|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Istekla mi vozačka...
15.3.2010 20:35:33   
BUMBIKA
Isuse ,ja sad nešta slažem po novčaniku i uzmem vozačku bezveze kad ono ona vrijedi do 14.3.2010user posted image user posted image
Nemogu vjerovati,dobro da sam pogledala,a ja se vozim ko prava i ko zna do kad bi takouser posted image user posted image
kako mi se to sad neda ići u mup praviti

DINO 04.09. 2007
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Istekla mi vozačka...
15.3.2010 20:37:23   
ninolina
he he baš si na vrijeme kopala po novčaniku... user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 2
15.3.2010 20:38:37   
BUMBIKA
Ma slučajno,nemogu vjerovati....
vrijedi mi na 5 godina zbog naočala(bar mislim),samo da me sad ne pošalju negdje na ponovni lječnički,šo piše u njoj

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 3
15.3.2010 20:38:56   
boba125
ja isto ne volim rjesavati papirologiju
ali sto se mora.....je jos tezeuser posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 4
15.3.2010 20:40:04   
ninolina
a morat češ na lječnički

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 5
15.3.2010 20:40:37   
Thea
Ja sam išla u četvrtak u banku i skužila da mi je osobna istekla još 14.01.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 6
15.3.2010 20:41:33   
BUMBIKA
Ja objavila 2 teme iste,ali malo različiteuser posted image user posted image user posted image user posted image
Nek netko to srediuser posted image user posted image prvo mi je nešta izbacilo,pa sam mislila da ju nisam uspjela objaviti,ali izgleda da jesam.
A gdje ću to morati otići''Da prvo idem to ili?

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 7
15.3.2010 21:37:08   
BUMBIKA
Jel ovdje nitko ne nosi naočale i da mu je sitekla vozačkauser posted image user posted image user posted image
Tj da je morao ići na taj lječnički???

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 8
16.3.2010 10:23:06   
Bebys
ja sam iz osijeka bumbika..i nosim naocale...OBAVEZAN LJECNICKI PREGLED...svaki puta kada istekne vozacka...ja sam URLIKALA prosli puta po hodniku...jer sam pop.user posted image na drzavu..pa se istresla na ljecnika i sestre koje su tamo radile...
to se ide...tako je vec godinama nadam se da to nisu promijenili..tamo na uglu kod STOPA...tako se zvala trgovina nekada...ma blizu autobusne stanice..panturista..i mupa...joj zaboravila sam kak se zove ta ulica...
i nekada je bilo da se plati...samo nesta sitno pregled PONOVNI kad istekne voz. za oci samo A SADA CITAV PREGLED PLACAS...vise stotina kuna samo da bi ti oci gledao...novi zakon....trebaju PLJACKASI PARA...pa na sirotinji zaradjuju...toliko sam bila ljuta da sam svasta rekla...i dolazi doc...pita sta vam je gosp...kako sta mi je lopovi jedni citav pregled placam samo radi ociju...i to na svake TRI GODINE...meni je tako bilo...
a on pa nemojte tako...pa ovo pa ono...ja jos vise....i na kraju mi kao upise 5 godina...reko da bog da se nikad ne vratila ovamo...GADE MISE...jedva cekam da hr. udje u EU..pada ovdje vadim vozacku...jedva cekam...nadam se da ce brzo...ne polaze mi se ovdje ponovo kada mislim da ce hr...uci u eu jako brzo pa ju onda SAMO ZAMJENIM..i to je to...
trula i lopovska drzava...
neznam dali su to ispravili i vratili na neku sitnu lovu kako je prije bilo..ali nevjerujem...sumnjam...
sretno bumbika i javi kako si prosla...
user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 9
16.3.2010 12:54:22   
BUMBIKA
Evo bila ja dans tamo na pregledu,čekala 1,5 za maltene ništali dobro bar sam rješila.naravno uzeli mi 430 knuser posted image
Sutra idem vaditi vozačku...
E,da a to opet ponovoza 5 godina

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 10
16.3.2010 13:36:23   
Bebys
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA

Evo bila ja dans tamo na pregledu,čekala 1,5 za maltene ništali dobro bar sam rješila.naravno uzeli mi 430 knuser posted image
Sutra idem vaditi vozačku...
E,da a to opet ponovoza 5 godina

nemoj me zezati..jeb........zakon nisu promijenili opet se placa ...citava suma kao za cijeli pregled...e majke mi odrecu se da pripadam toj drzavi...pa odvratno...vise...fuj.
bar znam koja je cifra...

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 11
16.3.2010 13:46:40   
maja
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA

Jel ovdje nitko ne nosi naočale i da mu je sitekla vozačkauser posted image user posted image user posted image
Tj da je morao ići na taj lječnički???

ja sam išla samo na pregled očiju zbog naočala, platila sam 350 kn + slike za vozačku i vozačku, još nekih 100kn mislim.
Šta si ti platila 430 kn?

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 12
16.3.2010 13:48:03   
Bebys
bumbika moze jedno pitanje jos...
gdje si isla koja zgrada jer jos uvijek na prizemlju dolje tam ma jeli to raiznerova ili kak se zove ta ulica..neznam...gore su ljecnicke ordinacije i zubari a u prizemlju je to za vozacki ili je neka nova zgrada...tam je to kod MUPA blizu i kolodvora busnog...jel jos uvijek ta zgrada...
tnx

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 13
16.3.2010 13:48:48   
Bebys
maja ja sam prije 4 godine isto toliko platila...mislim da je ovo nova cijena...sokantno i grozno

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 14
16.3.2010 13:50:34   
maja
ma ja bila prije par mjeseci user posted image  kod nas uvijek tako, jer znam ako ti piše da je promjena vozačke zbog nošenja naočala da se ide samo na pregled očiju, jedino ako je promjena vozačke zbog neke druge stvari onda cijeli pregled user posted image

može biti da je drugačija cijena u svakom gradu, ali baš tolika razlika, ne znam

< Poruku je uredio maja -- 16.3.2010 13:51:38 >

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 15
16.3.2010 13:54:33   
dominik
kak si opet dobila na 5 godina, kaj ti se dioptrija povecala? ja sam imala na 3 pa na pet i sada na 7 godina

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 16
16.3.2010 13:55:50   
maja
i ja stalno dobivam na 5 godina, već treći put grrrrrrr, a još mi kaže sve super i ja mislila da mi neće produžiti a ono kuser posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 17
16.3.2010 14:03:33   
Bebys
IZVORNA PORUKA: dominik

kak si opet dobila na 5 godina, kaj ti se dioptrija povecala? ja sam imala na 3 pa na pet i sada na 7 godina
drage mame zavisi od LIJECNIKA...svaki radi kako hoce...ja sam vikala pa mi je sa 3 dao na 5 ali zato jer sam doslovno vikala...zbog lopovluka koji rade....
a to je vjerovatno najnovija cijena...u to sam sigurna...

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 18
16.3.2010 14:19:52   
Tsmee
Samo upozorenje svima koji idu mijenjati vozačku. Prije godinu dana (ili nešto više), promijenili su obrazac vozačke pa ne možete samo upisati produženje u staru vozačku već morate vaditi potpuno novu. Znači, nova slika, novi obrazac i naravno sve ponovo platiš. user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 19
16.3.2010 14:23:20   
dominik
IZVORNA PORUKA: Tsmee

Samo upozorenje svima koji idu mijenjati vozačku. Prije godinu dana (ili nešto više), promijenili su obrazac vozačke pa ne možete samo upisati produženje u staru vozačku već morate vaditi potpuno novu. Znači, nova slika, novi obrazac i naravno sve ponovo platiš. user posted image

tak je meni bilo zadnji puta a nisam bas prije godinu dana radilauser posted image vec 2007-e

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 20
16.3.2010 14:27:45   
BUMBIKA
Bebys da tamo u raisnerovoj ulici sam bila...
Taj pregled za naočale sam platila 430 kn,ko zna koliko ću sutra u mupu platiti.
Dominik zbog naočala morm ponovo za 5 godina,anije mi se dioptrija povečala

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 21
16.3.2010 14:29:39   
maja
A ja mislila da je kod nas skupo...koma
Ja nisam sigurna ali sigurno još nekih 100kn moraš platiti čak i višeuser posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 22
17.3.2010 7:24:55   
Bebys
da i ja sam radila novu potpuno..mislim da je 75 kuna takse..jos u mupu i 35 ili vise slike nove...to je to...brate vise od 500 kn sve skupa pa oni su BOLESNI ...gade mi se

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 23
17.3.2010 21:58:43   
BUMBIKA
Evo napravila sam,samo mi je na ovu lupila neki žig i napisala da vrijedi do 2015..i platila još 35 kn takse

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 24
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!