|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   SOS akcije
29.3.2010 13:47:41   
njanja
Ljudi moji ja sam sada totalno ljuta....Svakih par dana u Novom Listu izađe neki letak sa uplatnicom i nekom ljudskom sudbinom....Znate i sami, sve smo mi mame osjetljive na tuđu bol kada se radi o maloj djeci i svima želimo pomoći....tako da ja znam često uplatiti 20 kn. 50 kn...mislim si ako svatko uplati 20 kn, skupiti će se.... sada sam našla uplatnicu SOS dječjeg sela sa prekrasnom curicom na letku i što me naljutilo???? Tekst: "učinite dobro djelo za ove nadolazeće blagdane, pružite sretno djetinjstvo djeci iz SOS dječjih sela. Pozivamo va sda se pridružite akciji prikupljanja sredstava za djeciu i njihovo sretno djetinjstvo"....ovo je sve ok i baš sam se obradovala da ću pomoći....i onda: MOLIMO DA NAM POMOGNETE UPLATOM NA PRILOŽENOJ UPLATNICI.... Pa šta je samo novac važan, šta je to jedini način na koji mogu pomoći....Toliko Janovih igračaka koje stoje u kutiji i s kojima se ne igra, pa valjda bi mogla nekoga sa time obradovati....Poslala sam im mail da ću sve zapakirati i sutra im odnjeti u Zg na Zavrtnicu ako žele (idem poslovno), ali stvarno nemam svaki dan novaca da uplaćujem za te akcije... I onda se osijećam isfrustrirano jer ne mogu pomoći na način koji njima treba..... nepošteno!!!!

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: SOS akcije
29.3.2010 13:52:13   
maja
Njanja, ti si predobrauser posted image  ja uglavnom takvo šta bacim, ne znam nekako ne vjerujem više svemu, toliko je već bilo tih akcija, a pola ih je bilo da su samo uzeli novce ili da je kao akcija propala!

I ja bi više voljela kupiti pelene, kozmetiku ili dati robicu ili takvo šta, ali svi samo traže novce.

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 2
29.3.2010 13:52:50   
BUMBIKA
Njanja, ti si predobra  ja uglavnom takvo šta bacim, ne znam nekako ne vjerujem više svemu, toliko je već bilo tih akcija, a pola ih je bilo da su samo uzeli novce ili da je kao akcija propala!

I ja bi više voljela kupiti pelene, kozmetiku ili dati robicu ili takvo šta, ali svi samo traže novce.

Poptisujem

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 3
29.3.2010 14:48:36   
ninolina
slažem se s majom... tužno je to, ta sudbina te dječice, ali nedavno je bila tema da se skuplja robica i novac za neki dom...s tim da roba mora imati etiketu da je novo...ma nije problem kupit ću nešto ali jednostavno ne vjerujem više u to

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 4
   [Obrisani korisnik]
29.3.2010 15:10:19   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 5
29.3.2010 16:59:58   
uciteljica
IZVORNA PORUKA: njanja

Toliko Janovih igračaka koje stoje u kutiji i s kojima se ne igra, pa valjda bi mogla nekoga sa time obradovati....Poslala sam im mail da ću sve zapakirati i sutra im odnjeti u Zg na Zavrtnicu ako žele (idem poslovno), ali stvarno nemam svaki dan novaca da uplaćujem za te akcije... I onda se osijećam isfrustrirano jer ne mogu pomoći na način koji njima treba..... nepošteno!!!!

Potpisujem!!!!

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 6
29.3.2010 17:17:50   
Bebys
samo ti daj u NATURI sto se kaze...briga te za lovu...ovako znas da djeca to koriste...

(Odgovor članu uciteljica)
Neposredna veza do poruke: 7
29.3.2010 17:23:19   
Ninaa
Ma meni je isto muka, svaki put kad kupimo novine ispadne iz njih tužna ljudska priča i uplatnica. Žao mi je tih ljudi i osjećam se frustrirano jel ne mogu pomoći svakome od njih, ali me obavezno to baci u bed barem dva dana. MM mi je rekao da ne razmišljam o tome jel da ne možemo spasiti cijeli svijet. Evo u sub. je kod nas bilo prikupljanje odjeće za Caritas i prekopala sam sve ormare i sve ono kaj nama više ne treba a nosivo je dali smo i osjećala sam se odmah malo bolje. Žao mi je svih tih ljudi, ali stvarno ne možemo svima pomoći. Uvijek kad naiđem da neka udruga ili nešto slično prodaje na štandovima kupim nešto i trudim se pomoći gdje god mogu.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 8
31.3.2010 9:56:49   
njanja
U pon sam spakirala sve igračke u vrećicu i uzela ih sa sobom u Zg i dala kolegi koji je dosta na terenu pa im je on odnio.....Nadam se da sam i bez novaca napravila dobro dijelo i nekog razveselila....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 9
31.3.2010 10:17:56   
BUMBIKA
Kupim na njihovim štandovima(baš danas u Mercatoru)uskršnje čestitke i pisanice.

Potpisujem,i mi neki dan kupili

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 10
31.3.2010 11:00:33   
xxl
Ja se slažem,al evo razloga-ja sam jedno vrijeme volontirala u dorotvornoj ustanovi i ljudi su fakat nosili smeće... zaista robu koju nebi ni za kuću brisat niko imao i mislim da je to razlog što traže lovu.Bar se nadamuser posted image .

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 11
31.3.2010 11:05:30   
novamama
bravo za tebe njanjauser posted image

ja te uplatnice obično bacim, koji put se dogodi ipak da uplatim...

nikome nije lako danas....

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!