Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 20:58:57
|
|
|
|
mirna
|
Jednog ljeta za vrijeme studija ni jednoj prijateljici se nije dalo nikamo putovati, zato sam sama sjela na vlak i za tjedan dana otišla u Prag. Odlučila sam u živo upoznati MM, nakon što smo komunicirali preko irc-a. Bilo je još svakakvih stvari, ali se pisati o tome...
|
|
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 20:59:43
|
|
|
|
lelo
|
Kada sam se prijavila da idem raditi na brod. Svi su rekli ići ćeš doma za tjedan dana,a ja ostala 10 godina. Uz sve to bila sam jedina Hrvatica na svom prvom brodu,ali sam se snašla.
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 21:02:51
|
|
|
|
tonkica
|
Ostavila bivšeg dečka s kojim sam već planirala svadbu, rezervirali smo i salu već bili. Al nešto mi je govorilo da to jednostavno nije to, i bila sam potpuno u pravu!
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 21:19:48
|
|
|
|
troubled
|
zapravo...kad se osvrnem...ja ništa od tog ne doživljavam smjelim.... ali me često puta, u zadnje vrijeme, osobito, karakteriziraju kao "hrabru" ....pa sad...što ja znam tko je u pravu digla kredit i kupila stan, a bila bez posla nisam, kao mirna, otišla na upoznavanje....pozvala sam ga tu na upoznavanje, "tu" - kod sebe kući, na vikend upoznavanje.... e da, tom prigodom je paula bila kod mojih i skočila joj temperatura, pa sam ga ostavila u stanu i skočila na sat-dva vidjeti kako je paula... srećom pa se ispostavilo da nije manijak i sad....prodajem stan, ostavljam stalni i sigurni posao na kojem me hvale i cijene i selim "u nepoznato" dosta....za sad
|
|
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 21:22:24
|
|
|
|
lelo
|
IZVORNA PORUKA: troubled zapravo...kad se osvrnem...ja ništa od tog ne doživljavam smjelim.... ali me često puta, u zadnje vrijeme, osobito, karakteriziraju kao "hrabru" ....pa sad...što ja znam tko je u pravu digla kredit i kupila stan, a bila bez posla nisam, kao mirna, otišla na upoznavanje....pozvala sam ga tu na upoznavanje, "tu" - kod sebe kući, na vikend upoznavanje.... e da, tom prigodom je paula bila kod mojih i skočila joj temperatura, pa sam ga ostavila u stanu i skočila na sat-dva vidjeti kako je paula... srećom pa se ispostavilo da nije manijak i sad....prodajem stan, ostavljam stalni i sigurni posao na kojem me hvale i cijene i selim "u nepoznato" dosta....za sad BRAVO
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 21:27:32
|
|
|
|
mirna
|
troubled i ja sam MM pozvala k sebi, ali nije me bilo previse strah jer su u susednjim sobama bile jos dvije moje cimerice..
|
|
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 21:58:20
|
|
|
|
božica
|
joj sjetila sam se...a Nakon jednog izlaska di smo dosta cugali-popela sam se na tram.stanicu(gore na krov)i plesala...nećemo na spavanje idemo na plesanje daj obuci bugi vugi cipele... Došao murjak da vidi kaj se to dešavaa.. a ja nemrem dole sa stanice se spustit .... sve se dobro završilo..
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 21:58:34
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: troubled zapravo...kad se osvrnem...ja ništa od tog ne doživljavam smjelim.... ali me često puta, u zadnje vrijeme, osobito, karakteriziraju kao "hrabru" ....pa sad...što ja znam tko je u pravu digla kredit i kupila stan, a bila bez posla nisam, kao mirna, otišla na upoznavanje....pozvala sam ga tu na upoznavanje, "tu" - kod sebe kući, na vikend upoznavanje.... e da, tom prigodom je paula bila kod mojih i skočila joj temperatura, pa sam ga ostavila u stanu i skočila na sat-dva vidjeti kako je paula... srećom pa se ispostavilo da nije manijak i sad....prodajem stan, ostavljam stalni i sigurni posao na kojem me hvale i cijene i selim "u nepoznato" dosta....za sad kaj si ga zvezala za krevet... il sam zaključala...kad Te ni zbunaril...
|
|
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 22:00:00
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: troubled zapravo...kad se osvrnem...ja ništa od tog ne doživljavam smjelim.... ali me često puta, u zadnje vrijeme, osobito, karakteriziraju kao "hrabru" ....pa sad...što ja znam tko je u pravu digla kredit i kupila stan, a bila bez posla nisam, kao mirna, otišla na upoznavanje....pozvala sam ga tu na upoznavanje, "tu" - kod sebe kući, na vikend upoznavanje.... e da, tom prigodom je paula bila kod mojih i skočila joj temperatura, pa sam ga ostavila u stanu i skočila na sat-dva vidjeti kako je paula... srećom pa se ispostavilo da nije manijak i sad....prodajem stan, ostavljam stalni i sigurni posao na kojem me hvale i cijene i selim "u nepoznato" dosta....za sad al pazi to je samo ono naše 6čulo i niš drugo
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 22:01:36
|
|
|
|
mirna
|
Bozica, bozica...kaj ce tek tvoje cure raditi kad malo narastu..
|
|
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 22:04:14
|
|
|
|
troubled
|
božica tonkica, najjača si
|
|
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 22:19:52
|
|
|
|
FIONA
|
sve ste lude nema kaj...mislim da je moje to kaj sam se rodila!!!! ... nekada sama sebe iznenadim kaj sam u stanju napraviti i osjećam se super... o tome naravno ne mogu u javnosti, morati ćete me držati za riječ .... mogu samo reći da bi se knjigica dala napisati!
|
|
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 22:23:06
|
|
|
|
troubled
|
ma daj fiona....nemoj biti partibrejkerica.... ne moraš cijelu knjigu otipkati....ali daj koju crticu
|
|
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 22:25:43
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: troubled ma daj fiona....nemoj biti partibrejkerica.... ne moraš cijelu knjigu otipkati....ali daj koju crticu uskoro posajem majka a ovaj kontroverzni materijal mogao bi doći u krive ruke!
|
|
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 22:27:11
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: tonkica Ostavila bivšeg dečka s kojim sam već planirala svadbu, rezervirali smo i salu već bili. Al nešto mi je govorilo da to jednostavno nije to, i bila sam potpuno u pravu! Tonkica= ODBJEGLA NEVJESTA
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 22:29:46
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: božica joj sjetila sam se...a Nakon jednog izlaska di smo dosta cugali-popela sam se na tram.stanicu(gore na krov)i plesala...nećemo na spavanje idemo na plesanje daj obuci bugi vugi cipele... Došao murjak da vidi kaj se to dešavaa.. a ja nemrem dole sa stanice se spustit .... sve se dobro završilo.. LUDARO
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 22:32:25
|
|
|
|
FIONA
|
ajde ovo nije strašno i to bi napravila svaka od vas... Bio je fašnik, naravno on pada u utorak ali u našem bircu se slavilo u subotu prije! Glavna nagrada je bio vikend u Opatiji i đeparac za dvije osobe... Tako sam se ja odlučila maskirati...obukla sam piđamu sa medekima, klompe na noge, crveni šlafruk i crveni ručnik na glavu...u tekući puder stavila sam zeleno sjenilo i namazala cijelu facu... Naravno party je počinjao u 20.00 sati a da ne ostanem stajati išla sam na bus u 19.30 da si zauzmem stol!!! Zaustavi me šofer da mu pokažem pokaz...ja izvadim a on če meni da što radim budalu od sebe da je fašnik u utorak...ja sam mu samo rekla da budale to rade svaki dan a pametnima je kao i meni jedan dan u godini dosta! Bio je malo ljut ali me ipak pustio... Tu ne prestaje kraj neugodnosti jer sam ušla u birc 19.45 gdje se još ni konobari nisu prerušili a nitko od maskiranih nije došao! Tako sam si ja sjela za stol, gazda me piočastio!! Poslije se skupilo svega i jako puno maskiranih a ja osvojila glavnu nagradu i otišla sa frendicom u Opatiju!!
|
|
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 22:34:55
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: FIONA ajde ovo nije strašno i to bi napravila svaka od vas... Bio je fašnik, naravno on pada u utorak ali u našem bircu se slavilo u subotu prije! Glavna nagrada je bio vikend u Opatiji i đeparac za dvije osobe... Tako sam se ja odlučila maskirati...obukla sam piđamu sa medekima, klompe na noge, crveni šlafruk i crveni ručnik na glavu...u tekući puder stavila sam zeleno sjenilo i namazala cijelu facu... Naravno party je počinjao u 20.00 sati a da ne ostanem stajati išla sam na bus u 19.30 da si zauzmem stol!!! Zaustavi me šofer da mu pokažem pokaz...ja izvadim a on če meni da što radim budalu od sebe da je fašnik u utorak...ja sam mu samo rekla da budale to rade svaki dan a pametnima je kao i meni jedan dan u godini dosta! Bio je malo ljut ali me ipak pustio... Tu ne prestaje kraj neugodnosti jer sam ušla u birc 19.45 gdje se još ni konobari nisu prerušili a nitko od maskiranih nije došao! Tako sam si ja sjela za stol, gazda me piočastio!! Poslije se skupilo svega i jako puno maskiranih a ja osvojila glavnu nagradu i otišla sa frendicom u Opatiju!! svaka čast-a kaj škvadra u busu
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 22:37:37
|
|
|
|
zg_cinik
|
meni je najsmjelije... kad sam se vlovil zezat F---u... i skoro nastradal...
|
|
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 22:38:05
|
|
|
|
FIONA
|
Božo moš mislit nikome nije bilo jasno kaj je meni jer fašnik je bio za nekoliko dana a ovo je bila normalna subota i ljudi išli van skockani svi osim mene!!! Naravno tata me nije htio odbaciti jer je rekao da nisam normalna a meni se išlo... Bar se isplatilo!!!
|
|
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 22:38:45
|
|
|
|
njanja
|
pa pored svih ovih priča, sama sam sebi totalno dosadna...a mislila sam da nisam
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 22:39:44
|
|
|
|
božica
|
e a jesi vidla PIOČASTIO kužiš(pio-častio)
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 22:41:06
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: njanja pa pored svih ovih priča, sama sam sebi totalno dosadna...a mislila sam da nisam a nekaj "prljavo" imaš i ti
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 22:43:07
|
|
|
|
FIONA
|
čuj nemoj zamjerit prsti su mi ko pljeskavice a ne čevapi pa mi se malo plete!!!
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!