Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Aspirator za nos za bebe 8.11.2009 13:54:25
|
|
|
|
tiha
|
imam takav odlican je ali vec imamo temu o tome negdje otvorenu
|
|
[Obrisani korisnik] 8.11.2009 15:39:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Aspirator za nos za bebe 8.11.2009 15:42:21
|
|
|
|
karoca
|
Upravo ovakav sam ja kupila prije par dana, super je, praktičan za nosit, izvuče dosta iz nosa ali je i skup.
|
|
RE: Aspirator za nos za bebe 8.11.2009 16:18:27
|
|
|
|
MILLA
|
najobičniji onaj koji ide na usisavač. košta 180 kn i preporučuju ga pedijatri. sve ostalo je preskupo i samo bacaš novac. ja sam sa njim prezadovoljna .vrlo je praktičan i učinkovit.
|
|
RE: Aspirator za nos za bebe 8.11.2009 17:20:01
|
|
|
|
cupko
|
MILLA, ovaj koji sam ja gledala je identican ovoj Arriani ali je u pola jeftiniji 98kn. Isto ide na usisavać, ima certifikate i proizvodi se u Madžarskoj.
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 9.11.2009 7:27:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Aspirator za nos za bebe 9.11.2009 12:02:22
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Mi isto imamo taj na usisavač i super mi je,ali se slažem s Cvrčak da je ovaj možda puno praktičniji..
|
|
RE: Aspirator za nos za bebe 10.11.2009 19:51:26
|
|
|
|
ivkica
|
Cvrčak sad si me zbunila.. pa ja sam isti takav kupila prije nekih 2 tjedna i vratila ga nazad jer je bio glasniji od mog usisavača!! kad sam ga upalila na metar od malog on se od straha počeo toliko derati da mi nije padalo na pamet približiti mu to nosu! .. još sam mislila da je to možda samo taj tako glasan i išla zamjenit za drugi ali i drugi je jednako strašno brundao!Inaće sam ga bila platila 205 kn i vratili mi novce jer nisam bila zadovoljna
|
|
RE: Aspirator za nos za bebe 17.11.2009 20:34:48
|
|
|
|
cupko
|
Curke, hvala... Na kraju sam kupila ovdje www.nosni-aspirator.com i prezadovoljna sam
|
|
|
|
RE: Aspirator za nos za bebe 17.11.2009 23:02:18
|
|
|
|
huanita
|
IZVORNA PORUKA: ivkica Cvrčak sad si me zbunila.. pa ja sam isti takav kupila prije nekih 2 tjedna i vratila ga nazad jer je bio glasniji od mog usisavača!! kad sam ga upalila na metar od malog on se od straha počeo toliko derati da mi nije padalo na pamet približiti mu to nosu! .. još sam mislila da je to možda samo taj tako glasan i išla zamjenit za drugi ali i drugi je jednako strašno brundao!Inaće sam ga bila platila 205 kn i vratili mi novce jer nisam bila zadovoljna Oprosti, ali tako sam se dobro nasmijala kada si opisala kako ti se jadničak prepao. Kada sam ja pričala mojima da sam čula za aspirator koji se stavi na usisavač, mama me skoro istukla. Mislila je da sam poludjela i zaprijetila da nikada ne probam nešto slično. Ako mi bude trebao, morat ću ga skrivati od mame.
|
|
RE: Aspirator za nos za bebe 17.11.2009 23:43:18
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: MILLA najobičniji onaj koji ide na usisavač. košta 180 kn i preporučuju ga pedijatri. sve ostalo je preskupo i samo bacaš novac. ja sam sa njim prezadovoljna .vrlo je praktičan i učinkovit. i ja sam uzela ovakav,ali nisam još koristila,sutra cu ga probati jer je majički počeo curiti nosić ,nadam se da se nece prepasti jer jedva da da joj i pumpicom dodjem blizu nosića...
|
|
RE: Aspirator za nos za bebe 17.11.2009 23:49:35
|
|
|
|
nancy
|
moj ti se bojao u pocetku ali se sad navikkao.samo sta ja mu pokusam cjevcicu stavit u nosic a on otvara usta pa se malo moram poigrat s njim dok mu ocistim nosic. prozdrljivac mali.samo da mu je nesto za jest.
|
|
RE: Aspirator za nos za bebe 18.11.2009 7:38:04
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica IZVORNA PORUKA: MILLA najobičniji onaj koji ide na usisavač. košta 180 kn i preporučuju ga pedijatri. sve ostalo je preskupo i samo bacaš novac. ja sam sa njim prezadovoljna .vrlo je praktičan i učinkovit. i ja sam uzela ovakav,ali nisam još koristila,sutra cu ga probati jer je majički počeo curiti nosić ,nadam se da se nece prepasti jer jedva da da joj i pumpicom dodjem blizu nosića... ovo je puno spretije od pumpice...pumpicu kad stisnes i ako ju u pravo vrijeme ne pustis nis ne izvuce...ovov vuce citavo vrijeme i vrlo brzo sredi smrkljice...ja prezadovoljna ...jos da nema borbe
|
|
|
|
RE: Aspirator za nos za bebe 18.11.2009 7:42:50
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: mala pcelica IZVORNA PORUKA: MILLA najobičniji onaj koji ide na usisavač. košta 180 kn i preporučuju ga pedijatri. sve ostalo je preskupo i samo bacaš novac. ja sam sa njim prezadovoljna .vrlo je praktičan i učinkovit. i ja sam uzela ovakav,ali nisam još koristila,sutra cu ga probati jer je majički počeo curiti nosić ,nadam se da se nece prepasti jer jedva da da joj i pumpicom dodjem blizu nosića... ovo je puno spretije od pumpice...pumpicu kad stisnes i ako ju u pravo vrijeme ne pustis nis ne izvuce...ovov vuce citavo vrijeme i vrlo brzo sredi smrkljice...ja prezadovoljna ...jos da nema borbe mI imamo taj i meni je super a malo borbe mora biti
|
|
RE: Aspirator za nos za bebe 18.11.2009 7:52:18
|
|
|
|
Puli
|
mi se isto borimo s čišćenjem nosića imamo isti kao i cvrčak i dosta izvuče van te se po završetku korištenja da fino rastaviti i oprati
|
|
RE: Aspirator za nos za bebe 18.11.2009 16:33:15
|
|
|
|
Dajana
|
Neki dan sam isprobala onaj na usisivač, čini mi se da je zbilja dobar ali moja se malena dere kad to radimo, a zbog toga ne voli više ni usisivač, no zbilja je učinkovit.
|
|
|
|
RE: Aspirator za nos za bebe 18.11.2009 19:43:13
|
|
|
|
cupko
|
pa i ovaj koji sam naručila preko neta radi na usisavač a duplo je jeftiniji.....100kn . Još i lakše čisti jer se cijeli rastavlja
|
|
|
|
RE: Aspirator za nos za bebe 18.11.2009 23:36:39
|
|
|
|
ivkica
|
Cvrčak i Puli.. jel ti vaši aspiratori nisu preglasni?
|
|
RE: Aspirator za nos za bebe 19.11.2009 13:43:47
|
|
|
|
Puli
|
bučni su ko brijači aparat,ništa strašno
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!