|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   ..Trudnica pobacila jer je....
25.6.2010 22:28:51   
leilany
povracala 40puta dnevno......

http://danas.net.hr/svijet/page/2010/06/25/0343006.html?pos=n1

i ja sam povracala 5mj konstantno...izgubila skoro 5kg....kojih sam zato brzo nadoknadila....user posted image
..znam da dok sam grlila skoljku....vikala sam mami:mamice nemogu vise kad ce to prestat....
to je jedan odvratan osjecaj...kad sve ispovracas i onda kad vise nemas kaj;a dize ti se zeludac,pa ide samo slina...pa nestane i one sline...ma uzas....fuj....
i sad kad se tog sjetim dode mi muka i slabo....user posted image

< Poruku je uredio Ninaa -- 26.6.2010 8:35:38 >

BEK 27.o5.o9.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: ..trudnica pobacila jer je....
25.6.2010 22:38:16   
natalijax
mada nisam imala tih problema al znam da je odvratno povračati,mislim gluposti,što je ta mislila da je jedina trudnica sa povračanjem,user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 2
25.6.2010 23:20:32   
Anoniman
mene je mama htjela iščupati iz sebe van zbog toga jer je jako povraćala - tak mi je rekla i to ne jednom... puno puta...

(Odgovor članu natalijax)
  Neposredna veza do poruke: 3
25.6.2010 23:28:09   
Miau
Ja sam do ulaska u 4-ti mj. imala non-stop mucnine, ali nisam uopce povracala. Imala sam osjecaj da bi mi mozda bilo lakse kad bih mogla povratiti...u stvari ne znam sta je gore!

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4
25.6.2010 23:40:36   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: leilany

povracala 40puta dnevno......

http://danas.net.hr/svijet/page/2010/06/25/0343006.html?pos=n1

i ja sam povracala 5mj konstantno...izgubila skoro 5kg....kojih sam zato brzo nadoknadila....user posted image
..znam da dok sam grlila skoljku....vikala sam mami:mamice nemogu vise kad ce to prestat....
to je jedan odvratan osjecaj...kad sve ispovracas i onda kad vise nemas kaj;a dize ti se zeludac,pa ide samo slina...pa nestane i one sline...ma uzas....fuj....
i sad kad se tog sjetim dode mi muka i slabo....user posted image

isto ovako je i meni bilo i moram priznati da sam i pomisljala na abortus u nekoliko navrata kad stvarno vise nisam imala snage glave da drzim na ramenima od slabosti,al onda sam sama sebi govorila da se moram iskontrolisati i da nisam normalna sto mi uopće pada na pamet...al eto od silne muke zeni svasta pada na pamet.....user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 5
25.6.2010 23:43:35   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: natalijax

mada nisam imala tih problema al znam da je odvratno povračati,mislim gluposti,što je ta mislila da je jedina trudnica sa povračanjem,user posted image

natalija to je puno puta gore nega kad imas recimo virozu pa povracas..ove mucnine traju konstantno i sa god stavis usta povratis,bar je meni tako bilo i to skoro 5 mjeseci ....uzas....

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 6
26.6.2010 7:20:21   
nemammaste
Ja nisam uopće povraćala ali mogu misliti kako je to grozno,pogotovo tako stalno user posted image

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 7
26.6.2010 8:10:42   
Nika 24052006
Ja nisam povraćala ni u jednoj trudnoći,tako da ne znam kako je to,ali vjerujem da je grozno.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 8
26.6.2010 8:13:06   
MiniMama
ja sam povracala od prvog dana do poroda. setala sam s poluprobavljenim ruckom u torbi.. konstantno.
zubi su mi propali ko bulimicarima nakon 5 godina povracanja (kaze moj zubar). pred kraj se nisam imala snage dizati do wc-a pa sam povracala u lavor pokraj kreveta. mm ga praznio i kaze da bi x puta znao i on povratiti koliko bi smrdila ta moja ispovracana slina. u sedmom mjesecu su mi popucali kapilari u ocima i izgledala sam ko neka nakaza iz horor filma.  uzas. na porodu sam se 4 puta presvlacila jer sam bila cijela u bljuvotini.
i nikad mi nije palo na pamet abortirati. 

ajd, u ovom slucaju je bio ugrozen i njen i bebin zivot, ali da nije rekla bi da je obicna glupacetina koja ne zasluzuje imati dijete.

sjetim se mariachi, sta je pred koji mjesec sve prosla i koliko je hrabra bila pa ni jednom nije spomenila abortus, a netko ce zbog povracanja odustati i ubiti svoju bebu. sramota.

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 9
26.6.2010 8:18:14   
CallamityJane
Ja nisam povratila niti jednom user posted image
Lazem, jesam povracala sam kada sam putovala, znaci nakon nekih 6h voznje ali to je zato sto nisam popila tabletu pa bi svakako povracala i da nisam trudna

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 10
   [Obrisani korisnik]
26.6.2010 9:02:20   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu MiniMama)
  Neposredna veza do poruke: 11
26.6.2010 9:05:23   
curice
IZVORNA PORUKA: Nika 24052006

Ja nisam povraćala ni u jednoj trudnoći,tako da ne znam kako je to,ali vjerujem da je grozno.

prepisujem

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 12
   [Brisano sporočilo]
26.6.2010 9:09:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 13
   RE: ..Trudnica pobacila jer je....
26.6.2010 9:16:44   
FIONA
ja sam skinula prek sedam kila u dva mjeseca i naravno završila u bolnici radi prijetnje pobaćaja...razumijem kako je to i sjećam se da su mi govorili pa makar i na silu jedem uvijek kad povratiš nekaj ostane...bolje tako nego na prazni želudac žuč...

ajme...sad je meni muka kad se sjetim da ni vlastitu slinu nisam mogla progutati a za pastu ua zube i miris sapuna i šampaon ada ne pričam...meni je voda smrdila i dizala želudac...fuuuj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 14
26.6.2010 11:01:57   
Bebys
koja je odvratna i bezobrazna zena....koji idiot...ja bi ju zadavila...

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 15
26.6.2010 11:49:00   
leilany
IZVORNA PORUKA: Bebys

koja je odvratna i bezobrazna zena....koji idiot...ja bi ju zadavila...

bejbe pa ti ni ne citas kaj pise!!!
user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 16
26.6.2010 12:56:07   
Anoniman
ja jesam povraćala ali ne tako patološki, ko ti Fi... sve živo mi je smrdilo, sve, ama sve, i zrak mi je smrdio!!! kad sam dolazila iz vana u kuću, zadržala sam dah i utrčala u spavaću sobu otvoriti prozor i onda sam kroz prozor bljuvala van jer mi je UŽASNO SMRDIO ustajali zrak!
kava? kakva kava!!!??? u ovoj trudnoći mi se tolko zgadila da ju ni sad, nakon mjesec dana, ne mogu vidjeti ni pomirisati...
kad se kuhalo, onaj miris juhe mi se gadio...
vlažne maramice dječje... kad sam trebala pokakanu guzu premotat, isto sam zadržala dah, premotala i bjež u kupaonu...
onda sama ona promjena položaja iz ležećeg u sjedeći - okrenuo mi se želudac!... itd....
najgore mi je bilo kad sam se davila od alergije + mučnine, a ne smiješ nikakav lijek uzeti!

međutim... sve to pretpiš kad ti je pred očima motiv - dijete... i ono - neće trajati zauvijek.... proći će... kad rodim, uživat ću...

istina - te vlažne maramice mi još uvijek smrde user posted image user posted image user posted image  a kave sam se riješila do kraja života! user posted image -eto, izvukla sam nešto pozitivno iz ove trudnoćeuser posted image

(Odgovor članu leilany)
  Neposredna veza do poruke: 17
26.6.2010 13:00:08   
osobno
Grozan je taj osjećaj nemoći..mene su mučnine satrale u prvoj trudnoći, zaspala bi u pauzi između povraćanja zagrljena sa školjkom...od jela mi se rigalo, od kupka , parfema, šampona..ma od svega doslovce..ni dan danas ne podnosim parfeme ni kupke s mirisima, ni dezedoranse...sve mi mora bit bez ikakvog mirisa...i sićan se da sam molila boga da umrem samo da to sve prestane..Zato je ne osuđujem, i prijateljici mi je sad isto tako, izgubila je 7 kg u prva tri miseca, ali zbog bebača se sve izdrži.

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 18
26.6.2010 13:04:28   
Ninaa
Ni jednom nisam povratila ali mi je bilo muka 5 mjeseci da sam se budila i išla spavati s mučninom. sve živo mi se gadilo i smrdilo. Kavu sam počela piti tek nedavno (mala mi ima 15 mj) tak da sad već i kad razmišljamo o novoj bebi kad se tog sjetim nekak odustanem. međutim ići na pobačaj zato jel ti je muka mi je malo tooo much

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 19
26.6.2010 13:14:55   
mala pcelica
često mi ni voda nije uspjala jos stici do zeludca nego sam ju jos onako hladnu povracala...e to su muke zive......znam puno puta reci da sto se poroda tiče rodila bi ih jos 10 ,al da znam da ce mi onako biti zlo i da cu imati mastitis ni jedno vise nebi ....

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 20
26.6.2010 14:27:58   
jagodica
 ja nisam povraćala ali moja kuma je obe trudnoće
tako povraćala da je završila u bolnicu na infuziju
nije mogla podniti nikakav miris

anđel 16,02,95
princeza 12,09,09

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 21
26.6.2010 14:30:41   
tikica_69
a kak bi ta rodila ak ne moze ni povracanje podnijet.....neke stvarno nisu rodjene da budu majke....svasta hoda po ovom svijetu  user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu jagodica)
Neposredna veza do poruke: 22
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!