Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: beba mi stalno ispusta vjetrove,,, 2.5.2010 10:49:25
|
|
|
|
lee
|
meni je alex imao grčeve kad sam dojila i mješala umjetno mlijeko...onda kad smo prešli na bocu stalno je prdio..meni je rekla pedijatrica da mu se crijeva navikavaju ali ustvari mlijeko mu nije pasalo pa smo prešli na nan i sve super..ona je još malena i crijeva joj se navikavaju..nemoj jesti pohano jer to isto može smetati bebi...ja sam jela sve kuhano...moje susjede koje su duže dojile su isto jele sve kuhano...probaj tako pa češ vidjeti...
|
|
RE: beba mi stalno ispusta vjetrove,,, 2.5.2010 11:06:16
|
|
|
|
adryosijek
|
ja nju dojim al kad mi razkrvavi bradavicu ili nesto ubacim malo boce jel nemogu joj bas dati da krv papa ja bi rade da ju stalno dojim ali su mi bradavice dosta ostecene a mazem ih
|
|
RE: beba mi stalno ispusta vjetrove,,, 2.5.2010 11:09:02
|
|
|
|
pincirotvajler
|
i moj prdi stalno al ne plače uopće njemu to paše
|
|
RE: beba mi stalno ispusta vjetrove,,, 2.5.2010 11:09:31
|
|
|
|
Bebys
|
to je JAKO ZDRAVO I DOBRO..adry samo ju pusti...bebe jako prduckaju...to je dobro i tako mora biti...zdravo je to...manje ce imati grceve...super ..samo se smiri...
|
|
|
|
RE: beba mi stalno ispusta vjetrove,,, 2.5.2010 11:27:04
|
|
|
|
ama
|
to je dobro za bebu nebrini a sto se tice bradavica kad krvare kaz da moze da se doji da nesmeta to a u ljekarnoj imas kapice za bradavice pa manje boli i imaju kremice razne pa probaj da ublazis nemoj je navikavat na flasicu da te nebi odbila a ako vec mozes bolje da dojis treba mnogo truda u pocetku i strpljenja oko sveg sve naj naj i uzivajte
|
|
|
|
RE: beba mi stalno ispusta vjetrove,,, 2.5.2010 11:39:35
|
|
|
|
mara27
|
e, kako je Toma prdioooooo to je bilo prestrašno , a ujutro (svako jutro!) oko 5-6 bi jedno sat vrimena stenjao i prdio, to je bilo presmješno...ne kao da ga boli, nego u snu- tzo dok je bio mali. pa prije dohrane, dok je bio samo dojen, ne bi kakio 6-7 dana ali je prdio stalno i to tako smrdljivo da sam ja ljudima stalno govorila "nisam ja" jer mi je bilo baš neugodno ma adry, to ti je normalno, kako Bebys kaže, bolje da prdi, manje će je grčiti
|
|
RE: beba mi stalno ispusta vjetrove,,, 2.5.2010 12:34:32
|
|
|
|
adryosijek
|
a onda mi je bebac zdrav nemoram brinuti
|
|
RE: beba mi stalno ispusta vjetrove,,, 2.5.2010 14:36:29
|
|
|
|
Ladina mama
|
Adry, no sikiriki! To je normalno i ZDRAVO! Znači da joj crijeva i ostali probavni trakt odlično rade. Joj, i meni je to bilo čudno kad sam došla iz bolnice. Nisam mogle vjerovati da tako malo bićence može toliko prduckati, i to tako da bih,ako sam ruku držala pod guzom, na njoj osjetila "bombice"-vibracijice. Osjetim ih i danas. A najbolje mi je bilo kad je na prvom pregledu s mjesec dana, pedici zaprduckala ruku!
|
|
RE: beba mi stalno ispusta vjetrove,,, 2.5.2010 15:04:42
|
|
|
|
natalijax
|
u da moj prdi i onda se onak pravi blesav,kao nisam ja
|
|
|
|
RE: beba mi stalno ispusta vjetrove,,, 2.5.2010 16:05:25
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: mara27 pa prije dohrane, dok je bio samo dojen, ne bi kakio 6-7 dana ali je prdio stalno i to tako smrdljivo Tako isto i moj ! Adry ništa ne brini imaš zdravu bebicu, crijeva joj se razvijaju i prirodno je da ispušta vjetrove...
|
|
RE: beba mi stalno ispusta vjetrove,,, 2.5.2010 16:17:38
|
|
|
|
anuska08
|
I moja je često prduckala,a li nisam primjetila da joj je to smetalu, u smislu da je imala grčveve. Tako d ati je to normalno!
|
|
RE: beba mi stalno ispusta vjetrove,,, 2.5.2010 16:41:46
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Ne brini,normalno je...Nika je isto puno prduckala,pa nije imala grčeve.
|
|
RE: beba mi stalno ispusta vjetrove,,, 2.5.2010 18:07:54
|
|
|
|
BIT
|
Skroz ti je normalno. Meni je mala prduckala do 3-4 mjeseca a i sada zna okinuti da mi sve bude neugodno
|
|
RE: beba mi stalno ispusta vjetrove,,, 2.5.2010 21:14:55
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: Brunina mama Normalno je da bebe prduckaju slažem se
|
|
RE: beba mi stalno ispusta vjetrove,,, 2.5.2010 21:42:40
|
|
|
|
pako
|
IZVORNA PORUKA: Bebys to je JAKO ZDRAVO I DOBRO..adry samo ju pusti...bebe jako prduckaju...to je dobro i tako mora biti...zdravo je to...manje ce imati grceve...super ..samo se smiri...
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: beba mi stalno ispusta vjetrove,,, 3.5.2010 8:14:37
|
|
|
|
Jack_Tequila
|
Ne sekiraj se. Moja Lena prdi k'o zmaj! Obično se žena i ja svađamo tko će je uzeti u ruke kad ova sastavi, toliko smrdi da oboje bježimo od nje. X puta sam joj skidao pelene kad prdne, rek'o "mala se usrala", kad ono ćorak. Baš onako gurmanski prdne da ti uši otpadnu. Stoga, have no worry. Normalno, dapače, poželjno. Tako se rješava zraka iz probavnog sustava. Inače bi se napirila k'o balončić i levitirala po zraku. Nezgodno s takvim djetetom u šetnju.
|
|
RE: beba mi stalno ispusta vjetrove,,, 3.5.2010 22:33:53
|
|
|
|
Gogule
|
sve je to normalno... bolje da prduckaju nego da ih buša boli. Znaš kako ide stara poslovica, to baka od mog mm stalno govori kad Roko prdne.. " dobro je, kuna manje doktoru ". Naša Klara kad prdne uvijek mislimo da je pokakana koliko smrdi ....
|
|
RE: beba mi stalno ispusta vjetrove,,, 9.7.2010 23:29:18
|
|
|
|
Wukovarka
|
I mi puno, bolje da kažem non stop prdimo....ali uz gromoglasan plač Svaku večer od 22h počinje galama...ali zanimljivo je to što je na sisi mir, pa si mislim da je to samo večernja nervoza. Ne znam više što da isprobam, jer svaku noć smo do 2-3 na nogama. Primam sve moguće savjete
|
|
|
|
RE: beba mi stalno ispusta vjetrove,,, 9.7.2010 23:30:36
|
|
|
|
ninolina
|
grčevi jel joj daješ kaj piti
|
|
RE: beba mi stalno ispusta vjetrove,,, 9.7.2010 23:32:46
|
|
|
|
Wukovarka
|
Ne liči mi na grčeve, jer evo upravo čvrsto spava meni na prsima i prducka Uz sisanje pije čaj
|
|
|
|
RE: beba mi stalno ispusta vjetrove,,, 9.7.2010 23:35:25
|
|
|
|
božica
|
wuki mišica ti je stara oko 20 tak dana nadam se da je samo skok u razvoju a mozda je i vecernja nervoza znas da oko 21 dana nadolazi ono pravo mlijeko nadam se da ce proc brzo puse
< Poruku je uredio božica -- 9.7.2010 23:36:36 >
|
|
RE: beba mi stalno ispusta vjetrove,,, 9.7.2010 23:37:46
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: božica wuki mišica ti je stara oko 20 tak dana nadam se da je samo skok u razvoju a mozda je i vecernja nervoza znas da oko 21 dana nadolazi ono pravo mlijeko nadam se da ce proc brzo puse najvjerojatnije je ovo...malo pazi kaj njamaš popodne...ali ženskici se ne spava baš
|
|
RE: beba mi stalno ispusta vjetrove,,, 9.7.2010 23:41:44
|
|
|
|
tina0310
|
moja je imala samo 4-5dana grćeve,ja mu davam svaki dan bez obzira šta ih više nema domaću kamolicu s mrvicama komorača(da se isprdi) al ne priko 70mil dnevno....to san sve kupila u ljekarnoj za nekih 10tak kn i skuvam mu,procidin i oladin i polako da pijucka i prducka al kažu da je najvažnije da su roditelji smireni i da mjka priko mlika nebi prinila nervozu,stres....i također je super masaža-samo ga okrećat leđa,stomak....u smijeru kazaljke na satu kružnim pokretima sritnooooo,nadam se da će i vama pomoć
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!