|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Aspirator za nos za bebe
8.11.2009 13:50:45   
cupko
Koji preporućujete?

Svi hvale Ariana Baby vac ali mi je cijena malo too much, pogotovo kad znam da je vani u pola jeftiniji.

Frendica mi rekla, da je kod jedne firme iz Rijeke narućila identican proizvod, Pisze, navodno ga u Slo u Baby centru prodavaju već neko vrijeme. Našla sam web stranicu pa ako netko ima molim iskustva. Ona ga je platila 98 kuna, to mi je skroz ok...
http://www.baby-nega.si/20101/20122.html?*session*id*key*=*session*id*val*

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Aspirator za nos za bebe
8.11.2009 13:54:25   
tiha
imam takav odlican je ali vec imamo temu o tome negdje otvorenu

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu cupko)
Neposredna veza do poruke: 2
   [Obrisani korisnik]
8.11.2009 15:39:53   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu tiha)
  Neposredna veza do poruke: 3
8.11.2009 15:42:21   
karoca
Upravo ovakav sam ja kupila prije par dana, super je, praktičan za nosit, izvuče dosta iz nosa ali je i skup.

Mara: 28.03.2007
Katarina: 08.04.2009

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4
8.11.2009 16:18:27   
MILLA
najobičniji onaj koji ide na usisavač. košta 180 kn i preporučuju ga pedijatri. sve ostalo je preskupo i samo bacaš novac. ja sam sa njim  prezadovoljna .vrlo je praktičan i učinkovit.user posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu karoca)
Neposredna veza do poruke: 5
8.11.2009 17:20:01   
cupko
MILLA, ovaj koji sam ja gledala je identican ovoj Arriani ali je u pola jeftiniji 98kn.
Isto ide na usisavać, ima certifikate i proizvodi se u Madžarskoj.

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 6
   [Obrisani korisnik]
9.11.2009 7:27:31   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu cupko)
  Neposredna veza do poruke: 7
9.11.2009 12:02:22   
BUMBIKA
Mi isto imamo taj na usisavač i super mi je,ali se slažem s Cvrčak da je ovaj možda puno praktičniji..

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 8
10.11.2009 19:51:26   
ivkica
Cvrčak sad si me zbunila.. pa ja sam isti takav kupila prije nekih 2 tjedna i vratila ga nazad jer je bio glasniji od mog usisavača!! kad sam ga upalila na metar od malog on se od straha počeo toliko derati da mi nije padalo na pamet približiti mu to nosu! .. još sam mislila da je to možda samo taj tako glasan i išla zamjenit za drugi ali i drugi je jednako strašno brundao!Inaće sam ga bila platila 205 kn i vratili mi novce jer nisam bila zadovoljna user posted image

Lijepo je biti mama

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 9
10.11.2009 20:24:03   
Zvonki
Evo, nešto imaš i ovdje

http://www.ringeraja.hr/forum/m_59883/mpage_1/key_/tm.htm#59883

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu ivkica)
Neposredna veza do poruke: 10
17.11.2009 20:34:48   
cupko
Curke, hvala...

Na kraju sam kupila ovdje www.nosni-aspirator.com i prezadovoljna sam user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 11
17.11.2009 23:02:18   
huanita

IZVORNA PORUKA: ivkica

Cvrčak sad si me zbunila.. pa ja sam isti takav kupila prije nekih 2 tjedna i vratila ga nazad jer je bio glasniji od mog usisavača!! kad sam ga upalila na metar od malog on se od straha počeo toliko derati da mi nije padalo na pamet približiti mu to nosu! .. još sam mislila da je to možda samo taj tako glasan i išla zamjenit za drugi ali i drugi je jednako strašno brundao!Inaće sam ga bila platila 205 kn i vratili mi novce jer nisam bila zadovoljna user posted image

Oprosti, ali tako sam se dobro nasmijala kada si opisala kako ti se jadničak prepao.

Kada sam ja pričala mojima da sam čula za aspirator koji se stavi na usisavač, mama me skoro istukla.user posted image
Mislila je da sam poludjela i zaprijetila da nikada ne probam nešto slično.
Ako mi bude trebao, morat ću ga skrivati od mame.user posted image

J 4.5.2001.
I 18.6.2009.

(Odgovor članu ivkica)
Neposredna veza do poruke: 12
17.11.2009 23:43:18   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: MILLA

najobičniji onaj koji ide na usisavač. košta 180 kn i preporučuju ga pedijatri. sve ostalo je preskupo i samo bacaš novac. ja sam sa njim  prezadovoljna .vrlo je praktičan i učinkovit.user posted image

i ja sam uzela ovakav,ali nisam još koristila,sutra cu ga probati jer je majički počeo curiti nosić ,nadam se da se nece prepasti jer jedva da da joj i pumpicom dodjem blizu nosića...user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 13
17.11.2009 23:49:35   
nancy
moj ti se bojao u pocetku ali se sad navikkao.samo sta ja mu pokusam cjevcicu stavit u nosic a on otvara ustauser posted image pa se malo moram poigrat s njim dok mu ocistim nosic.
prozdrljivac mali.samo da mu je nesto za jest.

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 14
18.11.2009 7:38:04   
dominik
IZVORNA PORUKA: mala pcelica

i ja sam uzela ovakav,ali nisam još koristila,sutra cu ga probati jer je majički počeo curiti nosić ,nadam se da se nece prepasti jer jedva da da joj i pumpicom dodjem blizu nosića...user posted image

ovo je puno spretije od pumpice...pumpicu kad stisnes i ako ju u pravo vrijeme ne pustis nis ne izvuce...ovov vuce citavo vrijeme i vrlo brzo sredi smrkljice...ja prezadovoljna ...jos da nema borbe user posted image

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 15
18.11.2009 7:42:50   
Marta j
IZVORNA PORUKA: dominik

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

ovo je puno spretije od pumpice...pumpicu kad stisnes i ako ju u pravo vrijeme ne pustis nis ne izvuce...ovov vuce citavo vrijeme i vrlo brzo sredi smrkljice...ja prezadovoljna ...jos da nema borbe user posted image

mI imamo taj i meni je super a malo borbe mora biti

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 16
18.11.2009 7:52:18   
Puli
mi se isto borimo s čišćenjem nosića

imamo isti kao i cvrčak i dosta izvuče van

te se po završetku korištenja da  fino rastaviti  i oprati

user posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 17
18.11.2009 16:33:15   
Dajana
Neki dan sam isprobala onaj na usisivač, čini mi se da je zbilja dobar ali moja se malena dere kad to radimo, a zbog toga ne voli više ni usisivač, no zbilja je učinkovit.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 18
18.11.2009 19:43:13   
cupko
user posted image

pa i ovaj koji sam naručila preko neta radi na usisavač a duplo je jeftiniji.....100kn user posted image . Još i lakše čisti jer se cijeli rastavlja

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 19
18.11.2009 23:36:39   
ivkica
Cvrčak i Puli.. jel ti vaši aspiratori nisu preglasni?

Lijepo je biti mama

(Odgovor članu cupko)
Neposredna veza do poruke: 20
19.11.2009 13:43:47   
Puli
bučni su ko brijači aparat,ništa strašnouser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu ivkica)
Neposredna veza do poruke: 21
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!