Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Zašto su još tu, a nema ih? 1.9.2009 11:01:33
|
|
|
|
Ninaa
|
Mislim da se ne odjavljuju, to i moja frendica radi na faceboku, cijeli dan ima upaljen komp i prijavljena je pa kad ima vremena škicne
|
|
RE: Zašto su još tu, a nema ih? 1.9.2009 11:01:50
|
|
|
|
Anoniman
|
A mene zanima gde se gledaju aktivni korisnici? to nikako ne mogu da nadjem,izgleda da sam corava
|
|
|
|
RE: Zašto su još tu, a nema ih? 1.9.2009 11:03:15
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca A mene zanima gde se gledaju aktivni korisnici? to nikako ne mogu da nadjem,izgleda da sam corava Pod moja ringeraja imaš više opcija šta da gledaš, samo klikni prvo na moja ringeraja u lijevom kutu gore
|
|
|
|
RE: Zašto su još tu, a nema ih? 1.9.2009 11:06:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Kika83 IZVORNA PORUKA: Nellyca A mene zanima gde se gledaju aktivni korisnici? to nikako ne mogu da nadjem,izgleda da sam corava Pod moja ringeraja imaš više opcija šta da gledaš, samo klikni prvo na moja ringeraja u lijevom kutu gore tnx draga
|
|
|
|
RE: Zašto su još tu, a nema ih? 1.9.2009 11:08:50
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: Kika83 IZVORNA PORUKA: Nellyca A mene zanima gde se gledaju aktivni korisnici? to nikako ne mogu da nadjem,izgleda da sam corava Pod moja ringeraja imaš više opcija šta da gledaš, samo klikni prvo na moja ringeraja u lijevom kutu gore tnx draga
|
|
|
|
RE: Zašto su još tu, a nema ih? 1.9.2009 11:12:21
|
|
|
|
tikica_69
|
Bila je neki dan neka festa sa RR pa su svi korisnici ostali visiti u cashu....nisu svi tu i nisu svi prijavljeni
|
|
RE: Zašto su još tu, a nema ih? 1.9.2009 11:13:12
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: martina ks Mislim da se ne odjavljuju, to i moja frendica radi na faceboku, cijeli dan ima upaljen komp i prijavljena je pa kad ima vremena škicne da, neki put sam na rr pa moram negdje zbrisat i ostane miupaljena rr, i onda sam korisna a u biti nisam Tako je jutros bilo, gledam svi su prisutni a ono nigdje nikog
|
|
RE: Zašto su još tu, a nema ih? 1.9.2009 13:43:29
|
|
|
|
božica
|
dešava mi se nakon prijeve moram ići juriti ostanem prijavljena i JA
|
|
RE: Zašto su još tu, a nema ih? 1.9.2009 15:47:45
|
|
|
|
uspavana
|
da, i meni se to događa....ostavim otvoren prozor i zaboravim.... a šta ćeš
|
|
[Obrisani korisnik] 1.9.2009 15:50:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Zašto su još tu, a nema ih? 1.9.2009 15:50:29
|
|
|
|
Zvonki
|
A dali vi svaki puta stisnete odjava ili ne? Ja ne. Znači da onda stalno prikazuje da sam prisutna?
|
|
RE: Zašto su još tu, a nema ih? 1.9.2009 15:52:01
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki A dali vi svaki puta stisnete odjava ili ne? Ja ne. Znači da onda stalno prikazuje da sam prisutna? Ne, svakih 30 minuta bi trebao biti refresh i izbaciti korisnike koji nisu aktivni koliko ja znam
|
|
RE: Zašto su još tu, a nema ih? 1.9.2009 15:52:16
|
|
|
|
mama mery
|
nikad se ne odjavljujem
|
RE: Zašto su još tu, a nema ih? 1.9.2009 16:09:02
|
|
|
|
Monica
|
Ja se ne odjavljujem jer imam nariktano da me automatski prijavi a kada stavim komp na stand by onda valjda prikaze da sam neaktivna
|
|
RE: Zašto su još tu, a nema ih? 1.9.2009 18:27:44
|
|
|
|
Kika83
|
Već mi je prešlo u naviku automatski se odjavit
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!