|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   srce me je zabolilo
9.8.2009 20:51:31   
natalijax
vec sam milijon puta pisala o svojim necakama,danas su klinke jele ledene stapice i naravno moja katarina,najstarija necaka je ostala na jednom dok je njena seka 3 pojela,prije nego li je zavrsila s trecim stapicem normalno trazila je moja kata jer je to njen,kaze mama lucija daj seki stapic to je njen ili joj daj pola i zamisli ti male otkine komadic tog stapica i onak joj baci na pod preko stola ko psu,srce mi se slomilo zato sto je moja katarina najstarija i za nju uvijek ima manje a za njenu seku vise,
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: srce me je zabolilo
9.8.2009 21:11:53   
ninishka
ajme kakvi su to sesttrinski odnosi...znam da ja nisam bila u najboljim odnosima sa sestrom kad smo bile manje ali nekaj takvog mi nikad nije palo na pamet...i da mi je dobila bi batine ili velike spotancije od svojih...

...jer ja letim kad sam kraj tebe...
Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010
"Zenska mudrost sagradi kucu, a ludost je rukama razgraduje." (velika Salomonova zbirka izreka 14.1)

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
9.8.2009 21:14:34   
tikica_69
Nemoj previse djeci uzimati za zlo....oni samo iskreno pokazuju svoje osjecaje i ne znaju to jos kontrolirati.Djeca nisu svjesna koliko povrijede. Ali ih treba usmjeravati u pozitivnom smjeru i ukazivati na lose ponasanje.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu ninishka)
Neposredna veza do poruke: 3
9.8.2009 21:16:52   
božica
Ali ih treba usmjeravati u pozitivnom smjeru i ukazivati na lose ponasanje.

bravo tikiceuser posted image
thx

idem micat rit...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 4
9.8.2009 21:21:10   
Ruža
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Nemoj previse djeci uzimati za zlo....oni samo iskreno pokazuju svoje osjecaje i ne znaju to jos kontrolirati.Djeca nisu svjesna koliko povrijede. Ali ih treba usmjeravati u pozitivnom smjeru i ukazivati na lose ponasanje.

Baš tako! Natalija ne smiješ sve tako premotivno u životu primati. Jesi inače takva ili je to zbog trudnoće?

Samo luda mama...

Neposredna veza do poruke: 5
9.8.2009 21:22:52   
natalijax
inace nevolim to,zato sto je nas bilo cetvero i jedan red cokolade kad je bio isla je kockica svakom

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 6
9.8.2009 21:24:41   
tikica_69
Da, ali vam je to netko drugi podijelio...da ste si dijelili sami bilo bi sigurno svacega user posted image Moji su veliki pa se jos svercaju jedan pred drugim za red cokolade user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 7
9.8.2009 21:25:09   
natalijax
i to nije samo danas,to je uvijek tako

Neposredna veza do poruke: 8
9.8.2009 21:25:53   
ninishka

Da, ali vam je to netko drugi podijelio...da ste si dijelili sami bilo bi sigurno svacega user posted image Moji su veliki pa se jos svercaju jedan pred drugim za red cokolade user posted image

da si sami djele bilo bi jeden tebi dva meni, dva tebi tri meni itd...user posted image

Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010
"Zenska mudrost sagradi kucu, a ludost je rukama razgraduje." (velika Salomonova zbirka izreka 14.1)

Neposredna veza do poruke: 9
9.8.2009 21:27:08   
natalijax
koliko puta joj je iz ruke uzela,ne morala je sutit jer od moje seke je bilo joj seka je mlada pa joj daj,za mene su djecja usta ista bilo to od 8 godina ili 6

Neposredna veza do poruke: 10
9.8.2009 21:28:22   
natalijax
nikad i kad sam malo starija bila uvijek sam otvorila cokoladu i podjelila,tako su nas naucili,zato sto nismo mogli imat svako svoju cokoladu

Neposredna veza do poruke: 11
9.8.2009 21:31:43   
ninishka
po meni je to na neki nacin greska roditelja...roditelji su ti kojima bi djeca trebala biti jednaka..ne sad ti si stariji pa daj mladem, joj on je mali...netreba praviti razliku medu njima...svima jednako ma koliko ih bilo...ili svima sve ili nikome nista...tak sam ja rekla da cu svojima (nadam se da bude jos jedno)

Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010

Neposredna veza do poruke: 12
9.8.2009 21:40:09   
božica
Koji puta se nemam snage boriti tko je mlađi tko je stariji

naravno, većina nas bi htjela da si djeca pošteno podjele i da svako djete pojede svoju čokoladu u miru..
ali nemoguće je
to su djeca i uvijek će se natezati.

idem micat rit...

(Odgovor članu ninishka)
Neposredna veza do poruke: 13
10.8.2009 12:18:18   
ivanaa
ja ucestalo zinem na neke takve teme

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

Neposredna veza do poruke: 14
15.8.2009 22:41:18   
natalijax
evo osjecam se bed,ma ne ja sam mozda najgora teta po pitanju,a sto da radim mozda sam staromodna,danas sam bila u babinju i stavila maloj novce,i da bi njena seka,da ova koja je gore spomenuta silom uzima novce i kaze ja i ona to djelimo,moje je bilo nemozes uzet te novce jer su to sekini,ti si dobila svoje,druga seka je dobila svoje a ovi novci su od ove seke i ona silom ne ja to djelim s njom ja kazem kad mi tvoja mama kaze da ti djelis te novce onda ih mozes uzet,rekla sam joj nakraju da je jako bezobrazna,i poslije toga njena seka starija se ljulja i uzme joj papuce i baci u bazen samo da bi mogla sjest na ljuljacku njoj u prkos,i normalno ova se rasplakala,da bi na kraju po tatinom ispala jadna kriva,a ne ova koja prkosi,ma nek mi kaze ko god hoce da nisam u pravu,i da nezamjerim djetetu,ipak je ona 6 godina i nije toliko mala da nezna sto smije ili ne,ma neznam jednostavno mala mi dize zivac,eto valjda ce mi sad biti lakse kad sam rekla sto mislim

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 15
16.8.2009 9:06:39   
inna
natalijax super su mi tvoje teme...napišeš takav naslov da moram otvoriti ako želim znati o čemu se radiuser posted image user posted image Draga moja, ja mislila da te stvarno srce zabolilo, pa rekoh, jadna žena, još trudna...pa nije valjda da joj srce šteka, a kad ono nju more dječije brige... user posted image user posted image
A da porazgovaraš sa svojom sekom umjesto da režiš na nećakinju. Klinci su onakvi kak ih odgojimo (uz naravno utjecaj karaktera). Da tvoja seka postavi malo drugačija pravila sumnjam da bi mala tako govorila i ponašala se. Moja sestra je mlađa od mene i stalno je iskušavala i pokušavala dobiti više od mene...bilo žvaka, čokolada, maženje i sl. Da su joj moji starci to dopustili vjerojatno joj ne bi bilo kraja. Koliko puta je znala slagati da joj nisam dala žvaku i da hoće i ona, a stari bi je lijepo oprao i rekao vidio sam da ti je dala seka žvaku...to nije lijepo...i s vremenom je prestala

Dominik - 18.2.2009.

Neposredna veza do poruke: 16
16.8.2009 12:00:47   
natalijax
to te ja pitam draga,isti slucaj uvijek vise mora dobit

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 17
16.8.2009 12:46:46   
FIONA

baš tako...uostalom nekada se treba dati da se sama izbori za svoj status...oni se posvade i opet mire a ti ako stalno zvocaš ostavljaš dubog trag...treba razgovarati i postaviti u istu situaciju ali nisam za to da se za sve odmah intervenira....

Ti malo nekad previše pažnje posvečuješ tim sitnicama...sad mi susjeda bila sa malim od godinu i pol na kavi i mali zgrabi moju zver za ruku...ona je skočila kao da će ju pojest...ja sam samo mirno rekla, nek se i rasplače...kaj misliš da će u vrtiću teta skakati na svaku...onda bu imala traume jel nema mame da ju zaštiti...ak ju zgrabi nek se izbori ili nek plače...od malo suza ne bu joj niš...nije sve tako grozno kako mi stariji to gledamo...

mlađa seka joj je dala dio jel voli štapiće i gotovo...user posted image ...nažalost nije naučena djeliti i ne zna iskazati ljubomoru možda...tko zna kaj joj je u glavi ali sigurno ne da je seki bacila na pod ko psu kako si ti vidjela!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

Neposredna veza do poruke: 18
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!