Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: kako je vama poslje svade 28.3.2009 7:50:58
|
|
|
|
mlada mama
|
ajoj,moj je jos mali,ali to i mene ceka zao mi je ivanaa
|
|
|
|
RE: kako je vama poslje svade 28.3.2009 7:54:38
|
|
|
|
Puli
|
ivanaa i nas to čeka dok cura malo poraste ja se obično grizem drugi dan nakon bilo kakve svađe sreća pa se to desi vrlo rijetko
|
|
RE: kako je vama poslje svade 28.3.2009 9:15:27
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Joj,ivanaa,moja nema ni pune 3 pa me zna dotjerati do suza kad se nesto zainati,a mogu misliti kako je sa starijim klincem.... Nemoj se gristi,mislim da je normalno da ponekad izgubis zivce...
|
|
|
|
RE: kako je vama poslje svade 28.3.2009 9:15:29
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
da, i nas tek čeka, ali ima dana kad je nemoguć, ne sluša, onda s eukidaju crtići i ide u kaznu ... nemam posebnih problema s tim , jer sam svjesna ako mu popuštam da ću na kraj ja nastradati jer će me pokušavati manipulirati
|
|
RE: kako je vama poslje svade 28.3.2009 9:36:59
|
|
|
|
Ruža
|
I nas to čeka. A joj, vjerujem da je mamama teško koliko i njima.Najteže je biti dosljedan.
|
|
RE: kako je vama poslje svade 28.3.2009 10:01:38
|
|
|
|
zaba
|
mužu nakon svađe uglavnom priđe i pita-jel da sam ja tvoja princeza?Bit ću dobra,neće više.Zatitra par puta trepavicama i gotovo.On pokaže i jasno da do znanja da je ljut,al ju svejedno primi u krilo.Ja ispadam baba roga jel vičem i smišljam kaznu.A kako mi je?Grozno mi je.
|
|
RE: kako je vama poslje svade 28.3.2009 13:07:37
|
|
|
|
tikica_69
|
Uh, ja svojima znam svasta rec pa mi poslije zao...ali kulturno im uzmem i DVD i MAX tv i sve ostale "pogodnosti" pa nek malo misle svojom glavom
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!