|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kakvi ste prijatelji?
21.8.2009 21:39:33   
Lady3
Kakvi ste ?prilagođavate li se svakome ili im kažete iskreno ako mislite da morate to im nešto reći?Jeste li uvijek za prijatelje dostupni?Ja sam vrlo iskrena i lako se prilagođavam svakome,ovisi kakav je tko tipuser posted image ..Za pravu prijateljicu ću uvijek u svako doba dana i noći biti dostupna..Kad mi je frendicu njezin dečko povrijedio nazvala sam ga i očitala mu bukvicu...user posted image Kad je u pola noći došla kod mene sva uplakana jer je raskinula s dečkom..pola noći sam je razveseljavala i do besvijesti se smijali glupostima i gledali tv..user posted image Hoću reći za pravog frenda sam spremna za sve..ali i ja to isto tražim i za sebe..Kakvi ste vi?user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Kakvi ste prijatelji?
21.8.2009 21:43:26   
tikica_69
Ne znam....vi mi recite user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 2
21.8.2009 21:47:46   
FIONA
a gle, svi mislimo da smo najbolji frendovi....ja sam se opekla nekoliko puta i srce me boli kad se sjetim kako sam bila fer, otvorena, spremna na sve i koju sam žrtvu podnijela da bi na kraju ostala posrana ko govno...netko će reči da to nisu bili pravi prijatelji....zanima me kad si sa nekim doslovno svaki dan godinama, kad sve znaš...dijeliš dobro i zlo...kad se porječkaš za pet minuta ste si ok jel se kužite i ne uzimate za zlo i onda jedna sebična gesta upropasti sve...

ja vjerujem jako ljudima ali mislim da nikada neću biti otvorena kao što sam bila prije i puno stvari nikada nikome niti ne kažem...

Didi71, ona mi je ko sestra i on mi je najbliža od svih...ima cura koje sam tu upoznala i isto smo ok...

inače sjeb...n sam frend...pričam puno a mislim malo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 3
21.8.2009 21:53:43   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: FIONA

a gle, svi mislimo da smo najbolji frendovi....ja sam se opekla nekoliko puta i srce me boli kad se sjetim kako sam bila fer, otvorena, spremna na sve i koju sam žrtvu podnijela da bi na kraju ostala posrana ko govno...netko će reči da to nisu bili pravi prijatelji....zanima me kad si sa nekim doslovno svaki dan godinama, kad sve znaš...dijeliš dobro i zlo...kad se porječkaš za pet minuta ste si ok jel se kužite i ne uzimate za zlo i onda jedna sebična gesta upropasti sve...

ja vjerujem jako ljudima ali mislim da nikada neću biti otvorena kao što sam bila prije i puno stvari nikada nikome niti ne kažem...

kao da si mene opisala user posted image    potpisujem....

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 4
21.8.2009 23:30:37   
natalijax
za najboljeg prijatelja u bilo koje doba noci kao sto si i sama reklauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 5
22.8.2009 8:28:33   
Nika 24052006
Ja imam dosta veliki krug prijatelja,i sa svakim od njih neki drugačiji odnos.Imam u svome životu 5 ljiudi za koje bi sve dala(a sigurna sam i oni za mene),u svakom trenutku smo zajedno,bilo da je neki lijepi događaj ili se nešto tužno dogodi.Za sada se nisam opekla ili razočarala u bilo kome od njih,nadam se da i neću. A što se tiče kompletnog mog društva,uvijek sam direktna i kažem ono što mislim,nema kod mene okolo kereuser posted image ... Jedino ako se priča o nekoj temi o kojoj ja puno ne znam,onda radije šutim,nego da bubnem nešto,pa se provalim...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 6
   [Obrisani korisnik]
22.8.2009 8:31:59   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Nika 24052006)
  Neposredna veza do poruke: 7
22.8.2009 10:08:24   
ivanaa
ja vise nemam prijeteljauser posted image

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 8
22.8.2009 10:13:25   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: ivanaa

A kaj smo mi? Cvjece na susjednoj livadi?

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 9
22.8.2009 11:25:50   
ivanaa
ma mislim pravi prijatelji...joj ssad da to velim kak treba,imam ja kolega,susjeta,cura s rr....al onak pravh bas prijateljauser posted image

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 10
22.8.2009 12:00:56   
joszde
što se tiče baš pravih pravih prijatelja toliko puta su me povrijedili i razočarali da me sve strah opet sa nekim toliko se zbližiti jer dala bi mu srce svoje i pomažeš koliko možeš od savjeta i dr. stvarima a oni ti zabiju na kraju nož u leđa mislim da danas i nema više PRAVIH PRIJATELJA jer nije to kao prije danas svi samo gledaju sebe i gaze sve redom.

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 11
22.8.2009 12:13:47   
koka
imam puno prijatelja..i nadam se da i mene doživljavaju kao dobrog prijatelja...uvijek i u bilo koje doba dana spremna sam za poslušat i pomoć, sad, ako netko to iskoristi neka mu bude žao što je to učinio user posted image ...

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 12
22.8.2009 12:23:22   
tomi
paaaaaaaaaaa trudim se biti dobar prijatelj iako mi to baš ponekad i ne uspjeva, ćesto znam reći što mislim pa je vjerovatno i to uzrok brojnih prekida prijateljstava. Ponekad sam bila i žrtva prijateljstva tipa prijateljica je bila dobra samnom dok joj je nešto trebalo danas ne zna ni pozdraviti........prije sam se pitala što sam napravila da se netko ne želi više družiti samnom........... sada se ne brinem oko toga   .....................jednostavno sam shvatila , ne možeš biti prijatelj sa svima, nekome ti ne pašeš netko ne paše tebi.....................inaće imam 2 prijateljice s kojima bih podjelila sve.......... jedna mi je prijateljica od vrtića s njom sam prošla sve (bila mi je kuma u svatovima), a druga prijateljica s faksa (inaće kuma mome sinu), sve ostalo su poznanici koji ulaze i izlaze iz mog života .......................

samo je jedna......................mama

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 13
22.8.2009 15:19:36   
Anoniman
Ajoj...
nastojim biti diplomat, ali to je ko hodanje po žici... nekad tresnem i sva se spotrgam... user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tomi)
  Neposredna veza do poruke: 14
22.8.2009 15:39:35   
Lady3
IZVORNA PORUKA: tikica_69

IZVORNA PORUKA: ivanaa

A kaj smo mi? Cvjece na susjednoj livadi?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 15
22.8.2009 16:17:58   
Zvonki
Izgubila samopouzdanje...

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 16
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!