|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   boze sto smo ti krive
9.6.2009 15:36:27   
natalijax
nemogu clanak prebacit na netu je donjeli u bolnicu mrtvorodence u najlon vrecici,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image najvjerovatnije je cedomorstvo o BOZE MOJ STO SMO TI MI KRIVE KOJE SE MUCIMO ZA NASU DJECU,a nekom ih poklonis koje neznaju cjenit taj mali zivotuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: boze sto smo ti krive
9.6.2009 15:38:52   
tikica_69
Da, bas sam citala i uspjela sam se suzdrzati da ne otvorim temu, ali sad cu prokomentirati.

Takvoj zeni bi izvadila maternicu bez anestezije.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
9.6.2009 15:39:57   
twitty
potpisujem tiki

gibam...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 3
9.6.2009 15:40:20   
natalijax
prebaci clanak ako hoces i ja bi joj zasila Pizdu oprostite al moram se ovako izrazit

Neposredna veza do poruke: 4
9.6.2009 15:40:28   
ZLATKA
potpisujem te Tikice, bez imalo grižnje

3 x stimulacija (1x nema odgovora na stimulaciju)
2 x ICSI = 0
u 4-tom postupku - beta 4984
17.06. 2012.došlo na svijet naše blago
trenutno druga beba na putu, potpuno prirodno
jer nada i vjera su naši najbolji prijatelji...

Neposredna veza do poruke: 5
9.6.2009 15:40:44   
m600
ajme grozotauser posted image user posted image user posted image user posted image
tikice slažem se s tobom...

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

Neposredna veza do poruke: 6
9.6.2009 15:41:01   
tikica_69
Polumrtvu ženu koja je netom rodila dovezli su u ponedjeljak oko ponoći u pratnji supruga i kuma u Kliniku za ženske bolesti i porode u Petrovoj u Zagrebu. Policija sumnja na čedomorstvo jer su u domu rodilje našli bebu u plastičnoj vrećici. Kupaonica je bila puna krvi. Vjerojatno se žena tamo i porodila, iako je suprug, koji je vrlo brzo otišao iz Petrove nakon što mu je žena hospitalizirana, ponavljao kako o ničemu ništa ne zna. Liječnici u Petrovoj pokušavaju spasiti život nesretnoj rodilji, a policija utvrđuje sve okolnosti.

ČEDOMORSTVA NAJČEŠĆA KOD MLADIH MAJKI
Čedomorke su najčešće majke u relativno mlađoj životnoj dobi, emocionalno nezrele, jednostavnije strukturirane ličnosti ili s nekim već jasno uočljivim poremećajem ličnosti, kaže dr. Nadica Buzina iz Centra za forenzičnu psihijatriju bolnice Vrapče. Najčešće su takve majke smanjeno ubrojive. Kod psihički nestabilnijih majki, pojašnjava liječnica, može se nakon rođenja djeteta javiti niz psihijatrijskih poremećaja zbog kojih ubije svoje novorođenče. Privremeni psihički poremećaji mogu trajati nekoliko minuta ili nekoliko sati (najviše do nekoliko dana), a kad se majke vrate u svoje prijašnje stanje često su i suicidalne jer shvate što su učinile. Godišnje sudovi u bolnicu Vrapče na vještačenje upute četiri do šest majki čedomorki.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 7
9.6.2009 15:43:36   
m600
sama sam sebi rekla da ovakve članke više neću čitati....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
samo se uzrujam...kako je život nepravedan user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

Neposredna veza do poruke: 8
9.6.2009 15:45:07   
ivanaa
nemam rijeci

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

Neposredna veza do poruke: 9
9.6.2009 16:29:29   
novamama
uvijek je to grozno...

ali vidite da žena ni sama nije baš u redu...ako ikada shvati što je napravila to će joj biti dovoljna kazna...

neka bebač počiva u miru....

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 10
9.6.2009 16:31:51   
ivanaa
nek je i njoj bog na pomoci ako shvati sto je napravila

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 11
   [Obrisani korisnik]
9.6.2009 16:59:48   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ivanaa)
  Neposredna veza do poruke: 12
9.6.2009 17:13:50   
natalijax
mm je doslovce popizdio,razmisljam evo skroz o tome da mogu donjela bi zakon za svaki pobacaj zatvor za svako cedomorstvo zatvor,nije mi jasno jel su sve teske seljankuse da nisu cule za kontracepciju

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 13
9.6.2009 17:53:09   
jadran
neznam isplati li se ovo uopće komentirati..
prestrašno....user posted image

stiglo naše zlato
18.02.2009.

Neposredna veza do poruke: 14
9.6.2009 18:21:08   
Duve
Slažem se s vama, samo još nije potvrđeno da je žena ubila dijeteuser posted image   Kolko sam pročitala muž se pravi blesav da on ništa o ničemu nezna?

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu jadran)
Neposredna veza do poruke: 15
9.6.2009 19:35:42   
ela`
Mrtvu bebu u vrećici donijeli u Petrovu

Foto: PIXSELL

Liječnici Klinike za ženske bolesti i porode u Petrovoj bore se za život žene koju je polumrtvu dovezao suprug. Njihov kum je u vrećici donio beživotno tijelo novorođenčeta.

Polumrtva žena i mrtvo novorođenče dovezeni su u ponedjeljak u Kliniku za ženske bolesti i porode u Petrovoj u Zagrebu.

"Radi se o ženi staroj 39 godina koja je u vrlo teškom stanju oko ponoći dovezena u bolnicu. Istražujemo slučaj kako bismo utvrdili radi li se o čedomorstvu ili nečemu drugom, a zbog osjetljivosti slučaja u javnost ne možemo iznositi više informacija", izjavila je za Net.hr Aleksandra Ljuba, glasnogovornica PU zagrebačke.

Kako neslužbeno doznajemo, žena je u vrlo kritičnom stanju.

Ženu iz Horvata, koja je netom rodila, dovezli su suprug i kum.

Kum se potom vratio u bolnicu i u vrećici donio mrtvo tijelo bebe.

Pretpostavlja se da je žena rodila kod kuće i da se radi o čedomorstvu.

Policija je dojavu zaprimila od liječnika.

Neslužbeno doznajemo da je uhićen suprug nesretne žene.

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 16
9.6.2009 19:36:41   
Ruža
Strašno. user posted image user posted image  Ne volim suditi jer nikad ne znaš kad će te život pretvoriti u monstruma. Ko zna što im bude u glavi? user posted image Treba živjeti sa tim poslje.

Samo luda mama...

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 17
9.6.2009 19:42:06   
ela`
da imaju ista u glavi nebi to napravili ...gamaduser posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 18
9.6.2009 19:43:16   
picky
I ja sam se suzdrzavala od te teme jer je prestrasna.Pisat ce sta se tocno desilo nista nije sigurno.Kad samo pomislim, ja se u nedjelju idem poradjati  i s obzirom na moju proslu situaciju strah me ista misliti ,a jos kad vidim tako nesto neznam...
STA SE TO DESAVA S LJUDIMA?????????????????

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 19
9.6.2009 21:23:02   
dikac
nema se tu što dodati, to je prestrašno

(Odgovor članu picky)
Neposredna veza do poruke: 20
9.6.2009 21:26:38   
inna
jooj, mene takve stvari tako ljute i žaloste. user posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 21
9.6.2009 21:27:09   
Kika83
Prestrašno

(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 22
9.6.2009 21:39:48   
dominik
jako tuzno, ali cure kaj vi mislite da je ona znala sta radi...pa nije to prvi slucaj...to je opcepoznata stvar i vrlo cesto se dogadja...jadna zena, jadna beba...nedao bog nikome ni trunke onoga sto ce ta zena kada dodje sebi proci sama sa sobom

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 23
9.6.2009 21:43:16   
Thea
Ali i piše da su prvo dvoje djece dobili umjetnom oplodnjom,a ona sad trudna..Možda je muž neplodan pa ga prevarila i ostala trudna.Ali opet to nije razlog da ubije malo bespomoćno biće za koje bi mnogi ljudi sve dali da mogu imati..user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 24
10.6.2009 8:50:02   
Viky
Cure,nitko se nije pitao da možda nije kriv otac?!?!?!user posted image user posted image .

Ako je dva puta išla na umjetnu,žena očito želi djecu...ne znam,samo glasno razmišljamuser posted image user posted image

U svakom slučaju,to je prestrašno.Mučimo se se da dobijemo svoje anđele,a netko tako rješava...user posted image user posted image user posted image user posted image

Kada sam čekala svoje zlato koje je ležalo u inkubatoru,jedna prostitutka je rodila osmo dijete i bez pardona ga je ostavila u bolnici.Za to dijete je bolje da ga je ostavila,ali pitam se ZAŠTO?????????Koliko nas se samo bori da dobijemo djecu,što sve prolazimo da zagrlimo svoje zlato...user posted image user posted image user posted image a neke žene,koje to ne zaslužuju rađaju po traci neželjenu djecuuser posted image user posted image .Jako me to žalosti i ljutiuser posted image user posted image

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!