Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Idete li na plavi orkestar.. 4.2.2010 15:15:48
|
|
|
|
anuska08
|
i meni su dobri! al ne idem! Ako ideš lijepi provod!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Idete li na plavi orkestar.. 4.2.2010 15:16:41
|
|
|
|
curice
|
i ja bi tako rado-uvijek sam ih volila slušati i dan danas slušam
|
|
|
|
RE: Idete li na plavi orkestar.. 4.2.2010 15:17:10
|
|
|
|
Lady3
|
budem još vidjela,moram vidjeti kuda s klincima i kako ću. al recimo da ozbiljno razmišljam da odem..pa sad...
|
|
RE: Idete li na plavi orkestar.. 4.2.2010 15:17:46
|
|
|
|
Domy
|
i meni su predobri..što kažeš pjesme moje mladosti..al eto nažalost neidem..
|
|
|
|
RE: Idete li na plavi orkestar.. 4.2.2010 15:22:03
|
|
|
|
gljiva
|
Nažalost ne idem, a voljela bi.
|
|
|
|
RE: Idete li na plavi orkestar.. 4.2.2010 15:23:11
|
|
|
|
adryosijek
|
neidem nevolim ih
|
|
RE: Idete li na plavi orkestar.. 4.2.2010 15:34:59
|
|
|
|
leilany
|
ne slusam ih pretjerano....tak da neidem.... ja bi na metalicuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
RE: Idete li na plavi orkestar.. 4.2.2010 15:35:29
|
|
|
|
xxl
|
Možeš kod mene prespavati ja nejdem nevolim ih baš...
|
|
RE: Idete li na plavi orkestar.. 4.2.2010 15:36:30
|
|
|
|
xxl
|
Karata ima jućer je kupila moja kolegica.IZVORNA PORUKA: Lady3 eto ja ih naprosto obožavam,grupa moje mladosti .Čula sam da dolaze u ZAGREB 13.3..idete li i vi možda?Ja bih tako rado išla,ali nemam di prespavati(prima li me koja) Neznam imal još karti za kupiti i di se kupuju..naime čula sam da su neki još prošle godine kupili karte za nj.koncert!!
|
|
RE: Idete li na plavi orkestar.. 4.2.2010 15:40:34
|
|
|
|
ejmama
|
Ja sam bila n akoncertu kafd sam bila u srednjoj školi baš nam je bilo super, čak je bilo u Dallasu potpisvanje CDa ja i sadašnja kuma smo išle i slikale se s njima, možeš misliti kako nam je bilo.
|
|
RE: Idete li na plavi orkestar.. 4.2.2010 15:43:49
|
|
|
|
Lady3
|
joooj,moram pod hitno razraditi startegiju.. moram vidjeti tko će čuvati kikače i nekoga zamoliti da mi kupi karte,ja bih išlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
|
|
RE: Idete li na plavi orkestar.. 4.2.2010 15:47:18
|
|
|
|
xxl
|
Pa kad mi šalješ Avatar i odlućiš se ja ti kupim karte i možeš prespavat ispod mene je naš prazan stan a klince ti nemrem ćuvati,nevjerujem da bi ostali,baš me ne poznaju IZVORNA PORUKA: Lady3 joooj,moram pod hitno razraditi startegiju.. moram vidjeti tko će čuvati kikače i nekoga zamoliti da mi kupi karte,ja bih išlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
|
|
RE: Idete li na plavi orkestar.. 4.2.2010 15:50:51
|
|
|
|
Lady3
|
avatar ti šaljem sutra,napisala sam ti u temi zahvaljujem lady 3 nisam jednostavno stigla,zatrpali ste me sve. kIikače bi čuvala il mam il muž,moram još muža nagovoriti.A ne bih baš išla sama na koncert,u društvu je najbolje..I ne snalazim s enajbolje baš u Zgb Ipak sam ja dijete sa sela.. xxl nemoj previše nuditi mi za prenoćiti jer ću te držati za riječ..
|
|
RE: Idete li na plavi orkestar.. 4.2.2010 15:54:14
|
|
|
|
xxl
|
Nemaš problema za to kad se odlućiš javi se.IZVORNA PORUKA: Lady3 avatar ti šaljem sutra,napisala sam ti u temi zahvaljujem lady 3 nisam jednostavno stigla,zatrpali ste me sve. kIikače bi čuvala il mam il muž,moram još muža nagovoriti.A ne bih baš išla sama na koncert,u društvu je najbolje..I ne snalazim s enajbolje baš u Zgb Ipak sam ja dijete sa sela.. xxl nemoj previše nuditi mi za prenoćiti jer ću te držati za riječ..
|
|
RE: Idete li na plavi orkestar.. 4.2.2010 15:55:11
|
|
|
|
Lady3
|
ok,hvala ti xxl,još se čujemo..pa ti javim.muž mi radi,kad s evrati bumo vidjeli..još jednom hvala.
|
|
RE: Idete li na plavi orkestar.. 4.2.2010 18:13:19
|
|
|
|
mamice
|
lady mozes ici s menom nema uopce frke sam nemogu ti ponudit spavanje jedino ak hoces smojim muzem na trosjedu jer miki je kod mene
|
|
RE: Idete li na plavi orkestar.. 4.2.2010 18:36:35
|
|
|
|
Bebys
|
ja ih isto jako volim ali nazalost daleko mi je zg...sretno
|
|
|
|
RE: Idete li na plavi orkestar.. 4.2.2010 18:47:42
|
|
|
|
Lady3
|
jooj tak sam happyyyyyyyyyyyyyy,muž kaže nek idem ,samo da mi mam a još može kikače tada čuvati i ja dolaziiiiiiiiiim,ajmo cure koje idete mogle bi skupa,bit će tulum
|
|
RE: Idete li na plavi orkestar.. 4.2.2010 19:02:45
|
|
|
|
natalijax
|
volim ih al neidem,ko ide lijep provod
|
|
|
|
RE: Idete li na plavi orkestar.. 4.2.2010 19:05:31
|
|
|
|
bomboncic02
|
Ja najvjerojatnije idem sa sestrom i kumom.. Moram se samo zaletit do grada i kupit karte. Stojim na raspolaganju za spavanje, imam slobodnu kutnu u dnevnom, uz napomenu dečki se ujutro rano bude
|
|
RE: Idete li na plavi orkestar.. 4.2.2010 19:07:37
|
|
|
|
Lady3
|
mislim da imam di spavati,xxl s e ponudila..ali ajmo se cure skupiti da idemo skupa,može? Ako vam odgovara,baš bi bilo to lijepo,možda neki popis da napravimo,šta mislite o tome?
< Poruku je uredio Lady3 -- 4.2.2010 19:09:10 >
|
|
RE: Idete li na plavi orkestar.. 4.2.2010 19:09:06
|
|
|
|
bomboncic02
|
Ja još neznam, ali ako idem može za skupljanje i dovedem seku i kumu sa sobom na skupljanje... Ali još ništa neznam...
|
|
RE: Idete li na plavi orkestar.. 4.2.2010 19:37:27
|
|
|
|
Thea
|
Ja bi išla ako nabavite karte pa vam dam lovu kad se nađemo.....
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!