|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Izjava
28.4.2010 8:58:47   
njanja
Sad čitam tračeve na netu pa da je Bojana Gregorić trudna pa da je njen muž bio izjavio kada se 1. sin rodio:  "To je prekrasno iskustvo koje se ne može opisati riječima. Kad to proživi, siguran sam, svaki će ateist početi vjerovati u Boga, a vjernik još više učvrstiti vjeru – izjavio je tada glumac kazališta Gavella koji je na porođaju u zagrebačkoj bolnici Sveti Duh hrabro bodrio suprugu te s njom pohodio tečajeve za trudnice." Sviđa mi se jako to što je rekao...i potpuno se slažem....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Izjava
28.4.2010 9:01:52   
Jack_Tequila
A ja mislim da je spomenuti gospodin licemjer.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 2
28.4.2010 10:01:28   
njanja
Đek, nebitno za E.V. kakav je....bitna je ova izjava koju ja potpisujem

-Tagore-

(Odgovor članu Jack_Tequila)
Neposredna veza do poruke: 3
28.4.2010 10:08:37   
Bebys
da bas tako njanja....user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 4
28.4.2010 10:09:17   
Bebys
samo jedna napomena...imaju neki SRCE KAMENO pa onda zavisi kakav je tko....user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 5
28.4.2010 10:36:56   
curice
lijepo rečenouser posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 6
28.4.2010 12:06:38   
Jack_Tequila
Ma... Ono što mi smeta jest što su svi veliki vjernici (uključujući ovog gospodina kao jednog od reprezentativnijih primjera) onda kad zaškripi.

To traje otprilike koliko i panika. Pa opet na staro.

Nataknem takve licemjere.

O tome sam zborio. user posted image

23.01.2010. > Zvijezda je rođena!

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 7
28.4.2010 12:16:50   
xxl
Ma joj nemoj tak..evo a npr se obraćam Bogu najviše kad mi je teško.Zaista vjerujem u BOga,al nekak najviše ga trebam kad mi je teško.Bolje ikad nego nikad.Ja poštujem tvoj ateizam poštuj ti moju prevrtljivost ili kak bi to već nazvala.Isus da-crkva ne!!Imam i ja pravo se postaviti prema svom uvjerenjuuser posted image
IZVORNA PORUKA: Jack_Tequila

Ma... Ono što mi smeta jest što su svi veliki vjernici (uključujući ovog gospodina kao jednog od reprezentativnijih primjera) onda kad zaškripi.

To traje otprilike koliko i panika. Pa opet na staro.

Nataknem takve licemjere.

O tome sam zborio. user posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

Neposredna veza do poruke: 8
28.4.2010 12:41:15   
Jack_Tequila
Ok, ok, nije mi bila namjera uvrijediti bilo koga, niti napasti nečija uvjerenja. Skuze mua! user posted image

23.01.2010. > Zvijezda je rođena!

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 9
28.4.2010 12:46:26   
xxl
user posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

Neposredna veza do poruke: 10
28.4.2010 13:33:24   
njanja
eto ti rasprave na duhovno vjerskoj osnovi samo na temelju 1 rečenice user posted image user posted image user posted image  ono što sam htjela reći je da stvarno mislim da je 1 Bog ili više njih, možda sjedeći na kavi ili igrajući šahuser posted image , su se sjetili da treba stvoriti takvo savršenstvo koje od 2 najobičnije stanice, koje mjesečno na milijune odlazi u nepovrat, stvaraju prekrasnog 2 godišnjaka kao što je npr moj jan ili vaša dječica.... Kada na taj način idete razmišljati, onda se slažete sa njegovom rečenicom....eto to mi je bila misao....

-Tagore-

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 11
28.4.2010 15:39:58   
Anoniman
slažem se, njanja...

inače, nekako mi je uvijek drago kad netko kaže da je vjernik, ili da mu je ovo ili ono pomoglo da učvrsti vjeru, ne idem za tim da procjenjujem koliki je tko vjernik, jer samo Bog vidi srce (moje, tvoje..)

i istina je - čudesno je kako nastaje život... previše čudesno da bih ga mogla shvatiti zdravo za gotovo... kao kakav mehanizam-ne to nije mehanizam... u svaki je život od početka (od te 2 stanice) utkano more ljubavi, pažnje da se sve "spoji kako treba" da svaka stanica sjedne na svoje mjesto... i ne samo stanica, tu je i duša i osobnost i još puno togauser posted image

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 12
28.4.2010 15:40:57   
xxl
Ja volim teme o Bogu...

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!