Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
18 obljetnica pada Vukovara 18.11.2009 9:17:54
|
|
|
|
Indy
|
Tko će čuvati moj grad, moje prijatelje, tko ce Vukovar iznijeti iz mraka? Nema leđa jačih od mojih i vaših, i zato, ako vam nije teško, ako je u vama ostalo još mladenačkog šaputanja, pridružite se. Netko je dirao moje parkove, klupe na kojima su još urezana vaša imena, sjenu u kojoj ste istodobno i dali, i primili prvi poljubac - netko je jednostavno sve ukrao jer, kako objasniti da ni Sjene nema? Nema izloga u kojem ste se divili vlastitim radostima, nema kina u kojem ste gledali najtužniji film, vaša je prošlost jednostavno razorena i sada nemate ništa. Morate iznova graditi. Prvo, svoju prošlost, tražiti svoje korijenje, zatim, svoju sadašnjost, a onda, ako vam ostane snage, uložite je u budućnost. I nemojte biti sami u budućnosti. A grad, za nj ne brinite, on je sve vrijeme bio u vama. Samo skriven. Da ga krvnik ne nađe. Grad - to ste vi. Siniša Glavašević, ratni reporter
< Poruku je uredio Indy -- 18.11.2009 9:19:08 >
|
|
|
|
RE: 18 obljetnica pada Vukovara 18.11.2009 10:41:50
|
|
|
|
Bebys
|
ovi stihovi SINISE heroja Vukovara ce ostati za vjecnost nema veze sto su dvije teme nacete obe su posebne i bitne IPAK SU oba dana i 17 i 18 bili krvavo bolni POZDRAV svim MOJIM PRIJATELJIMA VUKOVARCIMA KOJI SU PRANILI VUKOVAR a poginulima palim svijece.... ima stranica za vukovar spomen svijece ali je sad ne mogu naci.... ZAO MI JE SAMO DO DAN DANAS ZA TAJ GRAD NI JEDAN KRVNICKI ZLOCINAC NIJE ODGOVARAO.... to me jako boli a neke postene ljude proganjaju radi gluposti..... uzasno i bolno i sramota
|
|
|
|
RE: 18 obljetnica pada Vukovara 18.11.2009 11:26:05
|
|
|
|
natalijax
|
tužno,bolno bože nedaj da se ikad ponovi to što je bilo
|
|
|
|
RE: 18 obljetnica pada Vukovara 18.11.2009 11:35:11
|
|
|
|
Viky
|
Nikada ga nećemo zaboraviti.Imala sam priliku ići na one zadnje razmjene zarobljenika,jer mi je od mm rođak bio na ratištu,a njegova obitelj iz Borova sela je živjela kod njega...nikada neću zaboraviti tu bol na tim ispaćenim licima...nikada!!!Ali isto tako je bio izražen ponos,hrabrost i vječita nada.Hvala Vukovaru,hvala svim braniteljima...vi ste ponos naše zemlje!!!
|
|
RE: 18 obljetnica pada Vukovara 18.11.2009 15:21:52
|
|
|
|
Indy
|
danas na obljetnicu stradanja, jedan mali vukovarac ima rođendan, moj mali vukovarac. mama mu želi sretno djetinjstvo i puno zdravlja!
|
|
|
|
RE: 18 obljetnica pada Vukovara 18.11.2009 21:12:38
|
|
|
|
lavica81
|
neka im je laka hrvatska zemlja
|
|
|
|
RE: 18 obljetnica pada Vukovara 18.11.2009 21:41:18
|
|
|
|
uciteljica
|
I nakon tolikih godina sve izgleda tako friško i tako jezivo...
|
|
RE: 18 obljetnica pada Vukovara 18.11.2009 21:41:46
|
|
|
|
uciteljica
|
IZVORNA PORUKA: Indy danas na obljetnicu stradanja, jedan mali vukovarac ima rođendan, moj mali vukovarac. mama mu želi sretno djetinjstvo i puno zdravlja! Sretan rođendan.
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!