|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Tužna sam!
30.4.2010 23:22:47   
mara27
Moram se nekome pojadati, a nisam sigurna baš da ću sa mm ovo podijeliti!
ne znam jel me više sram ili sam više prežalosnauser posted image user posted image user posted image user posted image
moj TATA okolo priča kako smo ga mi djeca (brat i ja) totalno razočarali a cijeli se ustreptao jer mu na vikend dolazi kćer od žene s kojom već duže vrijeme živi.  -ovo je iz bliskog izvora koji mi nikad(!) ne bi lagao!!
Moja se obitelj raspala prije 16g kad su se moji rastali...Brat je stariji pa nije nikome "pripao" a ja sam "pripala tati" samo zato jer me mama nije htjela razvlačiti po sudu u nedogled da me traumatiziraju, ali sam u principu mogla gdje sam htjela i to obilato koristilauser posted image ...moja mama je (samo da napomenem) najbolja osoba koju poznajem, uzor mi je u svakom pogledu, puna ljubavi, milosrđa i ponajviše opraštanja- predivna je, i cijeli život je bila uz mene, prijateljica i u mojim najgorim fazama!
nakon škole sam se zaposlila i tata i ja smo došli u jedan sukob u kojem me toliko istlačio da sam skupila stvari i odselila sama u iznajmljeni stan...
u međuvremenu mi je Bog dotakao srce, promijenio me za 360 stupnjeva, pa sam oprostila tati sve nezgodne stvari i trudila se izgraditi naš odnos....i tako godinama...odnos koji nije predubok, i mi mu nekad govorimo stvari kakve jesu a s kojima se on ne slaže ali nikad oko toga ne ispadne sukob..
na znam više šta da mislim...mislila sam da smo dobro, da nam je odnos korektan..viđamo se, grlimo i ljubimo...voli biti sa unucima i on i gđa navrate ponekad i uvik ih toplo primimo jer ih volimo...i sad ovo...
Ne znam, teško mi je...čujem da ogovara mene, mog brata, da je nezadovoljan mojim mužem, našim brakom, mojim izborom..
Tužna sam...jer meni je sve ovo što imama dar od Boga, i uživam, u mm, u djeci....a on tako misli...ljuta sam jer je tako dvoličanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Ninaa -- 1.5.2010 23:07:05 >

odgajati dijete-ljubavlju i povjerenjem!
L-25.08.05.
T-19.10.09.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: tužna sam!
30.4.2010 23:30:28   
leilany
mareuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
p.s. zasto ne pitas svoga tatu direktno sta i kako on to misli...i dal uopce misli te stvari koje je ta osoba navodno cula....

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu mara27)
Neposredna veza do poruke: 2
30.4.2010 23:30:51   
FIONA
...ako si se oko vašeg odnosa toliko do sada trudila onda se potrudi još toliko da sa svojim ocem ovako kao što si nama rekla osobno kažeš što te mući...život je samo jedan i kratak i mogla bi požaliti i imati rane za nešto što si mogla riješiti, pa makar ishod bio loš i potvrdan...

Shvati da tvoj tata ima pravo ne slagati se i reči što misli, ali isto tako ne pred selom i bilo kime i na ružan način...

Teško je kada se obitelj razori i to ostavi trag bilo to u djetinjstvi ili kasnije...imaš svoju obitelj i misli na svoje...ali također probaj riješiti to otvoreno i zrelo ako te toliko mući...a očito te mući jel inače ne bi pisala o tome..

Samo pametno i želim ti sreću da riješiš te probleme na opće zadovoljstvo!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu mara27)
Neposredna veza do poruke: 3
30.4.2010 23:36:27   
mara27
nažalost, on je osoba koja NIKAD probleme ne rješava razgovorom...
nikad!
pravi se ko da ničeg nie bilo, samo se nasmješimo i to je to...
i odličan je glumac, da ne kažem prevatrant...šarmer bez pokrića koji sve rad da natjera vodu na svoj mlin...
i duboko uvjeren u svoju moralnost koju čuva da je netko ne poljulja-kao zmija rep...uf!!!

L-25.08.05.
T-19.10.09.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 4
1.5.2010 0:19:49   
natalijax
Mare nemoj bit tužna,probaj mu natuknit u čemu ste vi to njega razočarali,Probaj možda ga navedeš na razgovoruser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mara27)
Neposredna veza do poruke: 5
1.5.2010 1:25:38   
adryosijek
meni se cini da je problem u tvome tati ako je takav cijelo vrijeme dabe se sekiras sa njimuser posted image user posted image user posted image user posted image ocito nest nije ok sa njime ti zivi svoj zivot i uzivajuser posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 6
   [Obrisani korisnik]
1.5.2010 7:06:04   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu adryosijek)
  Neposredna veza do poruke: 7
1.5.2010 7:32:39   
mamica29
I moji to meni govore kad ne ispunim sva njihova očekivanja. :( To je užasan osjećaj. Bar za mene. Sad me više to ne dira tolko imam muža i dijete i nemrem uvjek raditi kaj oni žele i očekuju od mene. (živimo zajedno). Ali nije u redu da ti to nije rekao sam nego da to govori okolo drugima.

JAN 04.05.2006.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 8
1.5.2010 7:33:23   
mamica29
Razgovaraj s njim.

JAN 04.05.2006.

(Odgovor članu mamica29)
Neposredna veza do poruke: 9
1.5.2010 10:16:57   
maja
pokušajte razgovarati Mare, ali ako je on takav čovjek kao moj svekar koji isto priča nećeš puno postići razgovorom, ali ipak razgovaraj

drži se i nedaj da te zajebuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu mamica29)
Neposredna veza do poruke: 10
1.5.2010 10:58:30   
zara13
ja ti imam takvu sličnu situaciju ,sam je stvar u mojoj mami ,nikada nisam bila dovoljno dobra ,a moj brat je najbolji,sada ne razgovaramo već deset mjeseci ,jer ona dalje tupi svoje i ne želi slušati niti priznati da griješi a meni je već pun kufer toga.pokušaj razgovarati sa njim možda će vidjet da griješi ako ne nemoj se sekirati imaš svoj život i svoju obitelj a on će kad tad shvatiti da je pogriješio.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 11
1.5.2010 11:02:12   
anuska08

IZVORNA PORUKA: FIONA

...ako si se oko vašeg odnosa toliko do sada trudila onda se potrudi još toliko da sa svojim ocem ovako kao što si nama rekla osobno kažeš što te mući...život je samo jedan i kratak i mogla bi požaliti i imati rane za nešto što si mogla riješiti, pa makar ishod bio loš i potvrdan...

Shvati da tvoj tata ima pravo ne slagati se i reči što misli, ali isto tako ne pred selom i bilo kime i na ružan način...

Teško je kada se obitelj razori i to ostavi trag bilo to u djetinjstvi ili kasnije...imaš svoju obitelj i misli na svoje...ali također probaj riješiti to otvoreno i zrelo ako te toliko mući...a očito te mući jel inače ne bi pisala o tome..

potpisujem

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 12
1.5.2010 12:28:34   
pincirotvajler
neznam baš točno kak ti je al meni je sličnouser posted image --moj tata se mene odrekao jer se razočarao u meni, mom izboru--razlika između mog i tvog je da moj ne glumi preda mnom ljubav nego mi je odmah sve rekao i neželi ništa samnom, evo već 6a godina..vjerujem da čujem da još i okolo ružno priča boljelo bi me..
ja sam radi toga patila 4g i nemam pojma kad i kak me pustilo i sad me baš briga..zabrijala si da on gubi a ne ja..user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 13
1.5.2010 12:43:30   
Domy
ja bi ga jednostavno bez okolišanja pitala..o svemu tome što sam čula..

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 14
1.5.2010 12:54:54   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: anuska08

IZVORNA PORUKA: FIONA

potpisujem

i ja nadam se da ce se sve rijesitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 15
1.5.2010 13:25:57   
BruMa
Pitaj ga otvoreno da li je on zadovoljan tvojim mužem,tobom.....Vjerojatno ćeš ga navest da ti kaže.Drugo ništa ne možeš.

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 16
1.5.2010 13:29:40   
osobno
Znam da nije neka utjeha, ali postoje ljudi koji (misle) sebe uzdižu blateći nekog ko ni najmanje to ne zaslužuje, a ne shvaćaju da je svima već odavno sve jasno...I ja sam se nekad trudila oko svog, i sad žali bože vrimena koje sam utrošila na nekog ko toga nije vridan...Prečuj ono šta te boli,ja odavno ne slušam šta priča, jer da jesam, skrenila bi totalno. Imaš svoju obitelj koja te voli, cijeni i prihvaća takvu kakva jesi, nisi dužna nikome, ali baš NIKOME objašnjavat svoje izbore. Uživaj u svojoj obitelji i ne dopusti da ti netko treći pokvari sriću.

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu mara27)
Neposredna veza do poruke: 17
1.5.2010 13:47:54   
BUMBIKA
user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 18
1.5.2010 15:32:42   
mara27
hvala vam cure....user posted image
danas sam se malo smirila ali još razmišljam šta ću i kako ću....
kad se njega direktno suoči onda se on nekako izvuče, (da ne kažem slaže) tako da ne znam šta da mu uopće kažem...a on je kao neki tajni agent-njuškalo i mislim da do njega to uopće neće doprijeti osim informacije da je meni NETKO rekao..
...nemam ja problema sa praštanjem,,,šta god da se dogodi....najgore mi je šta sam ja mislila da je zadovoljan samnom i da mu se sviđa zet(jer imaju dobar odnos i razgovore)...kad ono!
a mogla sam si i mislit, prije 2g, mm mu je nešto radi u vikendici (inače mm radi te završne faze u građevinarstvu), a on je ispred mene svima govorio da mu je "majstor"i stalno nešto da je to sve bila NJEGOVA ideja, a da je bilo po njegovom bilo bi ajme majko, mm ga je ar puta potirao dok je dradio jer moj tata ima tendenciju da udavi svakoga...
,,,,uf! vidim da očito još nisam sve izbacila.user posted image
a možda je htio da se ja dobro udam i da s njim živimouser posted image a ne ovako....
s tim da ne pričam da me mama cijelu od glave do pete za vjenčanje opremila, a on se nije ni ponudio ako šta treba, nego kad sam mu rekla da mi treba još nešto novaca za stan jer nisam mogla dovoljni kredit dignit, onda je na jedvite jade dao, ko da mi je on stan kupio...uf!
e, sad sam raspaljotka!

L-25.08.05.
T-19.10.09.

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 19
2.5.2010 8:52:07   
gljiva
user posted image user posted image

(Odgovor članu mara27)
Neposredna veza do poruke: 20
2.5.2010 8:56:10   
Puli
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 21
2.5.2010 9:16:50   
m600
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 22
2.5.2010 9:19:19   
zaba
razgovor rješava sve,šutnja i glumatanje ne dolaze u obzir,a ja se nadam da ćeš uspjeti to riješiti user posted image  

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 23
2.5.2010 9:47:50   
Duve
user posted image user posted image user posted image

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 24
2.5.2010 12:01:56   
sig
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

imam dvije ljepotice jedna ljepša od druge

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!