|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Tko može znat ako nije bio??????
18.5.2010 13:57:47   
marija0
http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/05/18/0370006.html
Pogledajte rezultate anketeuser posted image
jJ neznam kako neko može reč da rodilište ima loše uvjete ako nije bio u njemuuser posted image ja sam tamo rodila i bilo mi je odlično!!!!!!!!!!!!!!!!
ako se ko i ja ne slažete sa ovakvim stanjem glasova... tj. glasajte za ono šta vi mislite!!!!

< Poruku je uredio Ninaa -- 18.5.2010 15:03:52 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: ko može znat ko nije bio??????
18.5.2010 14:28:42   
adryosijek
ma joj ovog (ubojicu) tog neduznog djeteta treba mjenjat pod hitnog jel ocito nema mozga u glavi ... opcenito treba vladu smjenit sta su napravili ovom narodu samo ih vise unistili... neduzni stradavaju zbog nase vlade koja ocito nema srca za nas male ljude niti duse nemaju

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 2
18.5.2010 14:32:22   
tikica_69
ah Milinovic....neki dan sam si dala oduska pa ovjde zalijepila krasan clanak o njemu....

Lika je kontinentalna regija, omeđena planinama Velebitom na zapadu i jugu te Ličkom Plješivicom na istoku. Čitavo područje može se okarakterizirati kao planinska zaravan podijeljena manjim planinskim lancima u više cjelina. 
U tim planinama rastao je ministar Darko Milinović. Još kao dječak zauzeo je vrlo tvrdi stav o umjetnoj oplodnji. Naime, sjedeći na stablu imao je odličan pogled na ptice koje polažu jaja.
To ga je toliko zainteresiralo da je još od razdoblja
jure sjedio na stablu i osobno se uvjerio da su ptice evoluirale od dinosaura podreda Theropoda. U tom procesu bio je svjedokom kako su se ptice odvojile od tla i poletjele u slobodu.
To ga je toliko ushitilo da se ustao sa svoje grane raširio ruke i bacio se sa stabla.
Od tada ima spljošten nos. I mrzi jajašca. Veliki je protivnik odvajanja od zemlje i bilo kakvih sloboda.
Zgrožen je činjenicom što već sada postoji između 9 i 10 tisuća poznatih vrsta ptica i u Hrvatskom saboru uspješno se bori protiv oplodnje i daljnjeg razmnožavanja živih bića. I s njima povezanih sloboda.

IZVOR: http://gorankovacevic.bloger.hr/post/ministar-milinovic/1593827.aspx

A jucer sam poludila i na njegove istomisljenike i prokleti frizider sa kuruzom...s tim su trebali u poljoprivrednu emisiju a ne dnevnik HTV-a....
...eto, kopiram svoj post sa drugog foruma i ne mjenjam misljenje o Milinovicu u kojem god podrucju medicine da gurne svoj preveliki nos....on sve zna i u ime i rodilja i neplodnih al nema pojma da mu je dete umrlo na putu do bolnice...

Joj cure....a cemu se vi sad cudite. Pa to je slika i prilika naseg drustva koju nasa najveca televizijska kuca odasilje u svijet.
Hvatski savez za zivot.....hm....
Znaju li oni koliko je zita moglo niknuti iz tih klica? Znaju li koliko je gladnih ustiju moglo time biti nahranjeno? Znaju li uopce koja je otkupna cijena zita s kojom se hrani seljacka masa u Hrvata? Znaju li oni uopce zasto su poslali taj frizider tamo gdje jesu? Nemaju blage veze...
A otkud bi i znali? Naime, zbrajanje se prvi puta javlja za vrijeme starih Rimljana, a svi znamo da su neadrtalci zivjeli puno, puno ranije.
Zali Boze novaca ulupanog u Muzej krapinskog pracovjeka i svih onih vostanih figura, kad po Hrvatskoj secu besplatni prirodni primjerci te (nadali smo se) izumrle vrste.
S obzirom da ni stari Rimljani nisu imali decimalni sustav, tesko da i ova skupina neandrtalaca moze iscitati statistike koje su prezentirane na kongresu u Plitvicama a kamoli shvatiti sto se u stvari zbiva neplodnim parovima.
Artemida i Prijap – grcki bogovi plodnosti. Ljudi su im se klanjali i molili da im podare potomke. Zasto? Jer je i u ono doba bilo losih spermiograma i policisticnih jajnika. No, oni to jos tada, kao i ova mala nakupina nazadnjaka nisu znali, pa su im bili potrebni bogovi kojima su cak i zrtve prinosili. Mi imamo svoje Bogove. Lijecnike!
Promiskuitetno ponasanje je karakteristicnije za Rimljane, danasnje digice koji nakon toliko godina orgijanja i prostitucije slove kao najkatolickija nacija, puna vjere i svih ljudskih vrijednosti.
Bioeticka nacela koja navodno taj Hrvatski savez za zivot promice, izgleda ne uzima u obzir problem pedofilije u redovima svecenstva, jer nisam cula da su ostavili paket kondoma ispred neke crkve.
Takodjer ne uzima u obzir velik broj pobacaja koji se svakodnevno rade po nasim klinikama, jerbo nismo nikada culi a ni vidjeli da netko protestira u to ime ili ostavlja uputstva o prirodnoj kontracepciji na vratima klinika, a bogami ni ne nude da udome neku sirocad kojih je puna ova nasa zemlja.
Nemaju ni svoju web stranicu jer ipak je to svemirska tehnika komunikacije koju su tek narod Inka pokusali shvatiti.
Oglasavaju se i djeluju preko Glasa Koncila koja je za mene do danas bila institucija, a od ovog trena sve samo ne ogledalo krscanstva i biblijskog odgoja. U Izrekama 6,16-19 piše: »Šest je stvari koje Gospod mrzi, a sedam ih je gnusoba njegovu biću: (1) ohole oči, (2) lažljiv jezik, (3) ruke koje prolijevaju krv nevinu, (4) srce koje smišlja grešne misli, (5) noge koje hitaju na zlo, (6) lažan svjedok koji širi laži, i (7) čovjek koji zameće svađe među braćom.
Ovaj kvazisavez je prekrsio stavku br. 2, 5, 6 i 7.
Dakle, ovih tri minute koje sam posvetila pisuci o ovoj nakupini neandrtalaca je i previse za posvetiti im, kao sto su oni sramota za civiliziran narod.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 3
18.5.2010 17:38:39   
leilany
milinovic sucksuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 4
18.5.2010 20:45:14   
Gogule
IZVORNA PORUKA: leilany

milinovic sucksuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 5
19.5.2010 8:13:33   
dominik
ukidanje makarskog rodilista mi je katastrofa jer znam koliko mi u sezoni treba od tucpa(mjesto do makarske) do splita....uzasne kolone na magistrali...ali mislim da bi trebali opremiti mak.rodiliste da barem ima salu za carski...koliko sam cula bebici je trebao hitan carski...po meni su tu ipak zakazali dr koji nisu uocili pupcanu vrpcu 

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 6
19.5.2010 8:16:07   
mišica 666
marija potpisujem te u potpunosti lipo naše rodilište. i imamo mi čak 3 operacijske sale samo ih treba opremiti. 

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 7
19.5.2010 12:16:13   
Bebys
a nekim ljudima se mozak okrene naopako...

ovo je stvarno too much user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 8
19.5.2010 12:16:52   
Bebys
IZVORNA PORUKA: dominik

ukidanje makarskog rodilista mi je katastrofa jer znam koliko mi u sezoni treba od tucpa(mjesto do makarske) do splita....uzasne kolone na magistrali...ali mislim da bi trebali opremiti mak.rodiliste da barem ima salu za carski...koliko sam cula bebici je trebao hitan carski...po meni su tu ipak zakazali dr koji nisu uocili pupcanu vrpcu 
bas tako

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!