Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Putovanje u rizične države? 11.9.2009 21:58:18
|
|
|
|
njanja
|
i naši su otišli u peru...još su tamo...
|
|
RE: Putovanje u rizične države? 11.9.2009 21:58:59
|
|
|
|
Monica
|
Pa ja ne znam baš imam želju putovati negdje van ali od kada je ovaj terorizam počeo da harači po svijetu ne bi se baš usudila pa makar ja ne vidjela Karibe ali ima ljudi koji na to niti ne pomišljaju pa kud puklo da puklo
|
|
RE: Putovanje u rizične države? 11.9.2009 22:03:16
|
|
|
|
ZVRK
|
ja i nemam nekih želja za putovanjem ''vani'' nevezano za sve probleme
|
|
RE: Putovanje u rizične države? 11.9.2009 22:10:01
|
|
|
|
FIONA
|
ja bi ali obzirom da moj muž nije šetao pješčanom plažom Tunisa da ga škorpioni ne ugruzu ili na trgu zaobišao grupu Kineza jel se bojao ptičje gripe kad je bilo aktualno ukazuje na to da bi ili išla solo ili ne bi uopće!!! Ak te hoće, pogodilo bi te i doma u dvorištu...ali kako Anne kaže tako mislim za sebe ali za malu ne bi...ona bi bila s taticom doma...
|
|
RE: Putovanje u rizične države? 11.9.2009 22:25:52
|
|
|
|
mama2B
|
Ja sam poslom morala putovat u Afganistan, ali srecom je sve proslo dobro. A danas nema zemlje koja nije rizicna. Za neke je i Hrvatska rizicna, sjetite se samo Britt Lapthorne i svega sto je pisano poslije o Hrvatskoj. Uglavnom gdje god putujete bitno je pridrzavat se nekih pravila, kao npr. muslimanske zemlje, neke naravno. A opet mozes otic u Ljubljanu, pa da te noc proguta. Sve je to sudbina.
|
|
RE: Putovanje u rizične države? 12.9.2009 8:54:27
|
|
|
|
Kika83
|
Pa i nebi se baš usudila
|
|
|
|
RE: Putovanje u rizične države? 12.9.2009 14:09:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Isla bih odmah da mogu. Najsrecnija bih bila kad bih videla tornado izbliza naravno, u tom slucaju ne bih vodila malu. a ni zbog ove svinjske gripe se ne bih ustrucavala, grip k'o grip, ako me hoce, sto kaze mala zelena, uhvatice me u dvoristu! ja bih samo putovala, putovala, putovala i putovala!!
|
|
|
|
RE: Putovanje u rizične države? 12.9.2009 14:12:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK ja i nemam nekih želja za putovanjem ''vani'' nevezano za sve probleme također...
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!