|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   opet sam počela
14.10.2009 8:51:22   
m600
cure uspjela sam izdržati 9mj bez ijedne zapaljene cigarete...trenutno mi se u životu desilo nešto jako ružno... i ja sam opet pala...jučer sam ispušila kutiju cigara...sva sreća pa ne dojim

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: opet sam počela
14.10.2009 8:56:36   
dominik
user posted image pa sta moze biti tako ruzno da ispusis kutiju jeb...nemoj biti tuzna, ako ti je lakse kad zapalis zapali...

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 2
14.10.2009 8:58:26   
troubled
9 mjeseci je veliki uspjeh user posted image user posted image user posted image
pokušaj se ne obazirati na jučer, kao da ga nije ni bilo i nastaviti...
a ako ne ide...bože moj, nema mjesta grižnji savjesti user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 3
14.10.2009 8:58:44   
m600
ma nije ništa loše u tome samo sam ja ta koja je govorila neću više pušitiuser posted image
htjela sam samo reći da sam slab karakter...ah Bože moj sad makar više ne sanjam cigareuser posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 4
14.10.2009 9:02:15   
BruMa
Divim se ženama koje su prestale pušit u trudnoći.Ja nisam i grizem se zbog toga,i znam da je beba najvažnija ali to je jedino čega se bi teško odrekla.user posted image
Bravo za tebe.Pokušaj i dalje da ne pušiš.

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 5
14.10.2009 9:03:46   
dominik
ajde ajde nisi jedini pokleknuli pusac...mm jeprije prestao na dve godine, kad je mene upoznao poceo pusitiuser posted image a sada 9mj nepusac i izgleda ko da je trudan- kaj bu bilo kad rodiuser posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 6
14.10.2009 9:04:03   
Nika 24052006
Da,ja sam isto htjela napisati da bi ti trebala biti ponosna na nsebe što nisi pušila u trudnoći,i svaka ti čast,a ne ko ja,vodim borbu iz dana u danuser posted image ....Nema ništa loše u tome ako sad zapališ,samo obavezno van,ne kod bebe!...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 7
14.10.2009 9:06:09   
m600
nika draga smrzla sam se ko govuser posted image jučer na balkonu ali nisam odustalauser posted image user posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 8
14.10.2009 9:06:32   
mara27
IZVORNA PORUKA: m600

cure uspjela sam izdržati 9mj bez ijedne zapaljene cigarete...trenutno mi se u životu desilo nešto jako ružno... i ja sam opet pala...jučer sam ispušila kutiju cigara...sva sreća pa ne dojim

žao mi je mila da ti se ružno desilouser posted image user posted image
ali nemoj se trovati, sebe, i pasivno Petricu, drukčije možeš ispuniti prazninu i nervozu...
zašto ne dojiš ako mogu pitati? šta se dogodilo? ja se sad pripremam jer sa prvom sam bila smotana, a sad bi baš svim srcem htjela.

odgajati dijete-ljubavlju i povjerenjem!
L-25.08.05.
T-19.10.09.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 9
14.10.2009 9:06:41   
Ninaa
Bil si hrabra i izdržala si, pokušaj ne pušiti, ali ak nejde nejde. samo nemoj pušiti kod malene.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

Neposredna veza do poruke: 10
14.10.2009 9:07:54   
pepeljuga
Ja sam cilu prvu trudnocu pusila ppo dvije-tri cigarete dnevno al toliko su mi pasale da bi bila popusila i kutiju,jednostavno sam morala zapalitiuser posted image user posted image user posted image
Rodila sam 1.5.2007. i od tada nisam zapalila niti jednu i bas sam ponosna na sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Uhvati me nekad zelja al odma odvratim misli na nesto drugo i dago mi je sto nisam drugu trudnocu pušila....user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 11
14.10.2009 9:08:59   
m600
IZVORNA PORUKA: mara27

žao mi je mila da ti se ružno desilouser posted image user posted image
ali nemoj se trovati, sebe, i pasivno Petricu, drukčije možeš ispuniti prazninu i nervozu...
zašto ne dojiš ako mogu pitati? šta se dogodilo? ja se sad pripremam jer sa prvom sam bila smotana, a sad bi baš svim srcem htjela.

kvrge koje su mi razbili u rodilištu,nedostatak mlijeka...završila na antibioticima zbog velike upale...sve nabubrilo a mlijeka 50ml iz obje cice user posted image i meni je jako žao što nisam uspjela dojiti

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu mara27)
Neposredna veza do poruke: 12
14.10.2009 9:14:00   
mala pcelica
ja sam kao prestala prije 2 god,ali svo to vreme povučem koji dim od mame ili prijateljice kad puše da me želja mine i gotovo user posted image
nije lako zaboraviti cigarete pogotovo onome ko je pusio dugo godina....
a to prestajanje u trudnoći zbog bebe i nije od  neke utjehe jer organizmu treba najmanje 2 god od prestanka pušenja da se očisti od štetnih čidbenika iz cigarete...

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 13
14.10.2009 9:19:51   
mara27
m600 ako ti se da potrudit, imaš na kioscima uz časopis neki o bebama (mama i dijete, ili mama i beba,) besplatni dvd o dojenju, i iskustva mama koje su bebu vratile na prsa...ja te to savjetujem jer dan danas žalim šta nisam malu dojila nego sam sve zakomplicirala izdajanjem i nadohranom...
ili naruči DVD Mliječna staza-put do uspješnog dojenja na 01 6177500, ili na roda@roda.hr

p.s. ja nemogu prežalit dan danas

odgajati dijete-ljubavlju i povjerenjem!
L-25.08.05.
T-19.10.09.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 14
14.10.2009 9:21:14   
m600
ja sam mlada...imam 20god od kojih pušim već 9user posted image
znam, znam da sam rano počela...zato mi se sad teško i odviknuti...u trudnoći su mi se gadile a i bojala sam se...nekako nisu bile jače od mene....ali sanjala sam ih često...kako pušim i pijem termosicu kaveuser posted image user posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 15
14.10.2009 9:24:07   
dominik
kako pušim i pijem termosicu kaveuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak sam ja poslije poroda na stepenicama...mm mi donio tursku u termosici i cigare...grozna sam znam al je gustuser posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 16
14.10.2009 9:41:12   
Njofra
Isuse Bože a to bi značilo da moram svoju kčer uskoro ispitivati što misli i o cigaretama budući joj je 10 i pol g. Pa ti si stvarno premlada počela. Ajd dobro, neću te osuđivati samo se ovak malo čudim. Kod mene je slučaj tj. počela sam s nekih 17g (što sam mislila do sada da je rano, pa i je rano bilo) uglavnom s 22 g prestala tj. kad sam saznala za trudnoću i mm i ja smo do tada bili pušaći. Sad je to već skoro 12 g da ne pušimo. Bilo je kriza velikih a jednu nismo oboje izdržali već smo zapalili i to je bilo kad nam je kčerkica s godinu starosti ostala u bolnici, uglavnom bilo je koma. Ni sama ne znam kako ali opet se vratilo u normalu kad je malecka došla doma, tj. prestali smo s cigaretama. Eto, tako možeš i ti nastaviti kao da nisi zapalila i neka ti to bude kao i nama jedan prekršaj i gotovo.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 17
14.10.2009 9:59:20   
pincirotvajler
user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 18
14.10.2009 10:04:16   
m600
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

user posted image

user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 19
14.10.2009 10:06:34   
zaba
neću soliti pamet,ali ja sam uvijek govorila da mi smrdi i neću pušiti,propušila sam na faksu,a onako za ozbiljno počela s 23,24.U trudnoći sam znala zapaliti ujutro uz kavu i to je bilo to.Nisam pušila kad sam dojila i bila sam sigurna da više neću zapaliti,fakat mi je smrdilo.A gle me,kad nas je Lucijin tata ostavio,to mi je bilo prvo.Ostala od šoka bez mlijeka,ali s cigaretom i još mi je u njuški.Ne grizi se,ima puno gorih stvari.Samo ne puši baš u kući.Sretno!

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 20
14.10.2009 10:08:51   
m600
hvala žabiceuser posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 21
14.10.2009 10:10:51   
ninolina
ma draga tako i ja, prestala pušiti u 4mj, prošle god ostala trudna u 9 rodila u 5user posted image , zapalila u 7 i eto pušim ah šta češ

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 22
14.10.2009 10:11:51   
m600
IZVORNA PORUKA: ninolina

ma draga tako i ja, prestala pušiti u 4mj, prošle god ostala trudna u 9 rodila u 5user posted image , zapalila u 7 i eto pušim ah šta češ

user posted image user posted image user posted image user posted image kad se vidimo ima da se napušimo skupa

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 23
14.10.2009 10:12:20   
Anoniman

i ja sam opet pocela pre nekih mesec dana, ali za sada sam na 5-6 cigara dnevno, nadam se da cu ipak opet prestati!user posted image

(Odgovor članu m600)
  Neposredna veza do poruke: 24
14.10.2009 10:12:33   
ninolina
user posted image user posted image user posted image user posted image kad se vidimo ima da se napušimo skupa

jeeeees nadam se skoro, kako petrica

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!