|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Požar,gori Livno :(
28.8.2010 7:47:31   
tiny
Jucer oko 1,buknuo požar kod nas,najvjerovatnije podmetnuti i to tocno blizu moje kuce.Ima jedna mala sumica borova,a prvo je to gorilo,to je mozda nekih 200 metara od moje kuce,buknula sumica,skupljaju se celni ljudi Livna i jedno vatrogasno auto.Kako je sve suho i velike su vrucine sve se rasplamsalo i ode pozar na brdo Basajkovac,zapali se i gore velika suma,gasili su cijeli dan,ali nisu mogli,bilo je dobrovoljaca,ali fali nam opreme user posted image .Cilu noc je gorilo i jos sad gori,sinoc od dima nismo mogli izici pred kucu.Jutros rano opet helikopter leti i gasi,eno ga jos gasi.Kako mi je zao te borove sumice ne mogu vam opisati,tu sam volila sa svojom malom proset__ati,blizu nam je kuce i prekrasno je.Ne mogu vjerovati da ima toliko bolesnih ljudi koji ce to napraviti.sramota!!user posted image

< Poruku je uredio Ninaa -- 28.8.2010 18:32:33 >

mjenjam potpis....
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: pozar,gori livno :(
28.8.2010 8:03:08   
nemammaste
user posted image  user posted image  user posted image  Ja isto ne mogu shvatiti te bolesnike! user posted image  Nadam se da će se brzo riješiti i da neće ostaviti veću štetu!

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 2
28.8.2010 8:06:38   
Domy
ma što reči za ljude koji to namjerno potpaljuju...malo ih je.....da nekažem što..

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 3
28.8.2010 8:37:42   
pakić
Žao mi je, jako, ne znam kako bi meni bilo da netko zapali šumu u kojoj sam provela djetinjstvo, i gdje znam svaku jelu.user posted image user posted image . Suosjećam s tobom, ali bitno da nije zahvatilo kuće

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 4
28.8.2010 9:33:21   
Nika 24052006
Ajoj,jako mi je žao...Stvarno ne shvaćam taj bolesni um

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 5
28.8.2010 9:59:55   
marija0
ajme tiny strašno.... odma se sitim kad je prije 2 godine ovde sve gorilo, 10 metara od moje kuće... grozno je bilo.... ajme kad se samo sitim.... 3 danas su gasili požar.... srića taman su ga uspili nekako spriječit da kuće ne izgore, svi smo ovde gasili, malo je reć da je bilo grozno..... a da je došlo do benziske ošlo bi sve, bilo je samo 100tinjak metara od nje....uffff....... nadam se da će uspit to ugasit a taj ko je podmistio je debilčina koja odma triba u zatvor  user posted image ili u neku vruću zadimljenu sobu user posted image

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 6
28.8.2010 10:08:52   
lilia
I za mene su to bolesni umovi, a zamislite ovaj motiv: zapaliti šumu da bi dobili građevinsko zemljište???? Ne mogu to nikako razumjeti.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 7
28.8.2010 11:05:16   
CallamityJane
tiny zao mi je jako user posted image
a na koju borovu sumicu mislis? je li onu iznad Dumana?gdje su one klupice bile?

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 8
28.8.2010 11:05:49   
tiny
Stvarno svakakvih idiota ima.Jos gase taj pozar,sve je otislo prema planini Cincar,bas mi je zao sto gori,jer je stvarno prekrasno bilo,svi livnjaci vole Basajkovac,bas steta.user posted image

mjenjam potpis....

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 9
28.8.2010 11:07:21   
tiny
e bas ta sumica je gorila i jos otislo gore.jel to ti obilazis livno,pa znas,drugi put se spusti na kavu,blizu sam.user posted image

mjenjam potpis....

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 10
28.8.2010 11:10:50   
CallamityJane
a kako sam ja voljela tu sumicuuser posted image , a cesto dodjemo u Livno, kada budem dolazila sledeci put obavezno se javim ako me budu pustili kumovi da izadjem sama user posted image

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 11
28.8.2010 11:15:02   
tiny
naravno,javi na pp,nije citava suma izgorila,mozemo i do gore otici,ja sam 5 minuta hoda udaljena od nje.ajde,bas bi volila da se upoznamo,obavezno se javi.

mjenjam potpis....

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 12
28.8.2010 18:28:07   
pincirotvajler
user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 13
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!