|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   ostavi to, ja ću
28.10.2009 14:42:21   
sanjalica
zašto mi se čini da na mome ženskom jeziku: "ostavi to, ja ću", znači: "ostavi to, ja ću" i uzimam i uradim..... a na NJegovom jeziku "ostavi to, ja ću", znači: "ajd uradi to kad nisam doma, da me ne peče savjest što to ti radiš" ?

Ja nisam luzer, ne, naprotiv
Meni je osmijeh light motiv...
P 2001
M 2003
K 2009
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: ostavi to, ja ću
28.10.2009 14:44:07   
dominik
user posted image da,,,kad otkrijes javi

(Odgovor članu sanjalica)
Neposredna veza do poruke: 2
28.10.2009 14:46:13   
Florijan Jakov
uuuuuuuuuuuuuuuuffff, još jedan dokaz da smo iz različiti galaksija a ne planeta ... eno mom ispao par čarapa s police ormara još prekjučer... dnevno nekoliko puta prođe pored njih (i ja isto) i nije se još udostojio dići ih.... a ja ih ne bi digla, pa da su zlatne.

FJ JE FRAJER

Neposredna veza do poruke: 3
28.10.2009 14:47:22   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 4
28.10.2009 14:47:50   
zaba
user posted image ,kako to zvuči poznato

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

Neposredna veza do poruke: 5
28.10.2009 14:48:59   
sanjalica
znači ... neka se ne trudim.... (polako počinjem shvaćati nakon skoro 10 godina braka.... nisam baš bistra očito)....

Ja nisam luzer, ne, naprotiv
Meni je osmijeh light motiv...
P 2001
M 2003
K 2009

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 6
28.10.2009 14:52:32   
Thea
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov

uuuuuuuuuuuuuuuuffff, još jedan dokaz da smo iz različiti galaksija a ne planeta ... eno mom ispao par čarapa s police ormara još prekjučer... dnevno nekoliko puta prođe pored njih (i ja isto) i nije se još udostojio dići ih.... a ja ih ne bi digla, pa da su zlatne.

i meni je ovo poznato.. svi su isti
user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

Neposredna veza do poruke: 7
   [Obrisani korisnik]
28.10.2009 16:21:17   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Thea)
  Neposredna veza do poruke: 8
28.10.2009 17:06:15   
tikica_69
Znas, zene su sa Venere, muskarci s Marsa a na tim planetama se govore razliciti jezici user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 9
28.10.2009 21:21:44   
Njofra
IZVORNA PORUKA: sanjalica

zašto mi se čini da na mome ženskom jeziku: "ostavi to, ja ću", znači: "ostavi to, ja ću" i uzimam i uradim..... a na NJegovom jeziku "ostavi to, ja ću", znači: "ajd uradi to kad nisam doma, da me ne peče savjest što to ti radiš" ?

Pa zato što to i je tako

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

Neposredna veza do poruke: 10
28.10.2009 21:45:08   
Viky
IZVORNA PORUKA: Njofra

Pa zato što to i je tako

user posted image user posted image user posted image user posted image

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 11
28.10.2009 22:13:48   
Wukovarka
user posted image  user posted image  user posted image

ne događa se često, ali zna biti

Moj MM je jedan o rijetkih, za sada, koji napravi ono što naumi, ali što se tiče spremanja.

Ehh...kad je šarafanje u pitanju, kao staviti policu na zid, tu ima vremena sve dok ja ne dovučem bušilicu i upalim ju kao da ću sama user posted image ....da vidiš kak se onda radi

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 12
28.10.2009 22:26:24   
lavica81
potpisujem i prepisujem

zaključak: svi su isti, ah a što ćemo kad ne možemo bez njihuser posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: Viky

IZVORNA PORUKA: Njofra

Pa zato što to i je tako

user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 13
28.10.2009 22:47:06   
Anoniman
ali najvise volim ovakve situacije- stoje neoprani sudovi, on kaze ja cu..prodje par sati, i kad vidim da on nema nameru da ih opere, uzmem ja...kod poslednjeg tanjira, on me pogleda i kaze : pa ljubavi sto peres sudove, jesam li rekao da cu ja?! kao nije cuo kako voda tece, kako ja lupam sudovima i slicno, a sedi 2 metra od mene, gleda mi u ledja direkt!!!!!!!!! user posted image a onda kad ja kazem: a kao tek sad si primetio da ja perem sudove, on mi kaze: pa zaigrao sam se (poker na fb) user posted image user posted image i posle ja ispadnem grbava sto sam jelte oprala sudove iako je vec 23h, on samo sto nije legao, i onda bi naravno bio preumoran pa bi rekao da ce sutra da ih opere kad se vrati sa posla, a ja cu kao dopustiti i naterati sebe da ih gledam do sutradan do 16h! boze pa odakle im takvi biseri???!!! user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lavica81)
  Neposredna veza do poruke: 14
29.10.2009 8:22:21   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: Wukovarka

ne događa se često, ali zna biti
Moj MM je jedan o rijetkih, za sada, koji napravi ono što naumi, ali što se tiče spremanja.
Ehh...kad je šarafanje u pitanju, kao staviti policu na zid, tu ima vremena sve dok ja ne dovučem bušilicu i palim ju kao da ću sama user posted image ....da vidiš kak se onda radi

Tako je nekako i kod nas

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 15
29.10.2009 8:25:36   
Nika 24052006
Mm je jučer imao slobodan dan,a ja baš naumila napraviti generalku.Kaže mi,pa zar moraš baš danas to sve raditi kad sam ja doma, da ti moram pomoći,ili da imam grižnju savjesti ako ti ne pomognemuser posted image ...Pomogao mi je,naravno,šta će sa mnom.user posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 16
   [Obrisani korisnik]
29.10.2009 10:19:16   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 17
29.10.2009 10:23:46   
Thea
IZVORNA PORUKA: Wukovarka

Ehh...kad je šarafanje u pitanju, kao staviti policu na zid, tu ima vremena sve dok ja ne dovučem bušilicu i upalim ju kao da ću sama user posted image ....da vidiš kak se onda radi

Ovo kao da vidim mog mm-a.Sad smo uređivali kuhinju i po njegovom još bi bila stara kuhinja unutra.Ja sam jedan dan popuser posted image la i sam skinula viseće elemente,izvadila sve ormare van,štednjak,frižder,da bi on oko 21 sat ušao unutra i rekao pa mogao sam ti pomoći i važno odnese van sudoper...Došlo mi je da ga zakucam u zid...

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 18
29.10.2009 18:23:34   
Kika83
Izgleda da su svi identični user posted image

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 19
29.10.2009 18:26:12   
osobno
ja molim svog mjesecima da mi popravi bonagraciju u sobi...dođem ja prije neki dan, on me važno gleda, bacim pogled i sve se činilo na mistu...samo sam kasnije skontala da je, pametnica moj, zalipija selotejpom tamo di je pukla...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 20
29.10.2009 21:02:40   
inna
sve sami biseri...nije ni moj bolji user posted image user posted image user posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 21
29.10.2009 22:46:39   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: cvrčak

IZVORNA PORUKA: Nellyca

ali najvise volim ovakve situacije- stoje neoprani sudovi, on kaze ja cu..prodje par sati, i kad vidim da on nema nameru da ih opere, uzmem ja...kod poslednjeg tanjira, on me pogleda i kaze : pa ljubavi sto peres sudove, jesam li rekao da cu ja?!

user posted image  Nellyce moram te obavijestiti da si zapravo udana za mm ili njegovog klona!!

user posted image user posted image user posted image

bice da mu je to davno izgubljeni brat blizanac user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 22
30.10.2009 7:40:28   
Anoniman
Da... ja sam jednu subotu krečila dnevnu sobu, on je čuvao djecu... Odveo ih van... ja sam odmicala sve ormare sama (teški regal, puno drvo) onda ih je stavio spavati, spava i on s njima, ja krečim i dođem do televizora koji ima blagih 50 kg, dignem njega da mi ga dođe pomoć maknuti. I onda sam ja ispala bedak jer sam sve ostalo sama micala. A navečer, kad sam sve sredila, oprala, vratila nazad, otkazala mi kičma, nisam se mogla dić sa stolca sad sam sjela, morao me voditi pod ruku. E, onda je bilo "pa, jesi ti normalna, šta si to išla sama... itd. itd. itd"......... a on je to isto počeo kad smo mi bile u Njemačkoj, kao on će najprije zagletati. Počeo oko vrata, nije stigao i ostavio. I onda sam  morala skidati i to gletanje, jer je pucalo i padalo na pod. Baš mi nije do toga da djetetu padne na glavu!
E, i Wuki, šta kažeš za šarafanje, dok ja sama ne počnem, a-a!
On samo veli kaj bi trebalo, a realizacija - ništa.

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 23
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!