Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: koliko puta tjedno sexate? 24.9.2007 17:27:14
|
|
|
|
buket
|
Normalno Normalno je sve što je za oboje dobro. Ako vam paše 1x ili 10x sedmićno. Mislim, da tu nema neke brojke, šta je normalno, a šta nije. Meni nekad paše svaki dan, nekad 5 x mjesećno.Zavisi, kako rade hormoni.
|
|
|
|
RE: koliko puta tjedno sexate? 24.9.2007 20:58:38
|
|
|
|
Mačka
|
IZVORNA PORUKA: buket Normalno Normalno je sve što je za oboje dobro. Ako vam paše 1x ili 10x sedmićno. Mislim, da tu nema neke brojke, šta je normalno, a šta nije. Meni nekad paše svaki dan, nekad 5 x mjesećno.Zavisi, kako rade hormoni.
|
|
|
|
RE: koliko puta tjedno sexate? 25.9.2007 21:00:32
|
|
|
|
Tata
|
Dodjem s posla, hendlam malog pa ga treba uspavati. Pa sam koma i kad dodjem k sebi žena već spava. 2 put mjesečno uvrh glave. Kupit ću si cedevitu
|
|
|
|
RE: koliko puta tjedno sexate? 27.9.2007 19:11:12
|
|
|
|
hana
|
svaki dan-skoro!!
|
|
|
|
RE: koliko puta tjedno sexate? 27.9.2007 21:27:47
|
|
|
|
Mamica
|
hana you lucky bastard
|
|
RE: koliko puta tjedno sexate? 3.10.2007 13:05:31
|
|
|
|
katica
|
trenutno vrlo rijedko. imam preveliki ...
|
|
|
|
RE: koliko puta tjedno sexate? 7.10.2007 21:22:23
|
|
|
|
Nina
|
6-8
|
|
RE: koliko puta tjedno sexate? 11.10.2007 23:06:02
|
|
|
|
Mamica
|
jao cure moje... . nije ni čudo da nemam kondicije..mi smo negdje blizu tvoje brojke, mirna.
|
|
RE: koliko puta tjedno sexate? 11.10.2007 23:07:39
|
|
|
|
k2203985
|
sve ovisi o nama dvoje, ali mi to sve lijepo dogovorimo ujutro, tak da se cijeli dan pripremamo na to i onda navečer udri brigu na veselje...mislim onu brigu oko začeća upravilu je to od 3-5 puta tjedno ovisi o poslu i umoru
|
|
|
|
RE: koliko puta tjedno sexate? 4.1.2008 10:26:03
|
|
|
|
danica
|
haj svima ..sve to ovisi o puno toga, raspolozenju, zdravlju , hormonima..ali ako sve stima onda je to svaki dan a ponekad i vise puta na dan..naravno dogodi se da se koji dan preskoci zbog vise sile..nije toliko bitno koliko je puta bitna je kvaliteta i da oboje jako uzivate u tome i onda je to super..u svakom slucaju sex oslobadja i to je nesto najdivnije na ovom svijetu.... ..
|
|
|
|
RE: koliko puta tjedno sexate? 20.1.2008 1:15:17
|
|
|
|
Lady 007
|
Otprilike 4 puta tjedno! Da se pita mog muž to bi bilo barem 2 puta dnevno!
|
|
|
|
RE: koliko puta tjedno sexate? 9.6.2008 13:17:45
|
|
|
|
MILLA
|
ja sam uvijek imala dobar apetit za svojim mužem.Ali otkako sam trudna ja bi svaki dan,svakako,svugdje,stalno.To više nije normalno.Kažu da u trudnoči to tako dođe.Trudna sam 3 mj,počelo me pucati prije 20ak dana.Je li tako i vama?
|
|
RE: koliko puta tjedno sexate? 19.7.2008 0:52:51
|
|
|
|
Wukovarka
|
Nekada i dva puta dnevno...sad cesto idem na vc...oko 4-5 u noci...on se probudi i na posao . Zavisi, nekada prodju i dani da nema nista...a nekada nikad dosta!
|
|
|
|
RE: koliko puta tjedno sexate? 26.1.2022 20:19:19
|
|
|
|
Vox feminae
|
Bitno je da su oboje usklađeni, pa makar to bilo jednom u mjesec :)
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!