Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
[Obrisani korisnik] 24.7.2009 8:47:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: ah,što ja ''imam'' sreće...... 24.7.2009 10:03:47
|
|
|
|
tikica_69
|
ZVRK, sretno....ma bitno da to napokon obavis
|
|
RE: ah,što ja ''imam'' sreće...... 24.7.2009 10:47:00
|
|
|
|
Puli
|
zvrko sretno
|
|
RE: ah,što ja ''imam'' sreće...... 24.7.2009 11:10:08
|
|
|
|
lee
|
Zvrkič nemoj mi biti tužna ajde doči če bebač i biče sve uredu.uh ja se bojim ponovne trudnoče pa imam more nočne..kad se sjetim svega poludim...a ti obrnuto... drži mi se!
|
|
RE: ah,što ja ''imam'' sreće...... 24.7.2009 13:05:24
|
|
|
|
ZLATKA
|
sretno ti Zvrko
3 x stimulacija (1x nema odgovora na stimulaciju) 2 x ICSI = 0 u 4-tom postupku - beta 4984 17.06. 2012.došlo na svijet naše blago trenutno druga beba na putu, potpuno prirodno jer nada i vjera su naši najbolji prijatelji...
|
|
|
|
RE: ah,što ja ''imam'' sreće...... 24.7.2009 13:59:10
|
|
|
|
natalijax
|
sretno zvrk
|
|
|
|
RE: ah,što ja ''imam'' sreće...... 24.7.2009 21:33:25
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Sretno Zvrk!!!
|
|
RE: ah,što ja ''imam'' sreće...... 24.7.2009 21:48:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Draga moja, drži se i nemoj se zamarati kako oni to rade, to ti je samo briga više, a ti na to ne možeš utjecati. Opusti se, zabavljaj se sa Zvrkićem, pusti sve i pošteno se naspavaj. Beba će doći, brigom ju nemožeš požuriti... šaljem ti veliki i od srca ti želim da bude sve u redu!
|
|
|
|
RE: ah,što ja ''imam'' sreće...... 24.7.2009 21:52:33
|
|
|
|
ROZI
|
Nije ti lako ali budi strpljiva,sve če biti ok!
|
|
RE: ah,što ja ''imam'' sreće...... 30.7.2009 11:50:14
|
|
|
|
ZVRK
|
evo da se javim. danas sam išla na sušak vaditi krv-prošireni KOAULOGRAM . izvadili mi 4 epruvete i rekli da sada čekam kada će mi doći nalaz.od kada krv bude išla na analizu čeka se 1 mjesec,a kada će to raditi neznam jer je mi krv smrznuti znam da je ta pretraga jaaaaako skupa i čak su mi opet tražili da li imam kaKAV nalaz da im pokažem. uplašila me ženska kada me je pitala broj mobitela .ja zbunjeno pitala a zašto???? na šta ona meni da ako je nalaz loš da me nazovu koliko me ženska''potresla''sa time šta je rekla-nalaz loš-više nisam ništa reagirala i nisam ništa uspijela da pitam. kakva je to pretraga???šta se traži ako me treba zvati zbog lošeg nalaza znam da zovu doma samo kada ginić radi papa test i ako on nije ok,a sada i za ovooooooo idem probati pročačkati po internetu šta se radi tom pretragom,ako ko zna pišiteeeeee živjeli moji živčeki
|
|
RE: ah,što ja ''imam'' sreće...... 30.7.2009 11:56:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Draga, daj se skuliraj! Nikakav loš nalaz ne bude došel. bar ne na tvoju adresu! Ok?! Jesi li imala kad kakvih problema u smislu da ti se krvarenje nije dalo zaustaviti? Ili da ti je bila pregusta krv kad su ti vadili, pa nisu mogli izvaditi? Ako je odgovor - ne - onda mirno spavaj! Meni su taj veliki koagulogram radili nakon poroda, par puta, jer su mi zaustavljali krvarenje, jednom 12h drugi put 13h! Ali nalaz izvan trudnoće i poroda je ok! Čak i Von Willebrand faktor! Samo u trenutku poroda se nešto desi, ne znaju još što. Ne sekiraj se. Ja mislim da bude ti nalaz ok.
|
|
|
|
RE: ah,što ja ''imam'' sreće...... 30.7.2009 11:59:13
|
|
|
|
ZVRK
|
nikada nisam imala nikakvih problema sa ''curenjem'' čak kada sam rodila ženska me pohvalila jer nisam uopće isprljala plahtu bude me to još danas drćžalo pa će nadamse proči. već sam se počela tješiti sa hranom
|
|
RE: ah,što ja ''imam'' sreće...... 30.7.2009 11:59:33
|
|
|
|
ninolina
|
ma sve bu ok ne sekiraj se
|
|
RE: ah,što ja ''imam'' sreće...... 30.7.2009 12:09:44
|
|
|
|
miha
|
zvrk,jesi li imala kakvih promjena na običnom koagulogramu? jedino što znam o ovome je što znaš i sama da ga rade između ostalog kod uzastopnih pobačaja i da se testiraju valjda svi postojeći faktori krvarenja i zgrušavanja. htjeli su broj ,pretpostavljam,ako slučajno bude loš nalaz da ti mogu možda opet uzeti uzorak krvi,proširiti pretragu...ili samo da te nazovu kad bude gotovo pošto se nalaz tako dugo čeka. sretno..
|
|
|
|
RE: ah,što ja ''imam'' sreće...... 30.7.2009 12:12:47
|
|
|
|
m600
|
zvrk sretno i nemoj se brinuti dok ne saznaš sve... drži se
|
|
RE: ah,što ja ''imam'' sreće...... 30.7.2009 12:25:35
|
|
|
|
tikica_69
|
To su testovi zgrusavanja krvi....vade se mali ili veliki koagulogram. Mali se obicno vadi prije nekih operacija, a veliki kod problema sa zacecem, trombozama, trombolijama i jos kod hrpe srcanih i plucnih bolesti.Sto znace sve one kratice na velikom, pojma nemam Ako nemate dodatno, pripremite puno novceka
|
|
RE: ah,što ja ''imam'' sreće...... 30.7.2009 12:33:21
|
|
|
|
daisyboo
|
Sretno zvrkic!!!
|
|
RE: ah,što ja ''imam'' sreće...... 30.7.2009 12:43:34
|
|
|
|
Vjeverica ST
|
SRETNOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: ah,što ja ''imam'' sreće...... 30.7.2009 13:20:56
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ako nemate dodatno, pripremite puno novceka tu barem imam sreče.kada sam zadnji put ostala trudna sam napravila dodatno osiguranje a i ona teta kada sam zvala mi je rekla da to jako puuuuno košta kao i one pretrage koje sam radila na kbc REBRO vjerovatno zvog cijene tog postupka su me toliko ispitivali tko me šalje i da li imam kakve nalaze. ako je to kao što pišeš za zgrušavanje krvi....-nije mi jasno zašto jer ja sa time NIKADA,ALI BAŠ NIKADA nisam imala problema. šta taj problem ''zgrušavanja ili ne''može doći i otići samo u tudnoći?????
|
|
RE: ah,što ja ''imam'' sreće...... 30.7.2009 13:30:12
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK šta taj problem ''zgrušavanja ili ne''može doći i otići samo u tudnoći????? nemam pojma, draga... meni je inače sve normalno, a u porodima jedva izvučem glavu... how mystic, ha?
|
|
|
|
RE: ah,što ja ''imam'' sreće...... 30.7.2009 13:39:27
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi a u porodima jedva izvučem glavu... how mystic, ha? mariachi ali tebe je ''to''zadesilo na svakom porodu(nažalost),a meni je 1 trudnoča super prošla zato sam sva zbunjena
|
|
RE: ah,što ja ''imam'' sreće...... 30.7.2009 13:42:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: Mariachi a u porodima jedva izvučem glavu... how mystic, ha? mariachi ali tebe je ''to''zadesilo na svakom porodu(nažalost),a meni je 1 trudnoča super prošla zato sam sva zbunjena na prvom nije. ma, duga priča, ne želim te još dodatno zbunjivati, vjerujem da će ti nalaz biti ok.
|
|
|
|
RE: ah,što ja ''imam'' sreće...... 30.7.2009 13:48:05
|
|
|
|
ZVRK
|
i ja se nadam
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!