Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Prenašanje krivih stavova 25.2.2009 22:53:15
|
|
|
|
kitty
|
imam i ja takvih u obitelji ali prvi put sam dreknila pa im nije palo na pamet ponovit
|
|
RE: Prenašanje krivih stavova 25.2.2009 22:54:43
|
|
|
|
anne
|
Već sam mu rekla. Baš i nebi da mu zabranjujem da viđa klince ili da stojim nad njim cijelo vrijeme.
|
|
RE: Prenašanje krivih stavova 25.2.2009 22:54:44
|
|
|
|
ninolina
|
Anne nije to tako samo kod tebe ja svojima već rekla da neće vidjeti djecu zbog nekih svojih gluposti. Nagore djeca su ko spužve a stari se ne znaju kontrolirati, a opet baka i djed su moraju imati kontakt tako da ti je moj savjet da maleckoj objasniš da je to ružno ili već ovisi kakva je situacija a u ostalom i mi smo rasli u takvoj sredini pa opet razlučiš dobro i loše
|
|
RE: Prenašanje krivih stavova 25.2.2009 22:55:52
|
|
|
|
zaba
|
ne znam,još par puta lijepo?!
|
|
|
|
RE: Prenašanje krivih stavova 25.2.2009 22:57:52
|
|
|
|
kitty
|
imas pravo ninolina,kad od djeteta cuje da to sto govori nije u redu mozda se zamisli anne nemoj branit vidjanje ali daj doznanja da nadgledas,neka ima osjecaj da ga stalno drzis na oku meni se nije ponovilo a zivimo u istoj kuci
|
|
RE: Prenašanje krivih stavova 26.2.2009 10:17:54
|
|
|
|
tonkica
|
Joj to je koma. Ja ne znam šta ću sa svojom svekrvom, njoj je svaka druga neka psovka. Kad Mia to počne upijat, poludit ću! Već sam joj rekla nek se proba kontrolirat pred njom, al uzalud.
|
|
RE: Prenašanje krivih stavova 26.2.2009 18:03:40
|
|
|
|
dikac
|
hmm, najbolje ga je svaki put upozoriti na lijep način. ne možeš ne otići sa djecom kod svojih roditelja a iz osobnog iskustva sam shvatila da ih po ni jednom pitanju ne možemo mijenjati, ali imamo pravo reći kad nam nešto smeta. moj savjet ti je učestalo ponavljanje meni je najgore što trenutno se svi izrazito vesele ivanu što je skroz krivo i onda ja ko papiga upozoravam da je dora tu i da ljubomorno gleda, stalno to govorim i na kraju postignem ajmo reći nekakav uspjeh
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!