|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Romantični vikend.. gdje?
15.6.2010 15:44:00   
MiniMama
Evo javljam da mi je mužu na poslu vjerojatno pala neka letva po glavi i pošandrcao je skroz na skroz. Jučer je došao doma s terena i posjeo me za stol da moramo razgovarati.

Ukratko, on si je u svojoj glavi zacrtao da bi nas dvoje sami trebali negdje otići na dva dana i za to vrijeme V ostavit kod mojih. Ionako uskoro idem u ST kod roditelja na ljeto, pa kad njemu krene godišnji da od toga uzmemo dva dana za sebe.

Moji su oduševljeni jedva čekaju, čak se nude da nam oni nadoplate koji dan vise samo da odemo (kad cijelu godinu ne vide unuka  pa jedva dočekaju da me mogu igrati babe i dide bez nadzora). To sam naravno odbila jer mi je ionako grop u želucu šta dijete neću vidjeti dva dana.

Enivej, tražimo apartman uz more, neku zabit bez civilizacije, čim blize
Splitu, to bolje, ali nije uvjet.  Bilo bi idealno da ima što manje ljudi, a privatna plažica bi bila ostvarenje snova. Imate kakav prijedlog gdje bi tako nešto mogla naci?

Ako netko nesto renta nek se javi na pp da se tu ne reklamiramo :))

dajte neku ideju di bi mogli pobjeći a da bude dobro. 

< Poruku je uredio Ninaa -- 15.6.2010 17:38:49 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: romanticni vikend.. gdje?
15.6.2010 15:46:10   
FIONA
a da si rentnete neki brodek i da malo plovite ina njemu pajkite...koštalo bu vas tu negdje a budete solo na pučini!!!user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 2
15.6.2010 15:52:04   
MiniMama
jao, ne. moj muz i brod je jako losa kombinacija. pa utopili bi se negdje ziher. moj muz je toliko slampav za te morske radosti da me cisto sram. tek sam ga prosle godine naucila skakati na glavu.

tko bi vozio brod :))

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 3
15.6.2010 15:53:29   
FIONA
IZVORNA PORUKA: MiniMama

jao, ne. moj muz i brod je jako losa kombinacija. pa utopili bi se negdje ziher. moj muz je toliko slampav za te morske radosti da me cisto sram. tek sam ga prosle godine naucila skakati na glavu.

tko bi vozio brod :))

pa skiper...hehehhehhe...ti i ona na brodu se sunčate a skiper vas fura di hoćete...skočite u more di vamse prohtje....imaš otočiće kao Vrgada...curke odozdo znaju bolje...pa na tak nekom mjestu ak baš hoćete bit solo...

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 4
15.6.2010 16:37:01   
Bebys
javit ce ti se ove iz splita..nase...sigurno znaju..

bas super...
bravo za tvoga muza...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sretnouser posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 5
15.6.2010 17:00:47   
Bebys
http://www.gulliver.hr/hrv/clanak_posebneponude.php?id=1015&submenuheader=0

http://www.vikendplaner.info/putovanja/vikend-na-moru

evo sam ti nesta nasla....vidi si na googlu

ja utipkala ..
romanticni vikend kod splita i evo to mi izbacio..
sretno

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 6
15.6.2010 17:37:36   
Ninaa
Malo je daleko od Splita, mi smo tamo bili na bračnom putovanju i toplo preporučam. Hotel je u zabiti, ima super program wellnesa, osoblje preljubazno i imaju dobre ponude i za vikend. Možeš otići u razgledavanje Istre koja je prekrasna.
http://www.hotel-letan.hr/

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 7
15.6.2010 20:03:09   
natalijax
user posted image user posted image user posted image bravo za tm,uživajte

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 8
15.6.2010 20:08:21   
leilany
..na pusti otok...ko robinson crusoe.....ja bi bila petkouser posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 9
15.6.2010 20:18:45   
tikica_69
Svaka cast tm-u.....ja mojeg moram moliti za romatiku. Njemu samo bitno da nismo zedni i gladni user posted image
Pa ti shodno tome ne znam preporuciti neko takvo romanticno mjesto user posted image  

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 10
15.6.2010 20:28:02   
sina
user posted image user posted image user posted image   ja svojega ne mogu nagovoriti na 2 dana mora,nema se para,isplanirao je već 1000 radnih akcija,romantičan je ko njegovi traktori na dvorištu,ajooooooj,blago si ga tebi

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 11
   RE: Romantični vikend.. gdje?
17.6.2010 23:25:53   
Marta j
Evo treba  i meni neko lijepo mjesto da nije daleko user posted image user posted image tj meni odgovara dio od dubrovnika do sibenika da ima lijepo mjesto za vikenda u dvoje

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!