|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   na greškama se ući
14.1.2010 16:11:27   
natalijax
Da sam znala neke stvari,trebala sam ostavit svoj dio očinstva uredit si kutak,uzet mamu na dohranu,da sam znala nikad nebi ulagala novce koje sam dobila od svoje mame i kredit koji smo digli ja i muž i stuć ga u kuću koja možda nece biti naša,a da sam znala nebi nikad kuhala nekoj babi koja mi nije nitko i ništa u životu,tek samo teta od mog muža,grrrrrr al sam ljuta,eto kako se uci na greškama,user posted image ajte vi sad sumnjam da ni jedna nije pogriješila
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: na greškama se uči
14.1.2010 16:30:26   
Zvonki
Da sam znala, bila bi najbolji učenik na svijetu. Samo to

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: na greškama se ući
14.1.2010 17:01:27   
evanda
Da sam znala, ne bih se na prethodnom poslu toooooliko jako angažirala......zato sad ne radim punom parom, već onak, s pola snage....a šta da kažem, ipak ja imam godina...pa valjda sam ponešto i skapilauser posted image

Neposredna veza do poruke: 3
14.1.2010 17:04:32   
Nika 24052006
Ja sam definitivno učinila grešku pristavši živjeti u istom dvorištu sa mm roditeljima...To si više ne bi dopustila,ali kasno je sada....

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 4
14.1.2010 17:08:20   
Domy
da sam znala da če mi biti ovako ..ne bi nikada došla živjeti u ovu s oproštenjem vukojebinu...gdje je život staouser posted image user posted image

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 5
14.1.2010 17:10:17   
Ninaa
Definitivno sam upisala pogrešan faks i pogriješila kad sam nakon prve godine išla raditi prek student servisa umjesto da stisnem i učim non stop. Možda sam trebala slušati svoju mamu i ne udati se još dok ne diplomiram.Sve je to samo možda, na neke stvari koje su se meni dogodile nisam mogla utjecati i za ničim ne žalim samo me taj faks muči jel sam previše truda, živaca, vremena i novaca u njega uložila da ga nebi završila a život se malo poigrao sa mnom pa to sad izgleda ko nemoguća misija. Ipak imam svog anđela i mm a to je neprocjenjivo. SAmo bi s tom prokletom diplomom bila punija i cjelija osoba i onda se ne bi morala više živcirati oko ničega!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 6
14.1.2010 17:13:33   
pincirotvajler
uh da sam znala nebi otišla od kuće

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 7
14.1.2010 17:26:13   
Anoniman
o, da - da sam znala, završila bi faks... sad ne bi morala tražiti neki bezvezan posao, znala bi kud spadam.

(Odgovor članu pincirotvajler)
  Neposredna veza do poruke: 8
14.1.2010 18:03:16   
tikica_69
ne zalim bas previse sto sam ucinila neke greske....da nisam mozda ne bih dobila druge stvari u zivotu....djecu, boljeg muza, dobar posao.....mislim da se sve dogadja sa nekim razlogom, no vrlo cesto se ipak upitam - zasto bas ja 

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9
14.1.2010 18:07:03   
boba125
neke stvari bi definitivno sad drugacije napravila,ali sta je tu je
a najvaznije,da sam znala gde bum zivjela,vec bi odavno naucila njemacki a ne kaj sam ko tupsonuser posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 10
14.1.2010 18:32:53   
minnie
da sam znala ne bi puno toga a opet ne bi mi se puno toga niti desilo. sve naše odluke imaju neku svrhu u životi i one utiječu na naš život. kažiu ljudi ako ti život servira limun napravi limunadu. možda bude kisela ali če biti lakše nego da je čisti limun

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 11
14.1.2010 18:45:21   
Milana
IZVORNA PORUKA: minnie

da sam znala ne bi puno toga a opet ne bi mi se puno toga niti desilo. sve naše odluke imaju neku svrhu u životi i one utiječu na naš život. kažiu ljudi ako ti život servira limun napravi limunadu. možda bude kisela ali če biti lakše nego da je čisti limun
Slažem se sa svim ali da sam znala nebi muževoj teti koja nema djece i koja je ostavila stan muževom rođaku u bolnici prala guzicu i user posted image  i donosila joj hranu i kolače na koje je imala neumjesne i neugodne komentare,nebi joj išla u posjetu(i više neču) i kad sam je pitala da mi da jedan pitar cvijeća(a ima ih punu kuču) rekla je hladnokrvno da neče jer to više nije njeno nego od toga rođaka koji se inače "jako" brine o njoj a i da se ja ne bih brinula o tom je... cvijeću.

3 godine braka i puno neuspjelih pokušajau
15.03.2009. spontani
Od tada ništa:(((

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 12
14.1.2010 18:50:53   
minnie
to je jako bezobrazno. i stvarno ne znam što bi takvoj osobi rekla. a da i kažeš nešto ne bi ju sigurno dirnullo. ima ljudi koji su zlobni i ne možeš ništa napraviti.bolje zaboravi i kreni dalje. možda shvati što je imala poslije

(Odgovor članu Milana)
Neposredna veza do poruke: 13
14.1.2010 19:37:18   
Njofra
Eh sad Natalija moja što mi vrijedi pisati što bi da sam znala, ama baš ništa, eto, žao mi je za puno stvari u životu koje sam napravila a još mi je žalosnije zbog puno onih koje nisam napravila, zato, vrijeme ide dalje i tako idemo i mi, grabi dalje, lomi nosi sve pred sobom što ti se nudi što ti je na vidiku.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 14
14.1.2010 19:44:39   
Ira_
Jedina greška koju sam napravila je što sam prije 4,5 godine dala otkaz u firmi gdje sam bila netko i nešto i s stalnim zaposlenjem.

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 15
14.1.2010 20:02:15   
Milana
IZVORNA PORUKA: Ira_

Jedina greška koju sam napravila je što sam prije 4,5 godine dala otkaz u firmi gdje sam bila netko i nešto i s stalnim zaposlenjem.

E da to sam i ja napravila i to točno prije 5god i jako mi je žao zbog toga,samo sam ja radilla na ugovore mjesec za mjesec ali ipak...

3 godine braka i puno neuspjelih pokušajau
15.03.2009. spontani
Od tada ništa:(((

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 16
15.1.2010 19:34:19   
Bebys
ja da sam znala....nista nebi napravila kako je...sve bi u zivotu PROMIJENILA TOLIKO SAM POGRIJESILA U SVEMU..DA ME PONEKAD OCAJ HVATA...user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 17
15.1.2010 20:02:33   
nancy
ja da sam znala prebacila bi i na mm dio stvari da radi oko djeteta a ne ovako se naucilo da cu sve ja.
da sam znala upisala bi drugu srednju skolu a ne ovu od koje nikad necu imat nista.
da sam znala stedila bi pomalo od svake place pa bar 100 kn tako da bi imala lijepu SOS svoticu sada kad sam na "dnu".
da sam znala da ce mi trebat ovoliko zivaca za dijete ne bi se protekle godine bezveze nervirala ko blesa oko pizdarija i sad sam totalno sjeb... sa zivcima

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 18
15.1.2010 20:05:51   
xxl
Nesmijem javno...al sve ću to stići,nije kasno i nepopravljivo nista.

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 19
16.1.2010 13:07:52   
Ann
E da sam znala!- nebi pristala da gradimo kuću zbog koje smo morali dići kredit
                        - više bi učila u školi pa bi upisala nešto bolje,s čim možeš imati 
                           bolju plaču a mozda i sigurniji posao

Neposredna veza do poruke: 20
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!