Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Umiljavanje - popustiti ili ne 3.3.2009 18:52:42
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Evo, nedavno je krenulo...neki dan za ručkom sjedi i FJ i nevoljko gleda u ručak, neraspoložen za jelo. Pet puta mu ponavljam "jedi..moraš ručati...narast ćeš veli...bla bla bla", a on me gleda i umiljava se "mama, mamiiiice, mami, ljubavi...ja ne bi jeo". Nisam popustila, morao je pojesti, ajde nahranila sam ga, ali je jeo. Kako vi rješavate takve situacije?? Ne nuzno vezane za jelo, već i za slaganje igračaka, odlazak na spavanje i sl.?
|
|
RE: Umiljavanje - popustiti ili ne 3.3.2009 18:54:50
|
|
|
|
anne
|
Nasmijem se, zagrlim i poljubim je: "I ja tebe volim, a sad jedi!". Koji su to mali manipulatori!
|
|
RE: Umiljavanje - popustiti ili ne 3.3.2009 18:56:40
|
|
|
|
Lady3
|
Sve ovisi o situaciji..Kod mene se zna :Ako nije sve pojela u tanjuru,nema slatkiša..Ako je pojela,smije sama izabrati što želi.I tu nemam ama baš nikakvih problema.Kad se igra isto tako..mora posložiti igračke prije spavanja.. Nekad i ja joj pomognem ako je umorna i treba u krevet..Ali u principu pravilo je pravilo i tu ne odstupam..
|
|
RE: Umiljavanje - popustiti ili ne 3.3.2009 19:18:40
|
|
|
|
tikica_69
|
Ah...moj stariji jede na kapaljku i nista ne pomaze...a manji bi (pardon na izrazu) pojel drek namazan na kruh da nema sta drugo
|
|
RE: Umiljavanje - popustiti ili ne 3.3.2009 19:32:00
|
|
|
|
Ruža
|
Još nismo do toga došli, ali vjerujem da je teško ostati dosljedan i ne podleći njihovom umiljavanju.
|
|
RE: Umiljavanje - popustiti ili ne 3.3.2009 19:52:48
|
|
|
|
ivanaa
|
ja kuham kaj hoce jest.Sram me i reci al tak je.Nemam zivaca se i oko toga natezat.
|
|
RE: Umiljavanje - popustiti ili ne 3.3.2009 22:05:57
|
|
|
|
mrkvač
|
Slažem se s Ivanom i ja tak radim!
|
|
RE: Umiljavanje - popustiti ili ne 3.3.2009 22:08:37
|
|
|
|
dominik
|
zato domi ide u vrtic da se najede zdrave hrane jer doma ne jede (jer nece) nis osim kruha i putra i juhe pilece a tata kuhar koja ironija , jos uvijek nema fore sa ulizivanjem i za sada recenica oces u kaznu funkcionira i nema odstupanja
< Poruku je uredio dominik -- 3.3.2009 22:10:28 >
|
|
|
|
RE: Umiljavanje - popustiti ili ne 4.3.2009 9:23:26
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
ja kuham kaj hoce jest. upravo je i stvar u tome da najčešće hoće jesti gotovo sve, ali ima dana kad ga napadnu neke fore i onda se njemu ne jede, pa bi se izvlačio - e, neće ići
|
|
RE: Umiljavanje - popustiti ili ne 4.3.2009 9:28:37
|
|
|
|
božica
|
ima dana kada vidim da joj ne ide baš ručak pa ju ne forsiram ali ali non stop nekakve bitke slAŽEM se dominik bar u vrtiču sigurno pojede
< Poruku je uredio božica -- 4.3.2009 9:29:14 >
|
|
RE: Umiljavanje - popustiti ili ne 4.3.2009 9:33:51
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
jučer sam razgovarala s tetom o njegovom jelu u vrtiću, kaže da je među srednjima, niti se puno trga za jelo niti odbija, ručak uglavnom pojede, a doručak i užinu kako kada - to i ove situacije doma me ponekad čude jer sam navikla da jede dosta i da ga je teško nahraniti. ali kako je teta rekla "stalno je u pokretu i nema vremena jesti"
|
|
RE: Umiljavanje - popustiti ili ne 4.3.2009 9:35:51
|
|
|
|
božica
|
znaš kaj F.J kako oni rastu tako više zezaju vjerovala ili ne lakše sam V pridobila dok je bila manja A sada nekaj voli nekaj ne voli te bi topli kruh te nebi mrkvu itd,......
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!