|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Nikakav dan ..
19.8.2009 13:41:32   
koka
Ajme majko, niš mi se neda al nemam ni snageuser posted image ...sva sam usporena, spava mi se...krenula sam radit već 3 stvari i sve sam pustila...a moram barem mm ručak skuhat....

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Nikakav dan ..
19.8.2009 13:43:51   
Anoniman
Aha, kužim te... i ja ću sad sebe prisiliti da nešto napravim. user posted image
Još me bole svi mišići od trčanja po aerodromu, pa onda od ribanja stana za rođendan... baš bi mi trebao jedan fini go, da odem daaaama na barem 3 dana! Uuuuuu! To bi bilo finooooo! user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 2
19.8.2009 13:44:34   
tikica_69
I ja sam tek danas malo zivnula...isto sam imala "nikakve dane" user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3
19.8.2009 13:45:43   
lema
Nikakav danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nikakav mijesecuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 4
19.8.2009 13:46:44   
mlada mama
mozda ti je to zbog mjesečnice?a mozda ti je samo nikakav danuser posted image ja ih imam dosta u zadnje vrijemeuser posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 5
19.8.2009 13:47:04   
mala pcelica
nikakav mjesec user posted image user posted image user posted image  nikakve godine user posted image user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 6
19.8.2009 13:50:08   
mamica29
I meni je ovaj mjesec koma. Tj počevši od 15. 07. Te bolne user posted image  i ovaj i prošli mjesec. Pa je Jan bio u bolnici.  Pa mm i ja bolesni  u kompletu s Janom. Pa me ubijala križa i kralježnica. Ma sve uuser posted image

JAN 04.05.2006.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 7
19.8.2009 13:53:22   
Ruža
Uuuuu draga, takav dan. Treba ga preživjeti i već sutra će biti drugačije. Prepusti mu se, napravi neki brzinski ručak i ulovi koju minuticu za sebe. Evo upali htv1, Milić će te razveseliti.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu mamica29)
Neposredna veza do poruke: 8
19.8.2009 13:54:29   
twitty
meni je svaki dan  nikakavuser posted image

gibam...

(Odgovor članu mamica29)
Neposredna veza do poruke: 9
19.8.2009 14:29:41   
lema
Mala pcelice to sam bas i ja htijela napisatiuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu twitty)
Neposredna veza do poruke: 10
19.8.2009 14:35:35   
koka
ajme drage moje nisam mislila baš tako crno da nam je...user posted image
mislila sam da je onaj dan(najvjerojatnije zbog user posted image )koji mora proči...sutra će biti bolje, mora...bitno da izađe van to ...
iš iš takvo raspoloženje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 11
19.8.2009 14:47:27   
Zvonki
Uh, nije ni meni danas baš bajno.user posted image Nešto sam zeznula na poslu pa sam to ispravljala. user posted image Onda sam došla doma, mala nije nahranjena od jutra pa sam morala odmah za štednjak. Nekad sad stvarno razočarana. Mislim, sretna sam što je svekrva kod nas i čuva bebu, ali tako bi voljela da mi barem nešto pomogne kad već tamo sjedi. Ne, ona čak ni malenu ne odvede ujutro u šetnju. Onda se meni dere do 6-7 jer prije je niti ne mogu izvesti van radi vrućine. Baš me to ljuti. Nekima svekrve i skuhaju i sve. Ma ne treba, ali barem u ovakvim situacijama kad zna da će se probuditi gladna i da ja jednostavno ne mogu pripremiti svježi obrok za 10 min. Pa kao da je teško staviti komadić meseka i povrća na vatru. Joj.user posted image Sorry što vas gnjavim ali nemam koga user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 12
19.8.2009 14:54:24   
uspavana
ajoj, znaš da ne gnjaviš.... zato smo tu...da podijelimo i dobro i loše!
a kad ti je takav dan... pa dobro veliš, bilo bi lijepo od nje da pomogne...bez da joj ti veliš...ipak se radi o njenoj unuci user posted image

ja neću razmišljat kakav mi je dan...jer još sat i sitno i krećem prema doma...vidjet mm..pa će sve biti bolje user posted image user posted image user posted image

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 13
19.8.2009 14:55:13   
lema
To ti je još ok meni nema niti neko da mi pricuva dijecu ne recimo duze od 1h eventualno 2 ja i mm maštamo o tome da jedan dan imamo za sebe znaći da u miru popiješ kavu malo da bude smireno.!!!! ima moja mama i njegova pa svaka dvoje šta je to ali ni to nam nemogu naprtaviti od kad sam rodila prvo dijete prije skoro 9 god ja i mm nismo dan imali za sebe ćak i kada smo se ženili je njegova mama kukala taj dan da se ona nemože spremiti a jaaaaa???? Zato možeš biti sretna da ti prićuva bilo ko vjeruj mi!!!! Ja kad dođem kod nje da mi prićuva najmanjeg to izgleda ovakouser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 14
19.8.2009 15:05:03   
Zvonki
Jesam lema,vjeruj mi. Neće ni moja baš. Ono, kad je nešto bitno onda uskoči, ali recimo, da joj dovedemo i kažemo da bi sjeli popiti kavu samo nas dvoje, nema šanse. Zato ja i moja susjeda, kumica, imamo dogovor. Ja njoj pričuvam klince, ona meni. Samo kažemo kada. Baš je nedavno spavala kod nas jer smo vrata do vrata. Ja i mm smo navečer izašli na večeru i šetnju. I znam koliko ti je teško radi toga. Ne znam, ja imam osjećaj da ću se truditi kad me moje cure budu trebale. Znalo se dogoditi da ona po mjesec dana ne vidi unuke a stanujemo 10 min. autom udaljeni. Naučila je da mi stalno dolazimo tamo a da bi ona došla tu, nema šanse.

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 15
19.8.2009 15:12:54   
lema
Da teško je spika od moje svekrve je da niti ona nije imala koga da joj ćuva dijecu( isto ih ima4) pa se i ja moram sama snalazit??? Koda smo u kamenom dobu pa sad kako je bilo njoj mora i meni!!!!! Ma nekad sam tako ljuta a da gospođi platim da vidiš kako bi ih ćuvala strašno. Uopće ne vidi koliko se ja i mm mućimo i živaca izgubimo nekad mi se ćini da je sretna kad se toliko živciram nebi rekla dajte dijeco ja ću vam prićuvati dijecu odite si malo prošetati nemora to biti 10 sati 2-3 sata i ja sam sretna žena!!!!!!user posted image moja mama je stvarno daleko od nas a trenutno nemamo prijevoz moramo registrirat auto pa mi je van svega ali barem me pita daj hoće ova dvije doć spavat kod mene na dan dva ?????

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 16
19.8.2009 15:18:37   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: lema

Da teško je spika od moje svekrve je da niti ona nije imala koga da joj ćuva dijecu( isto ih ima4) pa se i ja moram sama snalazit???

Isto, isto i moja kaže. Jednom nam je rekla - sami ste si rodili, sami ih čuvajte. Joj, poludila sam na to. A najgori mi je osjećaj kad je moram zamoliti da ih pričuva jer negdje moram ići. Kao da molim stranca. Nikad to nisam shvatila niti ću shvatiti. user posted image A ona je svou djecu poslala svojoj i svekrvoj mami na cijele praznike. Ne razumijem tu sebičnost???

< Poruku je uredio Zvonki -- 19.8.2009 15:19:05 >

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 17
19.8.2009 15:19:04   
lavica81
zvonki i lema baš mi je žao što su vam svekrve takveuser posted image user posted image user posted image
moram priznati da ja takve žene ne razumijem, pa i same su majke i znaju koliko im je bilo teško i umjesto da pomognu sada liječe svoje komplekse na vama. baš me interesira bi li se tako ponašale da je riječ o njihovim kćerimauser posted image

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 18
19.8.2009 15:20:03   
m600
i meni je sav dan nikakav user posted image
osjećam se kao da me pregazila cijela četa tenkovauser posted image user posted image user posted image
boli me svaka koska u tijelu i niš mi se ne da

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 19
19.8.2009 15:20:11   
Zvonki
Hvala lavice. Da, ne znam samo ako se stariji i najmlađi sin ožene kako će onda. To me živo imteresira. Ako bude drugačija, poludjet ću. I reći ću joj to svakako.

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 20
19.8.2009 15:24:14   
lema
Ja mislim da su to toliko sebićne žene koje uživaju da neko pati jer su i one patila da ima je svejedno ćija su dijeca!!!!! To je tako žalosno moja mama nije iznimka mene je pošto sam ja iz prvog braka a u drugom je dobila sina dala kod dede i bake jer "više nije bilo mijesta u stanu za mene" i od uvijek je privrženija bratu a meni kaže kad ja prićam da se moramo potruditi da dijeci nešto stvorimo u životu da ne gledam  njih nego sebe!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 21
19.8.2009 15:25:03   
lavica81
a mislim da ova tvoja izjava dovoljno govori o njoj kao osobi.
ne mora ona bit uvijek na raspolaganju ali valjda bi bilo normalno da je djeca vide bar jednom tjedno i da se sama ponudi. Pa to joj je unučad! Ma strašno! eto ja da sam bliže, ponusila bi ti se čuvat cure

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Znalo se dogoditi da ona po mjesec dana ne vidi unuke a stanujemo 10 min. autom udaljeni. Naučila je da mi stalno dolazimo tamo a da bi ona došla tu, nema šanse.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 22
19.8.2009 15:26:43   
natalijax
a kom se to nedesava,koka nemoj da ti prede u navikuuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 23
19.8.2009 15:27:39   
lavica81
žao mi je dragauser posted image

Nadam se da su bar djed i baka bili ok ljudi. stvarno ne znam kako tako neko može dati svoje dijete i onda još kasnije držat govore da se treba odricati u korist djece. joj strašno

IZVORNA PORUKA: lema

Ja mislim da su to toliko sebićne žene koje uživaju da neko pati jer su i one patila da ima je svejedno ćija su dijeca!!!!! To je tako žalosno moja mama nije iznimka mene je pošto sam ja iz prvog braka a u drugom je dobila sina dala kod dede i bake jer "više nije bilo mijesta u stanu za mene" i od uvijek je privrženija bratu a meni kaže kad ja prićam da se moramo potruditi da dijeci nešto stvorimo u životu da ne gledam  njih nego sebe!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 24
19.8.2009 15:30:07   
Zvonki
Joj lavice, tako si draga.user posted image Pa po meni tako razmišlja svaki normalan čovjek. Pa meni nije teško tuđu djecu čuvati. Ma ni ne treba čuvati, jer smo mi ionako najradije s njima i već smo ih navikli vući svugdje sa sobom, ali eto, dođe trenutak kad vidiš kako nekome mame ili svekrve sve pomažu, dođu iz daljine da pomognu, pogotovo nakon poroda i tako, a meni nitko osim mm ne pomaže. Hvala Bogu na njemu, zaista je divan. Ma nas dvoje ćemo to zajedničkim snagama sve. Pa nam nitko poslije neće za ništa imati prigovoriti i hvalisati se kako nam je pomogao.

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!