Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Privlačenje pozornosti na sebe 28.10.2008 20:59:09
|
|
|
|
FIONA
|
pokušavam ali mi ne uspijeva ili??? Hahahahaaa ja kad zinem privučem pažnju ali nenamjerno nego sam takva pio prirodi...glasna i bučna i volim reč kaj mislim!!! NEKAD ME TO I KOŠTA!!!
|
|
RE: Privlačenje pozornosti na sebe 28.10.2008 21:01:16
|
|
|
|
mirna
|
mislis li na to kako dajem signal da zelim ? To se vidi iz aviona, ali ako je moj dragi svejedno slijep secem na pola gola po stanu.. ili perem pod na koljenima- to ga kao pali...
|
|
|
|
RE: Privlačenje pozornosti na sebe 28.10.2008 21:02:49
|
|
|
|
piggy
|
dobar odgovor
|
|
RE: Privlačenje pozornosti na sebe 28.10.2008 21:07:49
|
|
|
|
FIONA
|
AAAAAaaaa ti misliš kod frajera kak privlačim pažnju...nikak!!! Ja to nikada ne radim moj se sam iz čista mira baci na mene i viče kaj ga izluđujem a ja ono frigam riblje štapiče i molim boga da što prije završim!!! Šalim se naravno...ovisno o situaciji ...ako treba stavim i mašlek kako bi Zg Cinik i Tata rekli!!!!
|
|
RE: Privlačenje pozornosti na sebe 28.10.2008 21:15:02
|
|
|
|
tiha
|
ludakinje hahhahhaaaaaa i ja frigam riblje stapice!
|
|
RE: Privlačenje pozornosti na sebe 28.10.2008 21:16:21
|
|
|
|
troubled
|
misliš kod dragog..... ja ga zaskočim
|
|
|
|
RE: Privlačenje pozornosti na sebe 28.10.2008 21:16:39
|
|
|
|
mirna
|
Piggy zar nam ti neces otkriti svoje tehnike zavodjenja?
|
|
|
|
RE: Privlačenje pozornosti na sebe 28.10.2008 21:23:22
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: mirna Piggy zar nam ti neces otkriti svoje tehnike zavodjenja? mirnić ljubim te u oko!!! ja se nisam usudila pitati...mala je opasna u zadnje vrijeme!!!!
|
|
RE: Privlačenje pozornosti na sebe 28.10.2008 21:24:03
|
|
|
|
tiha
|
piggy otkri nam otkri
|
|
RE: Privlačenje pozornosti na sebe 28.10.2008 21:26:12
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: troubled misliš kod dragog..... ja ga zaskočim a to se tak po novom zove...
|
|
|
|
RE: Privlačenje pozornosti na sebe 28.10.2008 21:26:32
|
|
|
|
piggy
|
ja ti se uvaljam u blato ko pravi pajcek i tak privlačim pozornost na sebe. imam ja jednu anegdotu dok sam bila trudna šetala sam novom Branimirovom i kak su me vozači vidjeli straga svaki drugi mi je trubio naravno dok nisam prešla na drugu stranu ceste gdje me vide od naprijed više niko nije trubio. hm pitam se zašto.
|
|
RE: Privlačenje pozornosti na sebe 28.10.2008 21:27:32
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik IZVORNA PORUKA: troubled misliš kod dragog..... ja ga zaskočim a to se tak po novom zove... jel moraš staviti mašnu oko vrata ili nije potrebno...znam da je ZG Cinik jednom spomenul da je to lijep detalj!!!
|
|
RE: Privlačenje pozornosti na sebe 28.10.2008 21:28:36
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: piggy ja ti se uvaljam u blato ko pravi pajcek i tak privlačim pozornost na sebe. imam ja jednu anegdotu dok sam bila trudna šetala sam novom Branimirovom i kak su me vozači vidjeli straga svaki drugi mi je trubio naravno dok nisam prešla na drugu stranu ceste gdje me vide od naprijed više niko nije trubio. hm pitam se zašto. razmazala ti se maskara ili???
|
|
RE: Privlačenje pozornosti na sebe 28.10.2008 21:28:48
|
|
|
|
troubled
|
draga, to se odnosilo na iznenađenje za godišnjicu braka.... a nama je to jako, jako daleko
|
|
|
|
RE: Privlačenje pozornosti na sebe 28.10.2008 21:29:24
|
|
|
|
piggy
|
e cinik cinik pa ti nemaš pojma pa kak to tvoja draga tolerira.
|
|
RE: Privlačenje pozornosti na sebe 28.10.2008 21:30:35
|
|
|
|
troubled
|
što to piggy?
|
|
|
|
RE: Privlačenje pozornosti na sebe 28.10.2008 21:30:52
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: troubled draga, to se odnosilo na iznenađenje za godišnjicu braka.... a nama je to jako, jako daleko zapraf... treba projti više od godine... (nisam valda datum zaboravil... )
|
|
|
|
RE: Privlačenje pozornosti na sebe 28.10.2008 21:31:50
|
|
|
|
piggy
|
troubled nećemo sad baš u detalje.
|
|
RE: Privlačenje pozornosti na sebe 28.10.2008 21:33:15
|
|
|
|
dami
|
Nemoram se previše truditi, čim smo sami znamo što nam je raditi !!!
|
|
|
|
RE: Privlačenje pozornosti na sebe 28.10.2008 21:34:12
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik IZVORNA PORUKA: troubled draga, to se odnosilo na iznenađenje za godišnjicu braka.... a nama je to jako, jako daleko zapraf... treba projti više od godine... (nisam valda datum zaboravil... ) da ti ne buš pre dugo čekal recimo prave godine...znam da si negdje bil spomenul da je to negdje oko 85 ak se ne varam!!!
|
|
RE: Privlačenje pozornosti na sebe 28.10.2008 21:35:01
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: troubled draga, to se odnosilo na iznenađenje za godišnjicu braka.... a nama je to jako, jako daleko Ne brini, u zg ces do tada pronaci ducane s masnicama.. mozes onda i meni jednu nabaviti... fiona!
|
|
|
|
RE: Privlačenje pozornosti na sebe 28.10.2008 21:35:54
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: dami Nemoram se previše truditi, čim smo sami znamo što nam je raditi !!! Posteno!
|
|
|
|
RE: Privlačenje pozornosti na sebe 28.10.2008 21:38:43
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: FIONA da ti ne buš pre dugo čekal recimo prave godine...znam da si negdje bil spomenul da je to negdje oko 85 ak se ne varam!!! ne kužim spiku... il Ti... __________________________________________ tak mi mlijeka u cici... skoro bu nas šest...
|
|
|
|
RE: Privlačenje pozornosti na sebe 28.10.2008 21:41:19
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik IZVORNA PORUKA: FIONA da ti ne buš pre dugo čekal recimo prave godine...znam da si negdje bil spomenul da je to negdje oko 85 ak se ne varam!!! ne kužim spiku... il Ti... __________________________________________ tak mi mlijeka u cici... skoro bu nas šest... kaj ne kužiš...ti čekaš pravi trenutak za mašnice da bude u najboljim godinama a jednom si rekao da je to sa 85...draga ti bu do tada zgubila volju za mašleke... Mlijeka još nema u cicama ali uskoro bu i to!!!
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!