MILLA
|
od kad sam rodila,vjerojatno se onda u ženi promjene nešto... stalno me ganjaju balavci do nekih 20g. kao "dobra koka...stara??!! " mislim,imam 29,nisam baš u rangu onih na koje se balavci pale kao,stara koka??!! od mog brata (ima 18) njegovi prijatelji me šarmiraju...a mama od jednog mi stalno priča kako joj je sin izjavio "ma sve su žene ku.. samo m.b. je prava žena"...ba-rekla sam joj "daj nemoj mi to govoriti,jer ga znam kad je imo 10 godina "...onda ga sretnem dok se vozi na bicikli,i pozdravim ga a on meni namigne ko neki "muškarac". mm mi kaže"nemoj mu više tepati,sad gad vidiš da se pali na tebe" a ja mu kažem "ali,to je mali d." a on na to " on se loži na tebe ,u tim je godinama kad si ga nateže ... a šta misliš da misli? kako šetaten po livadi!? ..onda odem u dučan...isto neki balavac ,zagledo se u mene,samo što mu vilica nije otpala ...ja gledam i okrenem glavu. poslije prođe pored mene,okrzne me ramen i pogleda me pravo u oči,namigne mi...ajme,meni bilo bed. i uglavnom,kad šetkam sa malim..klinci govore "vidi koja koka" pa me zvao mali jedan susjed kojeg isto poznam od malena..sad ima 22...negdje nabavio moj broj,slao mi ljubavne poruke. ja ne odgovaram,pa na kraju nazovem i kažem :daj ,si ti normalan,pa ja sam udana i otkud ti moj broj...bla,bla..." a on meni " ma m. ti si meni tako dobra,kad te vidim ja riknem,pa ja sam imao curu od 32... " uglavnom,stalno mi se to dešava. šta se to toliko promjenilo,da tako drugačije zračim od kad sam rodila,da se pale neki totalno drugačiji "tipovi "na mene ....mislim,uopče mi nije do toga da se bilo ko pali. nisam u toj fazi da mi to treba,ni fali,ali... kako to ,preko noči bi rekla