|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Nasamareni
28.8.2010 11:04:51   
Ninaa
Evo jučer navečer smo išli na neku prezentaciju jel su nas pozvali susjedi. Inače mrzim te prezentacije iz dna duše jel uvijek ista priča. Od susjeda mama i tata su nedavno kupili medicinske madrace i neku deku na struju koja masira, ljudi su u godinama imaju novaca i treba im. I sad zvali oni njih da ak organiziraju prezentaciju sveukupno 15 ljudi od tog 5 bračnih parova, ta firma plaća večeru u restoranu a  oni su osvojili nagradno putovanje u Tursku bez ikakve obaveze. Znači putovanje su osvojili samo da se mi pojavimo, kak su susjedi u godinama to se sve prebacilo na sina i snahu koji su nas pozvali. I sad naravno kak ćeš reći da nećeš otišli mi svi tamo. Naravno trajalo je 2 sata lik je pričal i pričal, najeli se. Ne mogu reći nije to loše ali je dosta skupo. I sad na kraju svi čekamo da im poklone putovanje kad tamo. Eto nije se ostvarila nikakva prodaja, jel nitko nije ništa kupio i putovanje otpada dobili su neki bezvezni jastuk. Poludili smo svi jel to uopće tak nije bilo i stvarno su ih nasamarili. Rekli su im da je putovanje osvojeno da im se ljudi samo moraju pojaviti i da ne trebaju ništa kupiti bez obaveze. Kao još postoji  mogućnost ak se ostvari prodaja od 10,000 kn, pa onda u roku 10 dana ak ih izvuku i sl. Frajer se izmotaval, susjeda je bila na rubu suza a mi smo svi bili užasno razočarani. Ja sam se osjećala prevareno i bilo mi je baš žao. Ja ne shvaćam kakvi su to ljudi i firme koje mogu tak nasamarivati ljude. Da su inače zvali ili nešto nitko im ne bi povjeroval,ali kak su već kupili i to ne za malo novaca mislili su svi da je istina i pokazivali su im program po kojem imaju pravo na putovanje. Ja još ni danas ne mogu doći k sebi kak tak mogu varati ljude. UŽAS I GADE MI SE! Firma se zove Medivit ili tak nešto slično s medicinskim jastucima pa ak se to nekom od vaših dogodi recite odmah da je prevara!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Nasamareni
28.8.2010 11:15:15   
mariola
Kao što si rekla - prevaranti i lažljivciuser posted image Ne znam kako netko može raditi taj posao.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 2
28.8.2010 11:16:19   
CallamityJane
za ne povjerovati da cime se sve ljudi bave u danasnje vrijeme user posted image
Je li mogu vratiti te jastuke i to sto su prvo kupili, sigurno ima neki rok ili sl. ?
Ja bih iz inata vratila user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 3
28.8.2010 11:19:20   
Ninaa
Nemam pojma jel su to kupili njegovi starci i zadovoljni su s tim, ja bi isto vratila namjerno. Meni je to prestrašno. Zamislite samo da vam netko obeća putovanje u Tursku koje je gotova stvar još su ih i pitali jesu im putovnice važeće i onda ništa. DA su znali da treba u tom iznosu kupiti pozvali bi možda neke druge ljude koji bi nešto i kupili jel je to više za starije koji su bolesniji i kojima to više treba. UŽAS!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 4
28.8.2010 11:26:53   
maja
ma koma, ni ja ne volim takve prezentacije, ali sad sam na jednu pristala i to samo da mi ujaci ne dignu nos, a i oni su za prevarit koma, tip prodale usisavač za 17 ooo i oni bi ga kupiliuser posted image i onda kao recesija, moš mislit

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 5
28.8.2010 11:27:25   
BruMa
Užas!!!!Koji prevaranti!Stravauser posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 6
28.8.2010 11:29:23   
mama deja
e stvarno cisti bezobrazluk,sram ih bilo

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 7
28.8.2010 11:34:53   
pakić
Ja sam već puno puta bila nasamarena, meni se sažale ti prodavači, i eto.. ali na greškama se učiuser posted image

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 8
28.8.2010 13:56:09   
cuba
Ma joj, ti prodavači su diplomirali sa temom laganje, varanje i obmanjivanje...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 9
28.8.2010 14:11:23   
anuska08
E pa grozno!!! Jadni ljudi!!user posted image Znam da ljudima treba lova, al zarađivati na takvim prevarama mi nije normalno!user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 10
28.8.2010 14:14:07   
lee
neznam čemu čudjenje....dok sam ne platiš nema ništa od poklona a pogotovo takvih...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 11
28.8.2010 14:15:18   
Anoniman
Ima danas takvih primjera gdje god da se okreneš!user posted image

(Odgovor članu anuska08)
  Neposredna veza do poruke: 12
28.8.2010 18:31:37   
pincirotvajler
user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13
28.8.2010 21:15:48   
Zvonki
Sve što je vezano za te prodaje gdje se "siluje " ljude odbijam i ne pada mi na pamet prisustvovati ni na koji način. Eto, to znaju svi koji me znaju pa me ni ne preporučuju. user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 14
28.8.2010 21:31:56   
MiniMama
IZVORNA PORUKA: Zvonki

Sve što je vezano za te prodaje gdje se "siluje " ljude odbijam i ne pada mi na pamet prisustvovati ni na koji način. Eto, to znaju svi koji me znaju pa me ni ne preporučuju. user posted image

također. ja sam u ovo krizno doba postala bas bezobrazna prema ljudima koji na bilo koji nacin pokusavaju iskamcit od mene novac koji NEEEEMAM...

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 15
28.8.2010 21:41:13   
pikachu
IZVORNA PORUKA: Graško

Ima danas takvih primjera gdje god da se okreneš!user posted image

user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16
28.8.2010 21:46:05   
Anoniman
ma, užas!
ja takve odmah odbijem, čim me nazovu na telefon i počnu kak sam dobila ovo ili ono, jer znam da je to muljaža.
Mm i ja smo jednom bili na prezentaciji i obećali su nam vikend u toplicama i da će nas zvati kad dođemo na red, nikad nisu zvali.

(Odgovor članu pikachu)
  Neposredna veza do poruke: 17
28.8.2010 21:49:30   
njanja
IZVORNA PORUKA: Ninaa
Rekli su im da je putovanje osvojeno da im se ljudi samo moraju pojaviti i da ne trebaju ništa kupiti bez obaveze.
 Sad ćete reći ad sam bezobrazna, ali tko danas može vjerovati nekome tko kaže da će mu POKLONITI PUTOVANJE???pa ako zelis platiti putovanje, jos te zele nasamariti, a kamoli ne ovako....Ne znam zašto ste uopće išli, pa ovakvi trgovci su već godinama poznati za izbjegavanje... 

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 18
28.8.2010 21:50:44   
njanja
p.s. zadnji put kad su me tako zvalida sam nešto osvojila sam im rekla da mi posalju na kucnu adresu...pa je rekla: ali...... ja rekla: doviđenja i od tada svaki put ponavljam istu priču...malo ih zahebavam

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 19
28.8.2010 22:41:14   
mamacita
Hvala za savjet, jer zbilja nikad ne znas kad ce firma Medivit i nas zvati :-) (ili bilo koja druga firma za prezentacije)

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 20
29.8.2010 5:17:37   
nemammaste
IZVORNA PORUKA: njanja

IZVORNA PORUKA: Ninaa
Rekli su im da je putovanje osvojeno da im se ljudi samo moraju pojaviti i da ne trebaju ništa kupiti bez obaveze.
 Sad ćete reći ad sam bezobrazna, ali tko danas može vjerovati nekome tko kaže da će mu POKLONITI PUTOVANJE???pa ako zelis platiti putovanje, jos te zele nasamariti, a kamoli ne ovako....Ne znam zašto ste uopće išli, pa ovakvi trgovci su već godinama poznati za izbjegavanje... 

Upravo tako

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 21
29.8.2010 10:00:27   
mamicaa
Medivit

http://www.medivit.hr/web/company evo je sjedište im je u Varaždinu, puni oglasnici oglasa za suradnju...... kao i ova http://bioproduct.hr/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=13&Itemid=73 eh draga ja sam ti bila još gore nasamarena, radila i radila, kao dobiti ću platu, organizirala prezentacije i prezentacije, ali ljudi nemaju novaca za tako skupe proizvode, nitko nije ništa kupio, ja radila 3 mj. bez primanja, uvijek slušala biti će, kad ono plača je po proviziji, HALOOOOOOOOOOOOOOO to nitko nije napomeno, rekli su plača od 5000 do 7000 kn. mjesečno........

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 22
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!