Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
„Kaj su jeli naši stari“ 22.8.2009 11:45:39
|
|
|
|
tikica_69
|
Posljednji vikend mjeseca kolovoza (28. – 30.), u Vrbovcu se održava tradicionalna, 29. po redu manifestacija „Kaj su jeli naši stari“. I ove godine, s gotovo 3000 sudionika, organizatori manifestacije potrudili su se da u ta tri dana svi posjetitelji nađu nešto za sebe. Naglasak manifestacije, kako joj i sam naziv poručuje je na hrani i kulinarskom umijeću, ali biti će i bogatih dodatnih sadržaja, kako bi posjetitelji svih uzrasa i različitih interesa pronašli nešto za sebe. Kreativne radionice, izložbe, kazališne predstava za djecu i odrasle, raznolik glazbeni program, sportska nadmetanja, folklorni nastupi, degustacija tradicionalnih domaćih jela i dakako kvalitetnih vina i više je nego primamljiv razlog da i vi dođete u Vrbovec. Za posjetitelje iz Zagreba organiziran je i željeznički prijevoz – vlak Potepuh.
|
|
RE: „Kaj su jeli naši stari“ 22.8.2009 15:14:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Sednite na Potepuh i dotepite se na gibanicu i čvarke vu Vrbovec!
|
|
|
|
RE: „Kaj su jeli naši stari“ 22.8.2009 19:17:11
|
|
|
|
Ruža
|
Na kuru debljanja u Vrbovec!
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!