Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Provjeravamo li igračke koje dijete već ima? 15.2.2009 21:54:28
|
|
|
|
tikica_69
|
Pa, nisam bas bila toliko brizna mama koliko se sjecam Al mozda jesam pa se ne sjecam
|
|
RE: Provjeravamo li igračke koje dijete već ima? 15.2.2009 21:56:18
|
|
|
|
sanjarica
|
jao,ja sam blesava od tih provjera.prvo,ne dam da ima ista od igracaka kineskog porijekla,a drugo,jel koji tockic od bibija il nesto slicno u kvaru,odmah bacam,..pod izgovorom,stavice usta.nabosce se...bla bla...
|
|
RE: Provjeravamo li igračke koje dijete već ima? 15.2.2009 22:24:30
|
|
|
|
Ruža
|
Mi smo tek krenuli sa igračkama, pazim samo da su sigurne za trpanje u usta.
|
|
RE: Provjeravamo li igračke koje dijete već ima? 16.2.2009 7:45:08
|
|
|
|
ejmama
|
Svaki dan pospremam igračke ponekoliko puta tako da onda i vidim ako nešto ne valja.
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!