|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   kad vas netko zove
28.8.2009 22:07:40   
natalijax
e sad ajmo bit ko nase svekrve pa malo razglabat o nekim ukazanjima,Ovako nisam bas luda jos,ali da li vam se ikad desilo da ste bili sami u prostoriji,i cujete neki glas da vas netko zove,ja jutros oko pol pet trgnem se a netko vice natoooooooooouser posted image user posted image user posted image muz spava,svi spavaju,pas mi spava,nikog zivog,ni kurve ni kera na uliciuser posted image user posted image ko bi to mogao biti
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: kad vas netko zove
28.8.2009 22:11:59   
tikica_69
Ne, ali cesto osjetim kao da me netko takne po ramenu i neciji dah user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
28.8.2009 22:14:05   
natalijax
malo je ovo smjesno,al zbilja nije mi ovo prvi puta,zbilja nevjerujem u vracke al mozda zbilja postoji neka druga silauser posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 3
28.8.2009 22:17:33   
nancy
ma daaaaaj,i ja nekad osjetim kao da me netko dodirne.brrrr jezovito

al jos nisam cula nikakve glasoveuser posted image user posted image

jesam li normalna??user posted image user posted image

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

Neposredna veza do poruke: 4
28.8.2009 22:24:05   
natalijax
aaaaaaaaaa isus bogec,pa meni cim nest susne mene trta,ja sinoc gledam mars i drzim se za kvaku jer bilo je vrijeme gluhog doba,brhaharrrrrrrrr,ak susne ja kidam unutra

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 5
28.8.2009 22:26:33   
nancy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ahaha e nasmija me zeno!!!

al ozbiljno ,kao da te neko lagano dodirne.kome god sam to rekla kaze da sam makla

Neposredna veza do poruke: 6
28.8.2009 22:28:08   
FIONA
vjerujem u okulte stvari...pisala sam radnju o sotonizmu i spiritizmu u novo doba pa sam puno čitala i pričala sa časnim sestrama....tko vjeruje u dobro vjeruje u zlo a samim time i u "onaj drugi svijet".....ja osobno da ali ne vjerujem da me netko zove ili takve stvrai...

inače kad sam bila trudna ležim ujutro u krevetu sama doma i čujem zvižduk kao kad nekog njime dozivaš...ustanem pogledam a nigdje nitko i muk...legnem kad eno ga opet....i onda se đubre s grane javi...neka bedasta ptičurina zviždi ko čovjek...krepala sam od smijeha!!!user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

Neposredna veza do poruke: 7
28.8.2009 22:28:34   
natalijax
nisi,i meni se znalo dogadat,i ovo mi je par ljudi reklo da isto cuje glasoveuser posted image user posted image user posted image joj ak ovo netko cita sve ce mo u ludari zavrsit,jadna nam djecica

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 8
28.8.2009 22:33:07   
natalijax
dok smo muz i ja bili u vezi,mi u sumici,mlada noc,kad ja gledam sa svoje strane ono suma ko u bajci,zivotinje ko iz crtanih filmova,sve gledaju u mene onako umiljato zec skace,srna,zene moje prekrasno nesto,mislim da je to gluho doba noci

Neposredna veza do poruke: 9
28.8.2009 22:34:00   
Ruža
Mene nitko ne zove hvala Bogu, niti dahće za vratom.user posted image  Mislim da bi me herc strefio da tako što doživim.
Ajme Fi koja tema za radnju? Nije te bilo strah?

Samo luda mama...

Neposredna veza do poruke: 10
28.8.2009 22:36:24   
Zvonki

IZVORNA PORUKA: natalijax

dok smo muz i ja bili u vezi,mi u sumici,mlada noc,kad ja gledam sa svoje strane ono suma ko u bajci,zivotinje ko iz crtanih filmova,sve gledaju u mene onako umiljato zec skace,srna,zene moje prekrasno nesto,mislim da je to gluho doba noci

Nato, i meni je lijepo tako dok sam s mužem u šumici user posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

Neposredna veza do poruke: 11
28.8.2009 22:37:57   
FIONA
ne zašto. Baš sam uživala...žderala sam knjige ko luda....inače voljela sam čitati navečer kad svi legnu....zapalila sviječnjake i skuhala vrući kakao ili nešto slično i lagano knjigica...ajme kaj mi to fali!!!...i jednu večer upala stara upalila sva svjetla i počela bacati knjige da sam luda, da prizivam duhove da ovo da ono...ja na nju mama pa to mi je za radnju moram ih vratiti, knjige nisu moje...a ona koju jeb...   radnju...drugi pišu o Svjetskim ratovima, o fotosintezi a ti o sotoni....luđakinjo...te knjige da si mi maknula iz kuće...
eto, ni to nisam u miru napravila ali ovozemaljskom...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 12
28.8.2009 22:38:27   
natalijax
boze sveti,kaj sam ja sad ludauser posted image user posted image user posted image joj ja cu past sa stolice,koje ja nekad bljuzge pricam,e al nesalim se za ono sinoc,ko bi me zvao u pol pet ujutro,mozda mi je pas bio zedan pa me zvaouser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 13
28.8.2009 22:40:10   
FIONA

boze sveti,kaj sam ja sad ludauser posted image user posted image user posted image joj ja cu past sa stolice,koje ja nekad bljuzge pricam,e al nesalim se za ono sinoc,ko bi me zvao u pol pet ujutro,mozda mi je pas bio zedan pa me zvaouser posted image user posted image user posted image

čuj kokica, kaj si rekla za injekcije...koje si ono uzimala..user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 14
28.8.2009 22:40:16   
natalijax
fiona meni se cini, da smo nas dvije gore od moje svekrveuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 15
28.8.2009 22:41:37   
natalijax
vidi sad njuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 16
28.8.2009 22:42:52   
FIONA

fiona meni se cini, da smo nas dvije gore od moje svekrveuser posted image user posted image user posted image

ak i jesmo nikad nemoj priznat javno....si čula!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 17
28.8.2009 22:43:30   
Ruža
IZVORNA PORUKA: FIONA

ne zašto. Baš sam uživala...žderala sam knjige ko luda....inače voljela sam čitati navečer kad svi legnu....zapalila sviječnjake i skuhala vrući kakao ili nešto slično i lagano knjigica...ajme kaj mi to fali!!!...i jednu večer upala stara upalila sva svjetla i počela bacati knjige da sam luda, da prizivam duhove da ovo da ono...ja na nju mama pa to mi je za radnju moram ih vratiti, knjige nisu moje...a ona koju jeb...   radnju...drugi pišu o Svjetskim ratovima, o fotosintezi a ti o sotoni....luđakinjo...te knjige da si mi maknula iz kuće...
eto, ni to nisam u miru napravila ali ovozemaljskom...user posted image user posted image user posted image

Fionita, Fionita pametno ti je mama rekla. Mogu si zamisliti jadnu ženu šta joj je sve bilo u glavi. O nebi to u moju kuću, nikako, nikako.

Samo luda mama...

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 18
28.8.2009 22:43:52   
natalijax
IZVORNA PORUKA: FIONA

ak i jesmo nikad nemoj priznat javno....si čula!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

oki dokiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 19
28.8.2009 22:44:57   
tikica_69
Pozvat cu vam egzorcistu user posted image

U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 20
28.8.2009 22:45:43   
FIONA
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Pozvat cu vam egzorcistu user posted image

meni ne treba...koliko sam svega pročitala i sama isteram đavla...kaj misliš zakaj ne živim sa sveki...user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 21
28.8.2009 22:47:08   
tikica_69
Poslat cu ti na PP adresu moje user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 22
28.8.2009 22:47:47   
Nika 24052006
Ma mene nitko ne zove,niti tapša po ramenu,mada bi to nekada bilo dobro,možda me ta spodoba odvede do neke birtije,pa da lumpujemouser posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 23
28.8.2009 22:48:09   
nancy
evo mene moja upravo zvala.a mislin u ovu uru ma nasla ispitivat kako je bilo jutros u doktorauser posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 24
28.8.2009 22:49:24   
natalijax
a zbilja mal se salimo al mene nekad trta bude,jos kad mi je prico muz da mu se prikazale neke osobe u crnom mantilu bez lica,ja gotova nigdje samauser posted image user posted image user posted image po noci

Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!