|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Glupi komentari!!
7.12.2009 14:33:55   
ejmama
Kad smo u subotu Elpi i ja šetale , neka glupa baba je prošla kraj nas i govori unuku "Tate voze bebe, a mame uživaju!" , bila sam baš raspoložena za svađu, ali eto prvi put sam vidjela Elpi pa nisam htjela stvarati neugodu. Mrzim takve glupe komentare, šta uopće želi s tim postići? Došlo mi je da je pitam , a šta njene kćeri ili snahe rade dok ona šeta unuke?
Ist tako dok sam radila znala sam doći kod mamine zgrade i parkirati auto pa otići busom na posao jer mi je tao bila prva zona, a s autom ionako nemaš gdje. Tako ja dolazim jedno jutro oko 06:30 i izlazim iz auta, a neka glupača prolazi i mrlja sebi pod nos "krasno sad se dolazi kući", sva sreća pa je i ona išla bus, a kad sam ušla svašta sam joj izdjelila i skoro je pljunula, a ona jadna nezna kao šta je rekla.

Sva sreća da nikad nemam ništa pri ruci, osim torbe jer nebi dobro prošle. mrzim takve stvari!user posted image user posted image user posted image

H 07 E 09
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Glupi komentari!!
7.12.2009 14:38:21   
ZVRK
i meni smetaju ''lijepi''komentari ali ako ne odgovorim onda brzo produžim dalje da ne bude svašta(kao i ti)

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 2
7.12.2009 14:38:35   
mariola
Neki ljudi stvarno nemaju nimalo pametiuser posted image
Meni tu jedna susjeda zadnja dva puta kad me je vidila (jedan put u devetom mjesecu trudnoće, drugi put tri tjedna nakon poroda) nabacila isti komentar. Al ne usput nego u facu "da sam se dosta ojačala". Ako mi treći put to kaže dobit će porciju iako je mm-ova neka rodbina.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 3
7.12.2009 14:39:00   
xxl
JOJ i meni babe znaju dići živce...samo im fali stolac na cesti pa da prate ko,šta s kim radi!!Nemaju svoj život pa okoolo pametuju.Trebala si reči -Glupa baba!Tak sam ja jednom skupila hrabrosti pa odgovorila,pa je koza išla to reć mojoj mami kad me posjetila..e moš mislit mene majku sa 34 godine ić tužit mami..bar nas je dobro sve nasmijala.Od tad ju ignoriram,ni dobar dan..par puta me još probala isprovocirat još sam joj jednom rekla da gleda svoja posla i sad je mir

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 4
7.12.2009 14:45:52   
mirna
Ja se na glupe komentare obično nasmijem... Na taj način komentiraju ljudi koji nemaju pametnijeg posla nego promatrati druge...

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 5
7.12.2009 14:46:42   
natalijax
biseri,a što tu picu briga kad netko dolazi kući,mislim zbilja nekad netko negleda svoje smeće, a ta baba je toliko glupa baš kako si rekla di su njene kceri i snahe kad ona šeta unučad

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 6
7.12.2009 14:50:29   
mama mery
 meni znjau prigovarati kako se mogu tako ponasati da mm presvlaci dijete a ja gledam ili me opominju ka mu kazem da presvuce ako ja nemogu ili da mi nesta donese
nama je to normalno jer oba dvoje sudjelujemo u roditeljstvu i bas me briga sta ce ko reciuser posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 7
7.12.2009 14:54:03   
Bebys
a jesi opasnaaaaaa..............user posted image

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 8
7.12.2009 15:54:09   
ama
ako nekog nije sram da meni kaze nesto sto ga se netice onda ni mene nije da mu odgovorim jer cim ima neki komentar onda trazi odgovor treba to sve skresat ja se ponekad cudim kako neznaju ili kako mogu da se prave budale pa se mijesaju gdje im nije mjesto....negdje sam procitala obraz nije djon samo sto je za neke obraz nepoznanicauser posted image ja sam tip sekundarno se izivciram i moram da vratim al prodje me posle ponekad si kazem sto da se spustam na svaciji nivo nek si misli sta hoce.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 9
7.12.2009 16:54:10   
tikica_69
 Jednom davno sam isla vaditi krv u labos na Kneziju, naravno labos pun baba i sve puno njihovih prica i komentara...
Ulazi mladi par, cca 20ak godina oboje, ona zelena ko krpa, on ulazi s njom jer se cura ili boji il je trudna pa joj je muka....cura stvarno zelena.
I naravno sto ce babe drugo pa komentirati i naravno nasla se jedna pametovati i kaze - Ma vidi ti nje kolika cura pa se boji kad je doktorica pika.
A njen decko ni pet ni sest ko iz topa onako ironicno - Da gospodjo, ja stvarno ne znam sto joj je. Kad je ja pikam onda se ne buni i ne zeleni.
Isti sekund je u labosu bila tisina user posted image user posted image user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu ama)
Neposredna veza do poruke: 10
7.12.2009 20:58:02   
ZVRK
user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 11
7.12.2009 22:12:22   
zaba
user posted image ,ja priznajem da se nekad ne snađem,mogu dugo trpiti i šutiti,ali kad kod mene pukne - to je gadno.Lucija i ja ulazimo u tram,čovjek se digne,mala sjedne.Inače uvijek sjedne meni u krilo,nikad sama,ali imale smo stvari pa sam ju posjela i te stvari oko nje i držim ju.Kad baba stala kraj nas,valjda u nadi da ću ustati dijete,i počne baljezgat...dijete samo sjedi,pa to ovako,pa onako.Ja uljudno objasnim da je u pravu,ali da mi je trenutno ovako lakše,a i držim ju.Nije stala lajati do naše stanice.Na kraju sam popi...i rekla joj da ću zvati hitnu ako joj nije dobro i da ju odvedu na liječenju na psihijatriju i ako ne prestane da ću ju šupiti na sred ceste.Melje ona i dalje i hoda za nama,a ja se okrenem i zaurlam - začepi vještice i da nisi pisnula jer ću ti navući poganu jezičinu i zabiti ju u dupe.Lucija se još okrene i kaže jel tak da je teta jako bolesna?!

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 12
7.12.2009 22:16:10   
CallamityJane
buahahahaha carica si zaba user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 13
   [Obrisani korisnik]
8.12.2009 7:21:09   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu zaba)
  Neposredna veza do poruke: 14
8.12.2009 7:27:29   
lueman
kad smo kod gluposti:jučer jedna mama pred vrtićem veli rokiću:joj rokić pa ti imaš novu mamuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a pred aninim vrtićem jedna mama s puno takta :joj kak si mi se lijepo zdebljala , kaj to je sad za zimuuser posted image ???je,velim ja, vidla sam kak si ti lijepa debela pa se trudim da te dostignemuser posted image user posted image user posted image eto.baš sam bila user posted image ko je ta koza da komentira nečiju kilažu, i zakaj bi se ja njoj morala pravdati.

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 15
8.12.2009 7:50:07   
dominik
ja u vecini slucajeva na fini nacin spustim na takve komentare...mozda nekih par puta se nisam snasla...mrzim zene kaj komentiraju kaj ih se ne tice, a djecu pogotovo kad krenu komentirati...sretne moja seka mamu od tinine prijateljice iz vrtica...i kad je vidla tinu nit da ju pita kak je u skoli ni nesto onak bezveze slatko jer djete od 8 godina komunicira ne...ona mojoj seki pred malom - da kak se to zdebljala...ja da sam bila na sestrinom mjestu zenu bi odvalila rijecima...

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 16
8.12.2009 8:14:32   
troubled

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Nećeš valjda imati samo jedno dijete,vidiš kakva ti je bolesna,ako umre šta ćeš onda?
Jedno ti je ko nijednouser posted image user posted image user posted image

ovo je katastrofa svih katastrofa...
to sam čula od jedne žene kad sam bila prva godina faksa...mama od cimerice...
koliko se sjećam, to je bio prvi put u životu da sam dobro odbrusila nekome starijem...

inače, najčešće se oglušim...reagiram samo ako je u pedagoške svrhe user posted image
tako sam oprala jednu ženu koja je pauli rekla (a ja taman u postupku razvoda) da kakva joj je to mama kad joj nije rodila brata ili sestru, da je zločesta i da je treba tući...

pred dana isto, žena gleda magdu u kolicima i kaže -kako si ti krasan...a ja kažem da je curica...ona će: sram ih bilo kako su te to ošišali kao dječaka...
nisam se otresala, samo sam joj rekla da joj još kosa nije narasla, pa je odmah okrenula priču u stilu - pa i mojim unucima dugo nije narasla kosa...

ma mislim...nemaju ljudi pametnijg posla....user posted image

imam novi ticker :)

Neposredna veza do poruke: 17
8.12.2009 10:15:02   
maja
Zadnji put sam odgovorila nekom djedu kad sam išla preko kod susjede. Na ulici nigdje nikoga, a on na biciklu 7 metara dalje i pustim Nou da ide i ja odmah idem iza njega, a on meni kad je došao da šta puštam djete samo preko ceste, e onda sam stala i pitala ga u čemu je problem, jerl on čorav da ne vidi mene user posted image user posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 18
8.12.2009 10:35:42   
minnie

Nećeš valjda imati samo jedno dijete,vidiš kakva ti je bolesna,ako umre šta ćeš onda?

ljudi si stvarno svašta dopuštaju. ja bi joj možda i šamar opalila. glupa baba. ja pokušavam prešutiti puno puta jer se ne volim svađati. ali nekada stvarno ne možeš šutiti

Neposredna veza do poruke: 19
8.12.2009 10:37:56   
ejmama

IZVORNA PORUKA: zaba

ja priznajem da se nekad ne snađem,mogu dugo trpiti i šutiti,ali kad kod mene pukne - to je gadno

Isto kao žaba. Bilo je bisera,ali me najviše raspizdila baka od mog bratića(pa sam bila u situaciji da sam morala biti koliko toliko pristojna):

Svašta sam joj rekla, poslije u autu plakala ko kišauser posted image

kako to može reći? Tko zna kako bi reagirala ali nebi dobro prošlo, aonda bi se isto rasplakala kao i ti.

H 07 E 09

Neposredna veza do poruke: 20
8.12.2009 10:46:10   
curice

ne mogu vjerovati da su ljudi tako zločesti
ta je baba zaslužila da je dobro pljusneš,pa da ona plače a ne ti

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 21
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!