|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Sve o donaciji stanica što sam saznala
18.8.2008 13:16:00   
FIONA
Cure,
samo nazovete bolnicu Rebo na 23-88-708 i žena će Vam sve reći i poslati formulare doma. Ako donirate ne plaća se ništa, ni u bolnici ni bilo kome. Oni organiziraju u Zagrebu prijevoz. Za bolnice van Zagreba treba pitati. Sve se rješava poštom i telefonom tako da ne morate hodati uokolo.
Nadam se da sam Vam malo pomogla.
Bokić
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Sve o donaciji stanica što sam saznala
21.8.2008 12:24:14   
FIONA
Cure,
dobila sam formulare doma. Uz broj telefona gore naveden evo vam i mail adresa na koju možete slati pitanja:
banka.ana.rukavina@kbc-zagreb.hr
Također je navedeno da ako rađate u Zagrebu (Petrova, Merkur, Sveti Duh, Sestre milosrdnice)daljnji dogovori nisu potrebni jer sa tim rodilištima Banka ima dogovorenu dostavu setova za prikupljanje i transport krvi iz pupkovine.
Ako se radi o drugim rodilištima a vi se odlučite za donaciju, potrebno je nazvati ili se javiti mailom radi dogovora o dostavi seta i transportu krvi iz pupkovine.

U svakom slučaju morate se javiti kako bi vam poslali obrasce i formulare da ispunite. Naj kasnije je dva tjedna prije poroda tako da mnoge koje misle da je prekasno još stignu...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 2
10.9.2008 10:25:58   
Maya_78
prelažem da ako netko zna kakva je procedura u ostalim gradovima, neka isto javi na ovom topicu

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 3
10.9.2008 10:28:28   
FIONA
jedna ti je zaklada i jedan broj!!! Nazovi i sve ti bu rekla samo ti se razlikuje u prevozu koliko sam skuzila!!!

(Odgovor članu Maya_78)
Neposredna veza do poruke: 4
10.9.2008 20:11:36   
Maya_78
e pa upravo to, npr. kome reći u rodilištu da želiš donirati
možda i u drugim gradovima kod donacije oni sve sređuju...

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 5
10.9.2008 21:50:53   
FIONA
DA DRAGA ALI TO SE SA NJIMA DOGOVARAŠ I ONI TI IMAJU POPIS SVIH hr RODILIŠTA... ZOVI GORE JER I MENI U MOJOJ BOLNICI NISU NIŠ ZNALI REĆI!!!

(Odgovor članu Maya_78)
Neposredna veza do poruke: 6
10.9.2008 22:01:04   
Maya_78
OK, mislila sam da je ipak organizirano bolje...
hvala!

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 7
14.4.2009 13:28:11   
mali_macic
Posto i mi zelimo donirat u zakladu Ane Rukavine a zivim u Dubrovniku (koji nije na popisu), gospodja mi je odgovorila sljedece:

...budući da s Dubrovnikom nemamo riješeno pitanje transporta nije na popisu
rodilišta za donaciju. To naravno ne znači da se ne može donirati, naime ako ste u mogućnosti dopremiti prikupljenu krv do Banke Ana Rukavina na KBC Rebro u Zagrebu u roku 24 sata od poroda mi bi Vam mogli poslati set za prikupljanje krvi a rodilište bi to prikupilo bez ikakve naknade.

Dakle organizacija transporta je do daljenjeg na obitelji koja donira.

Javite nam se ako takva mogućnost postoji da se dogovorimo oko slanja seta. Dovoljno je da ga dobijete nekih mjesec dana prije termina. Uz prikupljenu krv treba poslati i popunjene obrasce informiranog pristanka koje možete isprintati s naše stranice www.kbc-zagreb.hr pod "obrasci za darivateljicu".

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu Maya_78)
Neposredna veza do poruke: 8
8.9.2009 10:13:33   
FIONA
evo još informacije da se obrazac za donaciju koji ima na netu ispuni u tri primjerka...dolaskom na kontrolu u ambulantu treba dati na potvrdu glavnoj sestri...oni će dalje objasniti što i kako dalje!

Znači nema šetanja što se dokumentacije tiče....

hvala Kejt!!!user posted image
evo i linkić...

http://www.zaklada-ana-rukavina.hr/content/hr/banka_krvi/obrasci_za_darivateljice.aspx

< Poruku je uredio FIONA -- 8.9.2009 10:18:37 >

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!