Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: teže izgovaranje rijeći 18.2.2010 22:22:02
|
|
|
|
ninolina
|
nato, nato pa nisam primjetila da nekaj nemrem izgovoriti ali dogodi se da ne kažem točno kaj sam mislila reči
|
|
RE: teže izgovaranje rijeći 18.2.2010 22:23:44
|
|
|
|
natalijax
|
IZVORNA PORUKA: ninolina nato, nato pa nisam primjetila da nekaj nemrem izgovoriti ali dogodi se da ne kažem točno kaj sam mislila reči pa i meni pa me bude sram
|
|
|
|
RE: teže izgovaranje rijeći 18.2.2010 22:24:53
|
|
|
|
tikica_69
|
Sada kada sam provela dosta vremena u Sloveniji naisla sam na rijec koja me definitvno oborila sa nogu - OKREPČEVALNICA
|
|
RE: teže izgovaranje rijeći 18.2.2010 22:25:14
|
|
|
|
natalijax
|
al nemogu izgovorit neg sasvim preokrenem zadnje slovo bude u sredini transvesiti jel tako vid neznam ni napisat,koja sam ja
|
|
|
|
RE: teže izgovaranje rijeći 18.2.2010 22:25:28
|
|
|
|
pepeljuga
|
ajme nato tebi nikad nije dosadno,blago tebi ma di ti to sve padne napamet
|
|
RE: teže izgovaranje rijeći 18.2.2010 22:26:00
|
|
|
|
natalijax
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Sada kada sam provela dosta vremena u Sloveniji naisla sam na rijec koja me definitvno oborila sa nogu - OKREPČEVALNICA strašni su ti slovenci što to znači
|
|
|
|
RE: teže izgovaranje rijeći 18.2.2010 22:48:38
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: natalijax Jel imate koju rijeć da je nemožete izgovorit,ja ful nemogu izgovorit one frikove što se oblaće ko žene,ja njih zovem Tranzistori neki put mi dođe neka riječ i nema šanse da je izgovorim, moram udahnut i onda tek ide.... ne mogu se sad sjetit koja, ali nešto tipa otorinolaringologija ili nešto tako fino zamotano pile pikće dok ne dopikće do kvočke (ajde to reci brzo ) kuja je zalajala i prolajala (ajde TO reci brzo ) mojoj mami se to često događa, pa se svi skupa smijemo, ona npr, nikako ne može reći erste banka nego ester banka
|
|
RE: teže izgovaranje rijeći 18.2.2010 22:50:38
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: natalijax IZVORNA PORUKA: tikica_69 Sada kada sam provela dosta vremena u Sloveniji naisla sam na rijec koja me definitvno oborila sa nogu - OKREPČEVALNICA strašni su ti slovenci što to znači Mjesto gdje se mozes okrijepiti....mislim da bi kod nas to bilo nesto u klasi Bistro-a
|
|
RE: teže izgovaranje rijeći 18.2.2010 22:59:03
|
|
|
|
natalijax
|
meni vuće ko neka laka pica
|
|
|
|
RE: teže izgovaranje rijeći 18.2.2010 23:00:30
|
|
|
|
natalijax
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: natalijax Jel imate koju rijeć da je nemožete izgovorit,ja ful nemogu izgovorit one frikove što se oblaće ko žene,ja njih zovem Tranzistori neki put mi dođe neka riječ i nema šanse da je izgovorim, moram udahnut i onda tek ide.... ne mogu se sad sjetit koja, ali nešto tipa otorinolaringologija ili nešto tako fino zamotano pile pikće dok ne dopikće do kvočke (ajde to reci brzo ) kuja je zalajala i prolajala (ajde TO reci brzo ) mojoj mami se to često događa, pa se svi skupa smijemo, ona npr, nikako ne može reći erste banka nego ester banka to je kod naših mama normalno moja mama nekaže tuku se nego tučeju se
|
|
|
|
RE: teže izgovaranje rijeći 18.2.2010 23:00:34
|
|
|
|
ninolina
|
meni vuće ko neka laka picauser posted image ajme krepat ću od smjeha
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!