Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Pomoć kod ispunjavanja porezne prijave 15.2.2010 15:31:47
|
|
|
|
plavka
|
imaš dosta primjera na ovoj stranici pa si pogledaj, vjerujem da će ti pomoč, bar je meni pomogla!!! http://www.pametnakuna.hr/kunu-po-kunu
|
|
RE: Pomoć kod ispunjavanja porezne prijave 15.2.2010 15:39:26
|
|
|
|
ejmama
|
Ja bi ti uvijek popunjavala po ovom obrascu i onda bi prepisala na originala ili ako imaš printer isprintaš, samo unosiš podatke, a sve ti se samo računa. Inače dovoljno je da ispuniš prvu str. gdje su tvoji osobni podaci i br.tekućeg računa, da se na kraju potpišeš i napišeš koje si sve dokumente dostavila, ostalo oni naprave u poreznoj, ovaj izračun je više za tebe da znaš koliko ćeš dobiti. www.erstebank.hr/obavijest_20090115.asp
< Poruku je uredio ejmama -- 15.2.2010 15:40:01 >
|
|
RE: Pomoć kod ispunjavanja porezne prijave 17.2.2010 8:43:51
|
|
|
|
Njofra
|
Da istina da pomaže. Već sam bila na toj stranici i ok ali kod samog ispunjavanja obrazca za pp e to je malo onak zahtjevnije a sad se mogu pohvaliti da sam skužila i na godinu riješavam sama poreznu prijavu bez knjigovođe. JUPIIII
|
|
RE: Pomoć kod ispunjavanja porezne prijave 17.2.2010 8:45:02
|
|
|
|
Njofra
|
Inače dovoljno je da ispuniš prvu str. gdje su tvoji osobni podaci i br.tekućeg računa, da se na kraju potpišeš i napišeš koje si sve dokumente dostavila, ostalo oni naprave u poreznoj, Ejmama puno ti hvala jer nisam znala za ovo.
|
|
RE: Pomoć kod ispunjavanja porezne prijave 17.2.2010 8:50:43
|
|
|
|
Njofra
|
E ee da evo svima onima koje zanima informacija (vezano uz sve one koji imaju stambeni namjenski kredit) koja je ujedno zanimala i mene kod ispunjavanja obrazca a to je da država prizna iznos samo do 12000,00, e sad svi oni koji kao i ja imate u potvrdi koju dobijete od dotične banke veći iznos kamata uplaćenih tu potvrdu je bitno samo radi porezne da ju priložite uz papire a u prijavi pišete 12000,00, eto ukoliko je bilo onih koje zanima, to je to. I još jedna informacija a to je sad vezano uz porezne olakšice tj. evo konkretno ja sam svom mužu porezna olakšica a iako nisam od samog prvog mjeseca na njegovoj poreznoj kartici upisana već od drugog mjeseca ja se stavljam na poreznu prijavu kao da sam i u prvom mjesecu i to zato što nisam nigdje bila zaposlena i nisam imala tada nikakva primanja. Nadam se da sam pomogla bar nekome. I da pa iako pogrešno ispunite prijavu oni u poreznoj će ju ispraviti i dobit ćete novce na vrijeme odnosno po redu a jedino ako vam nedostaju neke isprava tada svoj povrat poreza dobijete u onoj zadnjoj grupi. Meni osobno baš mi je drago što sam se malo pozabavila prijavom jer idući puta riješavam sama. he he
< Poruku je uredio Njofra -- 17.2.2010 8:53:19 >
|
|
RE: Pomoć kod ispunjavanja porezne prijave 17.2.2010 9:01:31
|
|
|
|
mariola
|
ja već godinama sama ispunjavam ovu sa stranica erste banke
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!