|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Ah mladost
28.4.2010 13:22:54   
ninolina
Dali vam je od mlađih dana, ludorija nešto ostalo u pamćenju za cijeli život...bilo to dobro ili loše

meni je i nakon svih ovih godina braka toliko toga u glavi...user posted image user posted image
Bivši dečki, dobri prijatelji(muški)....nekako me tema od xxl povukla na razmišljanjeuser posted image neznam zašto...ja sam imala poprilično ludu mladost, jednom sam rekla da ću i knjigu o tome napisati...prvu ponudu za brak sam dobila sa samo 15 goduser posted image user posted image bila sam sa dečkom od 19...jedva da smo se koji put i poljubili a on upoznao moje starce i u šetnji sjeli kraj jezera...ma sve idealno a kad odjednom prsten i bum...mislim da mi je to bilo onako previše...naravno ostavila sam ga za dva dana...drugi put sam se zaručila sa 17, sve idealno, sjajno...ljubav a kad opet prekretnica u mom životu...ostavio me...ok idemo dalje...to je bilo nešto šta men obilježđilo za cijeli život...godinama kasnije živjela sam samo za to da mu se osvetim...Udala sam se ali nisam prestala razmišljati o svemu tome...danas kad gledam na svoj život sretna sam, zadovoljna ali fali mi to nešto...po prirodi inače divlja i hiperaktivna uvijek u centru pažnje...a sad mama i kućanica...nekad si mislim digla bi ruke od svega...kuće, muža...djece ne jer sam ih htjela, i hoću ih ali nisam navikla biti sama...u smislu sama mislim pod to da sam uvijek imala nekoga ko će mi biti na raspolaganju 24 sata dnevno...ono što me obilježilo je gubitak najbolje prijateljice...taj dan sam trebala ići s njom van jer je slavila svoj 18...ujutro dogovorile kavu ali ja nisam mogla ići...navečer smo se vidjele izdivljale i ja otišla s frikom...ona je ostala...ujutro sam čula da su imali nesreću...user posted image ...umrla je nakon 7 dana...da ju nisam ostavila, da smo išle skupa doma...možda se to nebi dogodilo...da sam samo s njom popila kavu ujutro....to me kopa sve ove godine....nezna kako taj osječaj uopče objasniti...ali ludo sam ju voljela i nakon ovih svih godina toliko mi fali...svako rođenje mog djeteta baci me u depru jer ga ne djelimo zajedno...fali mi, do bola....user posted image user posted image user posted image user posted image
bilo je tu još svega straha zbog kojeg se i danas bojim za svoju djecu...od nasilnika, otmice, bježanja...do spački i prijetnji pištoljem od bivšega ali to crno nekako ostavljam iza sebe ali primjetila sam da taj strah postoji i najgore jer ga moja djeca osjete.........

< Poruku je uredio Ninaa -- 28.4.2010 14:12:59 >

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: ah mladost
28.4.2010 13:29:06   
xxl
A draga kužim te...ja sam bila luda do 33-će sva sam prošla i probala i sad mislim na neke ljude i fale mi.A zašto je srce nek da luduje?

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 2
28.4.2010 13:33:14   
BUMBIKA
Oooo,moj život od 15 -18 je bio dosta buranuser posted image user posted image user posted image (baš sam neki dan s prijateljicama pričala o tome),nemogu reći da mi pretjerano fali,ali da mi je bilo lijepo je...user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 3
28.4.2010 13:41:08   
cokolada
bilo mi je lijepo, ludo, ali ne zalim ni za cim jer sada imam sve so mi treba, zadovoljna sam svojim zivotom.
Ponekad mi fali ona bezbriznost da ja i mm otputujemo negje, da smo malo sami.
Ja sam s mm od 18 god tako da sve prije njega su bili stvarno prolazni decki i prijatelji. Zajedno smo odrasli, 10 god smo doslovno uzivali, izlazili smo puno, druzili se, putovali, ali sve je to sada iza mene i samo lijepe uspomene, nista vise.

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 4
28.4.2010 13:42:02   
marija0
ah-aaaa... iako nemam ni 20 imam se čega sjećat user posted image od ludih noći, bižanja kroz podrum, laži, onih muških volim te sa mojim odgovorom- hvala, do gubitka dragih ljudi, bolnog spontanog i svega i svačega još....

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 5
28.4.2010 13:46:45   
mirna
Bolje da ni ne pišem koliko luda sam bila...

s prijateljicom smo prestopirale pola europe... s curama smo bile toliko lude  da to nije moguce, decki su nam bili samo potrosna roba...user posted image glava me zaboli kada pomislim sto nam se sve moglo dogoditi...user posted image user posted image user posted image   Ali ne žalim za ničim, barem imam lijepe uspomene...user posted image

< Poruku je uredio mirna -- 28.4.2010 13:47:17 >

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 6
28.4.2010 15:01:35   
Jack_Tequila
Dakle, službeno i naglas ću reći:

imao sam blaženu i ničim ukaljanu mladost, a prvi put sam jebavo prve bračne noći.

Odmah potom sam se ispovijedio i pričestio (kao i prije toga).

Krenuo sam izlaziti u primjerenoj dobi od 26 godina, prvo na sastanke Franjevačke mladeži, a kasnije, kad sam se malo okuražio, išao sam i na razna hodočašća po HR i BiH. To je tek bila avantura!

Oženio sam se sa 28 godina i smatram kako sam imao ispunjenu mladost prepunu doživljaja i pustolovina.

I danas znam ponekad zabrijati preko tjedna pa otići u crkvu srijedom ili petkom, ali inače samo nedjeljom sa ženom i djetetom.

Eto, sve sam vam priznao.

A vi, grješnice i bludnice, da znate da ću se pomoliti za vas i neće mi biti žao tri-četiri svijeće!

23.01.2010. > Zvijezda je rođena!

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 7
28.4.2010 15:25:18   
Anoniman
Joj, Jack user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - meni se čini da si se s 26 dobro nalil te svoje tequile pa si dobil amneziju i sad misliš da si celi život bil svetec! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Doduše, ajd' ok, u jednu ruku ti vjerujem...user posted image

Ja sam provela mladost - od 13. do 18. godine u župnoj crkvi, 18-19 u samostanu, pa do 22. na teološkom faksu, e onda sam brate pozvizdila - imala sam frajera ko u priči u te 3 godine. Onda mi se to sve počelo gadit, jednostavno sam ostavila sve to skupa, otišla na Tabor i rekla " ne, to nisam ja, ja moram ispočetka, onako ko prije"
I onda sam upoznala mm. Udala se... i to je to.
Mladost? Uopće mi ne fali... većinom sam bila ko vuk samotnjak... sad živim ono o čemu sam uvijek maštala.

(Odgovor članu Jack_Tequila)
  Neposredna veza do poruke: 8
28.4.2010 15:32:38   
xxl
mariachi??hi hi hi skroz te drukćije doživljavamuser posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9
28.4.2010 15:44:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: xxl

mariachi??hi hi hi skroz te drukćije doživljavamuser posted image

eto vidiš user posted image

(Odgovor članu xxl)
  Neposredna veza do poruke: 10
28.4.2010 15:46:33   
xxl
Mislila sam da buš ti rekla da buš mi zapalila svijećicu dve,a ne Jack svetacuser posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11
28.4.2010 15:48:47   
Anoniman
Mene samo zanima s teroga* je Jack oltara vušel? Ili je sam pobegel ili su ga spojali**!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*teroga-prig. kojega
**spojali-prig. istjerali

(Odgovor članu xxl)
  Neposredna veza do poruke: 12
28.4.2010 15:49:56   
xxl
A neznam al mu ne vjerujem tu priću o mladostiuser posted image previše zna

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13
28.4.2010 15:51:07   
ninolina
oj, Jack user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - meni se čini da si se s 26 dobro nalil te svoje tequile pa si dobil amneziju i sad misliš da si celi život bil svetec! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14
28.4.2010 15:51:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: xxl

A neznam al mu ne vjerujem tu priću o mladostiuser posted image previše zna

eh, pa to ti ja pričam - u gornjem postu...
jer ne bi to sve znal da još na oltaru čubiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu xxl)
  Neposredna veza do poruke: 15
28.4.2010 15:55:08   
xxl
A osim ak nije nekakva sekta ili kajuser posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16
28.4.2010 19:34:33   
natalijax
o da sječam se puno togauser posted image

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 17
28.4.2010 22:44:17   
Viky
Moram priznati da sam i je jedna od onih posve ludih ...prošla sam sve i svašta.Bila sam teški egoista i ništa mi drugo nije bilo važno.Sada sam druga osoba,ali uspomene i sjećanja su ostala...

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 18
29.4.2010 8:46:21   
dominik
ufffff

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 19
29.4.2010 10:31:07   
Bebys
luda sam bila od kada znam za sebe..

a kada bi stala nabrajati nebi bilo dosta foruma...da ispisem sve...

nadam se da kci nece biti kao ja...da ce biti mirnija...nema di me nije bilo i sta nisam radila...

ali fala bogu da sam takva bila jer sam sada....ko muslimanska bula...IZVINTE ..ako sam nekoga usporedbom uvrijedila..ali tako se osjecam..

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 20
29.4.2010 10:32:24   
Bebys
IZVORNA PORUKA: Jack_Tequila

Dakle, službeno i naglas ću reći:

imao sam blaženu i ničim ukaljanu mladost, a prvi put sam jebavo prve bračne noći.

Odmah potom sam se ispovijedio i pričestio (kao i prije toga).

Krenuo sam izlaziti u primjerenoj dobi od 26 godina, prvo na sastanke Franjevačke mladeži, a kasnije, kad sam se malo okuražio, išao sam i na razna hodočašća po HR i BiH. To je tek bila avantura!

Oženio sam se sa 28 godina i smatram kako sam imao ispunjenu mladost prepunu doživljaja i pustolovina.

I danas znam ponekad zabrijati preko tjedna pa otići u crkvu srijedom ili petkom, ali inače samo nedjeljom sa ženom i djetetom.

Eto, sve sam vam priznao.

A vi, grješnice i bludnice, da znate da ću se pomoliti za vas i neće mi biti žao tri-četiri svijeće!

pa ti si rekao da si ATEIST...a ne ovako dobar vijernik....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 21
29.4.2010 11:42:30   
Jack_Tequila
Jbt, od svih mojih izjava u ovih stotinjak postova, ova zapamti moje vjersko (ne)opredjeljenje.

Žene su zbilja zlopamtila. user posted image user posted image

23.01.2010. > Zvijezda je rođena!

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 22
29.4.2010 12:03:54   
ninolina
Žene su zbilja zlopamtila.

user posted image user posted image user posted image user posted image pazi se

Neposredna veza do poruke: 23
29.4.2010 13:01:45   
leilany

user posted image

ja bi takav smajliiic da imamoooo tuuuu.....user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 24
30.4.2010 23:24:52   
Mishek
vidla sam ovaj topik prije par dana i sad me stalno progoni moj nekadašnji subotnji ritual - 18 sati - tuširanje, spremanje, bla, bla. 19:30 palim pilu (Yugo 55 user posted image ), benziska u selu, natankam max 100 kn (to kad bi došla plaća), izlazim iz benziske, palim cigaretu, pojačam mjuzu i pičim za Veliku Goricu. Izlazak, zajebancija, mladost.

Ah.

Moje dijete = moja sreća

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!