Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Kako hraniti djecu kad imaju povišenu tempera... 15.3.2009 21:26:52
|
|
|
|
tikica_69
|
Pravilo kod povišene temperature, koja će vjerojatno kratko trajati, je dati hranu koja se lako probavlja, koja kod sagorijevanja u organizmu izgara stvarajući malo topline, a koju djeca vole. To su ugljikohidrati (hrana od brašna, npr. kruh i tjestenina, krumpir, riža), sva jela spremljena s malo masnoća, nemasni slatkiši, voćni napici, a obično se dobro podnosi i mlijeko. Sve napitke potrebno je sladiti. Neće se ništa dogoditi ukoliko dijete nekoliko dana manje jede.
|
|
RE: Kako hraniti djecu kad imaju povišenu tem... 15.3.2009 22:13:31
|
|
|
|
Lady3
|
tako ja radim..ništa ne forsiram...
|
|
RE: Kako hraniti djecu kad imaju povišenu tem... 15.3.2009 22:58:39
|
|
|
|
Ruža
|
Hvala Tikica, ovo će nam sigurno trebati.
|
|
RE: Kako hraniti djecu kad imaju povišenu tem... 16.3.2009 19:07:51
|
|
|
|
koka
|
Bitno mi je da pije, a s hranom ne inzistiram ako vidim da neće. Kuham juhice te dane ...al čajeve s malo više šećera obavezno..
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!