Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ostao paraliziran radi meda 4.11.2009 10:58:22
|
|
|
|
lueman
|
a gdje piše da je ta beba bila u vrtiću tj. jaslicama??????
|
|
RE: ostao paraliziran radi meda 4.11.2009 11:02:44
|
|
|
|
Bebys
|
lueman dva puta sam napisala da sam pobrkala mamicino djete i clanak...citaj
|
|
|
|
RE: ostao paraliziran radi meda 4.11.2009 11:03:58
|
|
|
|
lueman
|
ah plavuša sam kaj češ
|
|
RE: ostao paraliziran radi meda 4.11.2009 11:24:54
|
|
|
|
natalijax
|
ja više necitam nikakve ćlanke,pocinje me biti strah,malenom zelim brzi oporavak
|
|
|
|
RE: ostao paraliziran radi meda 4.11.2009 13:29:44
|
|
|
|
Ninaa
|
Jadno dijete nadam se da će se oporaviti. Možda mu je mama umoila dudu u med da se smiri i eto dogodilo se sranje. A nije točno da vani žene imaju duže porodiljni, to kak u kojoj zemlji. Znam da se mamina frendica u Canadi morala vratiti na posao kad je dijete imalo 3 mj. dobro to je bilo prije 18 god.
|
|
RE: ostao paraliziran radi meda 4.11.2009 13:47:57
|
|
|
|
mala pcelica
|
u Švicarskoj imaju isto 3 mjeseca porodiljnog
|
|
RE: ostao paraliziran radi meda 4.11.2009 13:56:41
|
|
|
|
dominik
|
da ali vani imas sittericu koju placas i onda ti se to vrati na prijavi poreza i mogucnost odlaska doma dojiti djete i puno pogodnosti...ovdje ne dobijes ni jaslice...b sumnjam da je majka namjerno to napravila djetetu i nitko tebe ili koga drugoga nije napao...ti si ta koja je popljuvala sve majke kaj odu raditi i nisu doma sa djetetom...
|
|
|
|
RE: ostao paraliziran radi meda 4.11.2009 14:10:23
|
|
|
|
mamica29
|
Žena je umočila dudu u med. Tak piše u članku. Gdje joj je pamet bila. ?????
|
|
RE: ostao paraliziran radi meda 4.11.2009 14:13:23
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: dominik da ali vani imas sittericu koju placas i onda ti se to vrati na prijavi poreza i mogucnost odlaska doma dojiti djete i puno pogodnosti...ovdje ne dobijes ni jaslice...b sumnjam da je majka namjerno to napravila djetetu i nitko tebe ili koga drugoga nije napao...ti si ta koja je popljuvala sve majke kaj odu raditi i nisu doma sa djetetom... ima naglih komentara ovdje a sve zene nisu iste... a joj kak je taj tvoj zakon dobar ....a u kojoj to drzavi ja sam zivila u tri i nisam za njega cula i jos uvijek zivim vani...pa to bi svi koristili..ovo prvi puta cujem...
|
|
|
|
RE: ostao paraliziran radi meda 4.11.2009 14:15:23
|
|
|
|
Bebys
|
e za svicarsku neznam ona nije clanica EU...pa ima drugacije zakone. ona je pridruzena clanica a to nije isto. tak malo u svicarskoj grozno imam tetu i tetka tamo ....bas cu pitati pa to je jako malo... jadne bebe
|
|
|
|
RE: ostao paraliziran radi meda 4.11.2009 14:46:26
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: Bebys IZVORNA PORUKA: dominik da ali vani imas sittericu koju placas i onda ti se to vrati na prijavi poreza i mogucnost odlaska doma dojiti djete i puno pogodnosti...ovdje ne dobijes ni jaslice...b sumnjam da je majka namjerno to napravila djetetu i nitko tebe ili koga drugoga nije napao...ti si ta koja je popljuvala sve majke kaj odu raditi i nisu doma sa djetetom... ima naglih komentara ovdje a sve zene nisu iste... a joj kak je taj tvoj zakon dobar ....a u kojoj to drzavi ja sam zivila u tri i nisam za njega cula i jos uvijek zivim vani...pa to bi svi koristili..ovo prvi puta cujem... igrom slucaja znam poslodavca...a sad si ti "nagla" sa TAJ TVOJ ZAKON...uostalom do koje godine dobivas VANI lovu za djete...malo duze od godine dana zar ne?
|
|
|
|
RE: ostao paraliziran radi meda 4.11.2009 15:20:35
|
|
|
|
lueman
|
mislim da za kanadu još uvijek vrijedi ovaj zakon sa tri mjeseca.na žalost. a majke neke jednostavno nemaju izbora pa moraju radit tak da bebys ne treba ih osuđivat,nisu gladne para nego preživljavanja....svatko bi(ili barem velika većina) bil doma i bavil se djecom, ali na žalost treba osigurat i egzistenciju. na žalost lijepa naša domovina jaka je samo na riječima, tak da i tu mame moraju ići vrlo često radit prije isteka prve godine porodiljnog, ako ne žele knjižicu dobit na ruke
|
|
RE: ostao paraliziran radi meda 4.11.2009 16:03:18
|
|
|
|
FIONA
|
moja papa med....davala sam malo na žlcu radi grla...rađe to uzme nego sirup a prestane kašljati...doaći od pčelara kod nas..... hvala bogu da ovo nisam prije pročitala..ajme užas!!!
|
|
RE: ostao paraliziran radi meda 4.11.2009 16:06:37
|
|
|
|
lueman
|
ma fiii nemoj brinut. vidiš da zverčici nije ništ.
|
|
RE: ostao paraliziran radi meda 4.11.2009 16:15:49
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: lueman ma fiii nemoj brinut. vidiš da zverčici nije ništ. pa fala Bogu...daj zamisli da je bilo kaj...rekla meni pedica kao do godine dana bolje...ne uzimati...obzirom da je velika i ljekove doziraju kao za dvije zbog kilaže ja sam joj dala prvi puta prije tjedan dana....sva sreća može ga uzimati.... majko mila ...pa na kaj bum počela paziti još....
|
|
[Obrisani korisnik] 4.11.2009 16:18:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: ostao paraliziran radi meda 4.11.2009 16:20:18
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: FIONA ...pa na kaj bum počela paziti još.... Ne sirovo povrće (jer bakterija živi u zemlji u anaerobnim uvjetima). Dobro operemo,ali nikada ne znaš koliko dobro si oprao no krasno....na to nisam ni mislila....
|
|
RE: ostao paraliziran radi meda 4.11.2009 16:20:26
|
|
|
|
Thea
|
Fi nemoj brinuti pa moj ima samo 9 mjeseci pa isto pije već mjesec dana čaj sa medom i nšta mu nije. Kupujem med od prijatelja za kojeg znam kakav ima med.
|
|
RE: ostao paraliziran radi meda 4.11.2009 16:22:52
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Thea Fi nemoj brinuti pa moj ima samo 9 mjeseci pa isto pije već mjesec dana čaj sa medom i nšta mu nije. Kupujem med od prijatelja za kojeg znam kakav ima med. tak i ja....ja bolje da ne čujem ovakve stvari...inače nisam paničar i dajem sve...konkretno danas jedem mandarinu i gleda me...dala sam joj da zagrize ...malo je cuclala ali samo malo jednu krišku..za prvi put dosta...nije da se strogo držim nekih propisa uostalom pa mora počet iskušavat klopu... ali da umre radi meda...mislim hellooooo.....ni na kraj pameti...kao prirodno zdravo!!!
|
|
RE: ostao paraliziran radi meda 4.11.2009 16:22:56
|
|
|
|
lueman
|
IZVORNA PORUKA: FIONA ...pa na kaj bum počela paziti još.... ja svojima nisam davala jer sam alergična na penicilin i na med(to je povezano )al kad su počeli papati med ništ im se nije dogodilo.a na sve ne možemo utjecati, kak god se trudili minimalizirat opasnosti.moji jedu sirovu mrkvu, obožavaju ju. tak da ne mučim se s crnim mislima, operem povrće, očistim i....
|
|
RE: ostao paraliziran radi meda 4.11.2009 16:26:22
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: lueman IZVORNA PORUKA: FIONA ...pa na kaj bum počela paziti još.... ja svojima nisam davala jer sam alergična na penicilin i na med(to je povezano )al kad su počeli papati med ništ im se nije dogodilo.a na sve ne možemo utjecati, kak god se trudili minimalizirat opasnosti.moji jedu sirovu mrkvu, obožavaju ju. tak da ne mučim se s crnim mislima, operem povrće, očistim i.... a kaj drugo...pa ne bu mi na konzervama zato kaj gore piše da smije...mislim koma....ja bum davala dalje po starom sve...ali ovo s povrćem ima smisla...ja srećom imam dosta domaće pa kao ajd manje ima tih pesticida...ne špricamo njiš več ono kaj dođe kišom i slično...ipak je zdravije!!!
|
|
[Obrisani korisnik] 4.11.2009 16:27:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: ostao paraliziran radi meda 4.11.2009 16:28:03
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Ja ipak ne bi još neko vrijeme davala sirovo povrće. a ne, ne dajem još...ali slijeeća tura kad dođe na vrt bu njezina...onda bu več veća!!!
|
|
RE: ostao paraliziran radi meda 4.11.2009 16:34:32
|
|
|
|
Thea
|
Joj moj se davi u mandarinama i narančama......Sve prvo probam malo dati pa ako nema reakcije dam mu da jede....
|
|
RE: ostao paraliziran radi meda 4.11.2009 16:40:05
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Thea Joj moj se davi u mandarinama i narančama......Sve prvo probam malo dati pa ako nema reakcije dam mu da jede.... tak i ja...za prvi puta lagano...ja se obzirom na njezine grčeve ne usudim baš na horuk sve odjednom...ali več dosta toga šalabrcne..evo neki dan jeli pileči narezak jel sa, ga vidla na meniu u jaslicama za njezinu grupu...kaj ga je manđusala...hehehehhehe....
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!