Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Muškarac savršenog izgleda 18.2.2009 18:58:19
|
|
|
|
božica
|
vin diezel po glasu i po stasu
|
|
RE: Muškarac savršenog izgleda 18.2.2009 19:07:46
|
|
|
|
ivanaa
|
antonio banderas
|
|
RE: Muškarac savršenog izgleda 18.2.2009 19:13:43
|
|
|
|
anne
|
Lady3 imamo isti ukus!!!
|
|
RE: Muškarac savršenog izgleda 18.2.2009 20:03:40
|
|
|
|
kitty
|
misicav,taman,karizmatican
|
|
RE: Muškarac savršenog izgleda 18.2.2009 20:19:06
|
|
|
|
tonkica
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 meni je sexyyy macho men Matthew McConaughey O Bože kad ga god vidim joj mmmm... potpuno po mom ukusu...i Brad Pitt.. inaće sviđaju mi se s tamnom kosom i svijetlim očima..Ajde da čujem vas sada? Definitivno on! Baš je pravi frajer!
|
|
RE: Muškarac savršenog izgleda 18.2.2009 20:58:11
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja sam valjda bolesna osoba....meni je rijetko koji muskarac sexy Bas sam neki dan o tome razmisljala...o glumcima, pjevacima i nasla hrpu zgodnih i prezgodnih, ali nitko da mi je sexualno privlacan. A mislim da je savrsen izgled muskarca samo fikcija u zenskoj glavi...definicija definitivno ne postoji
|
|
RE: Muškarac savršenog izgleda 19.2.2009 7:13:56
|
|
|
|
sanjalica
|
nekako mi se čini da je seksualna privlačnost pitanje trenutka ... ne mogu izdvojiti baš nekoga koji mi je uvijek privlačan na taj način ... Boža ... Vin Diezel zna biti baš... uhhh..... Denzel Washingtonu se jako često poželim uvaliti u krilo.... (bilo bi toga još.... )
|
|
RE: Muškarac savršenog izgleda 19.2.2009 8:14:15
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ja sam valjda bolesna osoba....meni je rijetko koji muskarac sexy Bas sam neki dan o tome razmisljala...o glumcima, pjevacima i nasla hrpu zgodnih i prezgodnih, ali nitko da mi je sexualno privlacan. A mislim da je savrsen izgled muskarca samo fikcija u zenskoj glavi...definicija definitivno ne postoji Nisam ni ja daleko od tebe. Al evo izdvojit ću jednog glumca koji bi mogao proć Collin Farel
|
|
|
|
RE: Muškarac savršenog izgleda 19.2.2009 8:17:00
|
|
|
|
sina
|
Alec Baldvin o,da!
|
|
|
|
RE: Muškarac savršenog izgleda 19.2.2009 21:35:58
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 meni je sexyyy macho men Matthew McConaughey O Bože kad ga god vidim joj mmmm... a jooooj.....rekla sam mm-u da bi ga s MM prevarila bez grižnje savijesti...taj tip je čisti sex....gledam i njegove glupe filmove...prezgodan je
|
|
RE: Muškarac savršenog izgleda 19.2.2009 21:37:38
|
|
|
|
dami
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ja sam valjda bolesna osoba....meni je rijetko koji muskarac sexy Bas sam neki dan o tome razmisljala...o glumcima, pjevacima i nasla hrpu zgodnih i prezgodnih, ali nitko da mi je sexualno privlacan. A mislim da je savrsen izgled muskarca samo fikcija u zenskoj glavi...definicija definitivno ne postoji slažem se
|
|
RE: Muškarac savršenog izgleda 19.2.2009 21:39:13
|
|
|
|
FIONA
|
iz filma Domino mislim da se zove Edgar Ramirez....ma bombon!!!
|
|
RE: Muškarac savršenog izgleda 19.2.2009 21:40:56
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Vin Diesel, raspametim se kad ga vidim
|
|
RE: Muškarac savršenog izgleda 19.2.2009 21:51:34
|
|
|
|
mirna
|
ajoooj vin diesel i stoka... kakav vam je to okus... ja razmisljam isto kao tikica... ponekad kad ovuliram mi je kakav tip sexi a cim ga dva puta pogledam, vise nista ne osjetim.. ja se valjda vise palim na dodire nego vizualno... i na glas: svidja mi se dubok muski glas.. njami...
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!