|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Čudan san
3.7.2009 9:09:38   
BEBA13
Nočas sam sanjala jedan jako čudan san,inače nevjerujem u snove al me ovaj jako uzdrmao!Sanjala sam da je moja mama trudna,- ja dolazim kući  i na stolu vidim test za trudnoću na kojem su se pojavile dvije crtice,ja sva zbun jena gledam u njega i neznam čiji je to test,i na to dolazi moja mama(žena ima 53 god) i ja je pitam šta je to i ona meni kaže da je trudna,kao test joj je pozitivan,ja ju zbunjeno pitam ali kako,s kim(tata mi je poginio u ratu i ona poslije njega nije imala nikoga),a ona se smije i vići imat ćemo malu bebu u kući-!Ja sad neznam jel taj san nekakav znak ili šta je to?čitala sam u sanjarici da vidjeti trudnicu znaći problemi sa zdravljem,ali ja nisam vidila njoj stomak ja sam samo vidjela test i to onaj sa user posted image crtama! 
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Čudan san
3.7.2009 9:14:00   
mala pcelica
moguće je da je to u tvojoj podvjesti da ti želiš trudnoću (ako nisi trudna ) user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu BEBA13)
Neposredna veza do poruke: 2
3.7.2009 9:18:09   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: BEBA13

čitala sam u sanjarici da vidjeti trudnicu znaći problemi sa zdravljem,ali ja nisam vidila njoj stomak ja sam samo vidjela test i to onaj sa user posted image crtama! 

u mojoj sanjarici još piše da žene koje sebe vide kao trudnicu-provoditi će svoje zamisli u djela

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu BEBA13)
Neposredna veza do poruke: 3
3.7.2009 11:35:45   
natalijax
ja vjerujem da to ima sve svoje znacenje,i da to uistinu znaci samo najbolje mozda zbilja znaci trudnocu koju zelisuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 4
3.7.2009 11:43:19   
BEBA13
IZVORNA PORUKA: natalijax

ja vjerujem da to ima sve svoje znacenje,i da to uistinu znaci samo najbolje mozda zbilja znaci trudnocu koju zelisuser posted image user posted image user posted image

Joj ja se nadam da je to značenje toga sna,a možda je to samo ta moja jaka želja za bebom koja se manifestira kroz san!bilo kako bilo ja samo znam da sam se poslije probudila onako sva vesela,jest da me to uzdrmalo ali u pozitivnom smislu!

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 5
3.7.2009 13:41:29   
natalijax
uf sinoc sam sanjala da sam ospice dobila u sanjarici znaci para bum si uplatila loto,mozda bude kaj ak ne bit ce para 5 kad muzu mirovina sjedne

(Odgovor članu BEBA13)
Neposredna veza do poruke: 6
3.7.2009 21:33:12   
inna
natalijax sad se pripremi na razne snove vezane za trudnoću i bebu. I lijepe i ružne. To ti je normalno u trudnoći. Kad se samo sjetim kakve sam ja sve gluposti sanjala

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 7
5.7.2009 10:19:04   
mama mery
ja sam nocas sanjala
sanjala sam da sam dobila posao u pevecu i to preko noci
jel netko zna sta to znaci nemogu to pronaci u svojoj sanjrici

ili je to moja velika zelja za poslomuser posted image

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 8
5.7.2009 10:22:21   
ket
snovi i jesu ugl naša podsvijest i produkt naših stalnih razmišljanja....o čemu stalno misliš,što želiš,čega se bojiš ugl su s tim povezani i snovi....

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 9
5.7.2009 10:25:19   
mama mery
ma znam ja stvarno zelim posao i trazim na sve strane ali nista
pa sam mislila mozda ima i neko znacenje

(Odgovor članu ket)
Neposredna veza do poruke: 10
5.7.2009 10:31:04   
ket
nemam sanjaricu...valjda netko od cura ima pa će ti javit....ja ti mogu samo poželjeti sreću sa traženjem...
pošalji pevecu mail da sanjaš da radiš u njegovoj trgovini da ti mora dati posao jer ti je to SANuser posted image malo šale,nadam se da se ne ljutiš...ali tko zna moždaa je dovoljno orginalno pa upaliuser posted image ...samo gdje naći njegov mailuser posted image

Neposredna veza do poruke: 11
5.7.2009 11:04:39   
BEBA13
Tražiti posao-očekuje vas uspijeh u poslu.Samo sam to našla

(Odgovor članu ket)
Neposredna veza do poruke: 12
5.7.2009 15:54:45   
inna
ja sam sanjala da mi je sestra trudna i da se žali kako joj je jako muka na što sam joj ja odgovorila onako kako je ona meni dok sam stvarno bila trudna "ma joooj, stvarno si mimoza, pa trudnoća nije bolest". Ne treba mi sanjarica to moja podsvijest navija da dobijem nećaka/nećakinju i da moja seka osjeti "blaženo stanje" i kad ti je tak muka da se ne možeš ustati. user posted image user posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu BEBA13)
Neposredna veza do poruke: 13
6.7.2009 10:20:57   
mama mery

IZVORNA PORUKA: mama mery

ja sam nocas sanjala
sanjala sam da sam dobila posao u pevecu i to preko noci
jel netko zna sta to znaci nemogu to pronaci u svojoj sanjrici

ili je to moja velika zelja za poslomuser posted image

jucer sam saznala da mi je kolegica koja je bila u mom snu a u stvarnosti je radila u pevecu dala otkaz
mozda je sa to nagovjestavao a ja cu poslati molbu na njeno mjesto

Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!