|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   jel vas sram
21.1.2010 18:27:13   
natalijax
Malo glupa tema,jel vas sram jest pred djecom,ja zagrizla krofnu a moj zinio i gleda u meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image znam ja da on nezna još sta je sta al mene je ful sram,tak imam osjecaj koda kužiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: jel vas sram
21.1.2010 18:31:10   
maja
user posted image user posted image user posted image  pa nije me sram, mene je samo strah kad jedem čokoladu ili nešto da mi ne uzme user posted image user posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
21.1.2010 18:36:13   
FIONA
..ne bi to nazvala sramom ali d aja jedem a njoj ne dam da proba ako hoće ili ako želi da joj ne dam jest...malo glupo....zato mi jedemo u isto vrijeme ili kad je nekaj vanredno onda ponudim...

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 3
21.1.2010 19:19:47   
MaTana
kod moje je jednostavno neizvedivo da netko nesto jede a neda njoj, odma otvara usta i vice njam njamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , isto kao i Fiona, jedemo u isto vrijeme tako da nema problema ali ako u prolazu snimi mm-ovog brata sa sendvičinom odma trci do njega sa najumiljatijom fačicom i zijeva, ponekad mu cak i tepa dudi - to je njena umanjenica od milja za dundouser posted image user posted image user posted image ...
ako to ne upali vrišti, ali u principu jede kad i mi i pretezno sto i mi...

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 4
21.1.2010 19:39:47   
tikica_69
Kad je hrana u pitanju ja pred nikim srama nemam user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 5
21.1.2010 20:10:16   
anuska08

IZVORNA PORUKA: natalijax

Malo glupa tema,jel vas sram jest pred djecom,ja zagrizla krofnu a moj zinio i gleda u meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image znam ja da on nezna još sta je sta al mene je ful sram,tak imam osjecaj koda kužiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj i mojauser posted image je stara ko i tvoj user posted image i sad me počela gledati dok jedem .Danas je zinula dok sam grickala kikiriki!!!user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

Neposredna veza do poruke: 6
21.1.2010 20:32:57   
ninolina
ja inače nedam nikome da jede kraj nje ako ona to nesmije, dogodilo mi se sa Ivom da se par puta toliko zagrcnula sa slinom da je djete jedva došlo k sebi. Tako da uvijek pazimo ali kako sada jede sve i ona uvijek nešto žvače

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 7
21.1.2010 20:47:23   
nancy
ma nije mene sram nego me je strah jest ispred njega.
sve sta ja pocnem zvakat on doslovno vristi i pocne plakat.hoce i on.a isto mu ne mogu dat sad pastete da jede.....tako da se pokusavam skrit il mu uvalim smokic pa eto da i on nesto njupa

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 8
21.1.2010 21:02:35   
evanda
Da....
Mi uvijek svi zajedno jedemo

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 9
22.1.2010 9:33:33   
MILLA
user posted image user posted image ..kad je bio manji,pa nije smio jesti sve,ko sada...onda malo,da.

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 10
22.1.2010 10:23:51   
ejmama
I moja se neki dan rasplakala radi banane dala sam joj mrvicu s prsta ,a ona poludjel traži još, a nesmijem joj davati dok ne prđe ovo s alergijom. Baš je bila jako ljuta.

H 07 E 09

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 11
22.1.2010 11:10:48   
pula25

Neki pedići kažu da kada se dijete počinje zanimati i promatra druge dok jedu, pa čak i zijeva-vrijeme je da se polako počne uvoditi i druga hrana uz mlijeko

MALI ANĐEO NAM DOŠAO...
...NIKA 21.10.2009

Neposredna veza do poruke: 12
22.1.2010 11:14:43   
natalijax
IZVORNA PORUKA: pula25

Neki pedići kažu da kada se dijete počinje zanimati i promatra druge dok jedu, pa čak i zijeva-vrijeme je da se polako počne uvoditi i druga hrana uz mlijeko
to sam citala negdje,user posted image

(Odgovor članu pula25)
Neposredna veza do poruke: 13
22.1.2010 11:18:37   
pako
nije me sram jer je sad već veliki i jede sve ali kad je bio manji nemogu reći da me je bilo sram već  mi je bilo nekako nelagodno kad me je gledao onim velikim okama koda bi progutao mene i to što jedem, a i uvijek sam mu dala da proba to što ja papam.

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

Neposredna veza do poruke: 14
22.1.2010 12:20:16   
Njofra
user posted image joj pa ti mene uvijek dobro nasmiješ Nato.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

Neposredna veza do poruke: 15
22.1.2010 13:37:22   
Bebys
nebi to nazvala stidom...ali da znaju djeca znaju pogotovo moja ..koja u usta gleda sve sta stvaris jer ona sve vec puno jede na kasikicu i kuzi sve..ali sta da joj ja radim kad bude mogla jesti dat cu joj sada neka gleda i uziva...

Neposredna veza do poruke: 16
22.1.2010 19:41:13   
Joanna
Joj i nama je teško jesti pred malenom. Tak nas milo gleda kak papamo i rastuži se tak da nam više nije do jela. user posted image   Sigurna sam da razumije.  Pokušavamo čim manje jesti pred njom jer mi se srce slama koji su to pogledi.

Mamine princeze
11.08.2009. Nina
26.01.2012. Laura

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 17
   [Obrisani korisnik]
22.1.2010 19:43:25   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Joanna)
  Neposredna veza do poruke: 18
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!