|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Dosadnjakovići
31.7.2009 15:39:15   
Njofra
Znate li vi kojeg? Mm ima nekog poznanika (s kojim se znao družit kad su bili dečki i izlazili van) da te Bože sačuvaj taj se neda otjerati valjda ni da ga kamenom gađaš i dalje bi brijao po svom i stalno zvrckao mobitelom kad god mu puhne u bilo koje doba noći dana kaj god i uvijek ma uvijek kad god zove treba nekaj posudit ili novčeke ili ga vozit ili kaj mu već dođe na tu pamet nazovimo tako bolje reči u ludu blesavu vugla. Ja to nebi vjerovala da mi netko to priča mislim to da takvi likovi postoje. To vam je ko`iz priče lik a k tome ima ženu i djecu pa živa udav. Pitam se kak taj njegov lik žena podnosi ili još bolje pa kakva je ona onda k`vrapcu?

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Dosadnjakovići
31.7.2009 15:44:44   
tikica_69
Joj, imala sam ja takvog kolegu na poslu. Srecom vec godinama ne radim s njim, ali mozes misliti koliko je naporan kad mi je jos u sjecanju user posted image Sto je najgore, bio je zatreskan do u usiju u moju frendicu (isto kolegicu) pa sam mu sluzila kao izvor informacija koje nikad nije mogao izvuci iz mene, al me gutio konstantno user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 2
31.7.2009 15:48:44   
Njofra
Joooj koji užasssss. Točno znam o kakvom je riječ. user posted image

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 3
31.7.2009 16:22:13   
natalijax
joj imam jednog dosadnog mozda ga i znate potrcko od mamica,neki zastupnik dinama u slavoniji kad god su utakmice on je prvi u vip lozi joj dosadan covjek prijatelj od kumovog brata ja poludila moji svatovi on doso nepozvan poludila sam muz ga nepodnosi odvratan je jednostavno nema kulture svugdje se stvori nepozvan

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 4
31.7.2009 18:07:26   
Ruža
Imam jednu tetu na poslu, kad ju sretnem najrađe bi se sakrila jer znam da me čeka pilana.

Samo luda mama...

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 5
2.8.2009 8:22:17   
inna
o da, da, da...izbjegavam ih...kao uvijek sam baš tad u žurbi user posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!