|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   ne shvaćam
15.2.2010 18:07:57   
minnie
ajde vi sad ovo razumite. radim kod privatnika tj bila sam zamijena pa sam otišla na porodeiljni. taman se ženska koju sam mijenjala vratila. ubrzo je i ona otišla na komplikacije pa je došla treća. ja sam još uvijek kod nje na ugovoru do kraja porodiljnog. stvar je u ovome da ona prića po gradu svima da nije zadovoljna sa tom trećom. ja ju nazvala prije par dana kada sam to ponovo čula dal se  ja onda vračam ona kaže ne. sad ti to shvati ako nisi sa nekim zadovoljan zašto ju zadržavaš a znam sigurno da je s menom bila zadovoljna. u čemu je stvar

< Poruku je uredio tikica_69 -- 15.2.2010 18:26:55 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: neshvačam
15.2.2010 18:12:43   
maja
mislim da u novcima koje ona dobije za svakoga koga zaposli...ko će ti to znati kod privatnika

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: ne shvaćam
15.2.2010 18:14:34   
minnie
jeuser posted image novci., onda nek ne priča okolo tako o toj curi. mislim radi joj super reklamu kada cura bude tražila drugi posao. il ju mjenjaj ili šuti

< Poruku je uredio tikica_69 -- 15.2.2010 18:27:16 >

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 3
15.2.2010 18:33:05   
Bebys
ma ja mislim DA LAZE...ocito voli ogovarati..neka zla zena..

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 4
15.2.2010 19:08:05   
natalijax
privatnici su zlo,niki vrag im nevaljauser posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 5
15.2.2010 21:14:06   
ninolina
ma ja mislim DA LAZE...ocito voli ogovarati..neka zla zena..

potpisujem

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 6
15.2.2010 21:18:04   
ELENA35

I ja također

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 7
   [Obrisani korisnik]
15.2.2010 22:28:03   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu minnie)
  Neposredna veza do poruke: 8
16.2.2010 11:21:37   
MILLA
pa takav je bio i moj bivši šef...kada sam otišla na porodiljni...koliko je njih mene mjenjalo user posted image ....i stalno nešto srao,ova ovakva,ona ovakva....a u stvari on je seronja...
i jedan dan pita kad ču se vratit(a tek rodila).....pa poslije govori da zatvara firmu....ma....neozbiljno totalno...na kraju kad sam došla po papire da se stavim na biro nije se ni pojavio.....seronja! za takvog radit,nikad ne znaš na čemu si,i još se stalno skriva iza ženine suknje,a onauser posted image .....a veze sa ničim nema.....

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 9
16.2.2010 12:38:09   
Bebys

IZVORNA PORUKA: cvrčak

IZVORNA PORUKA: minnie

ajde vi sad ovo razumite. radim kod privatnika tj bila sam zamijena pa sam otišla na porodeiljni. taman se ženska koju sam mijenjala vratila. ubrzo je i ona otišla na komplikacije pa je došla treća. ja sam još uvijek kod nje na ugovoru do kraja porodiljnog. stvar je u ovome da ona prića po gradu svima da nije zadovoljna sa tom trećom. ja ju nazvala prije par dana kada sam to ponovo čula dal se  ja onda vračam ona kaže ne. sad ti to shvati ako nisi sa nekim zadovoljan zašto ju zadržavaš a znam sigurno da je s menom bila zadovoljna. u čemu je stvar

1.možda je ženska tračerica,2. možda se nekome požalila na nešto konkretno,a onda su ljudi ispleli laži kako to već biva,3.možda je zbilja zadovoljna s tobom ali  ne želi otpustiti ovu treču..
Premalo je podataka.Možda da si joj otvoreno rekla što si čula i tražila objašnjenje.
Natalijax,nemoj se ljutiti,ali post ti jeuser posted image
Klasificiraš ljude prema šifri u trgovačkom sudu.
Mm je privatnik i nije zlo ni zao,i nije da mu "niki vrag ne valja",dapače,odradi i besplatno i čini usluge,a dogodi se da ga još netko i popljuje.
Iza svog rada stoji sa svojom licencom za rad i svojim ugledom,a da ne spominjem da za razliku od osoba u "državnim"firmama odgovara i svom svojom imovinom.
Jako ne volim"sve", "nitko"- jer rijetko kada  u životu je sve crno i bijelo.

o vidi vidi cvrleta...pa VI STE PRIVATNICI...nema ljutis cvrle...ali sto se tice privatnika tvoj je vjeruj mi IZUZETAK jel ih je VECINA 99 POSTO zla...i to je istina...a poznam jos jednog samo ko tvoj muz...radi obucu moj susjed dolje ima u nami u podhodniku cipelarsku radnju obucarsku kak os on je isto o.k. kao i tvoj muz...ali to su 1 POSTO ljudi...mos nabrojati na prste jedne ruke...sory ali to je istina...

Neposredna veza do poruke: 10
   [Obrisani korisnik]
16.2.2010 15:38:08   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 11
16.2.2010 16:24:12   
Duve
prema onom user posted image  mislim da je Nataliax išla u šaljivom tonu, a i ako nije, to je njeno mišljenje...

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

Neposredna veza do poruke: 12
16.2.2010 16:28:24   
minnie
cure moja šefica nije loša  niti bezobrazna bila. da je nezadovoljna sam čula od više ljudi sa više strana iz naše profesije. to mi je samo glupo. žao mi je cure što ju tako pljuje jer kada joj zamjena završi tko ju bude primio kad je ova ovako pričala

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 13
18.2.2010 12:20:12   
Bebys
ma da to zavisi sve kakav je tko covjek...naravno.. eto mora rodjena teta pa NEZNA gdje bi te oderala...user posted image

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!