ciba
|
drage moje,prije 3 i pol godine moja bakica je dozivila mozdani udar,oduzeta joj je bila cjela desna strana i govor,godine koje su prosle nisu imalre nikakvog napredka niti poboljsanja,zapravo je bilo jos i gore,dobila je uz sve to i epilepsiju,za moje roditelje nikakav Dom za starije i nepokretne osobe nije dolazio u obzir,vec su 3 i pol godine svu paznju posvetili njoj,svakih par mjeseci lezala je po bolnicama radi upale pluca i jos xxx toga,dok prije mjesec i pol nije bilo stvarno ono najgore,doktor je rekao nakon sto je kod njih "odlezala upalu pluca"da ce ju pustiti doma i da se pripremimo na ono najgore... jucer oko pol 12 zovem ja mamu da joj kazem neka ode po Lorenu u vrtic pa cu ja doc kod njih po nju,nema problema,kad za 10-ak min.zvoni mi mob.i mama kaze baka je opet zakurila,zvala je doktoricu i da ide po putni nalog za Jordanovac,mora hitno u bolnicu,dobro nema problema budem ja isla po Lorenu pa cemo doc malo do vas podvecer...Ja zavrsila s poslom u 2 i zvoni mi mobitel: BAKA je umrla,vise nije s nama...moje bakice vise nema ,suze su mi potekle,plakala sam putem do Lorene,kad sam dosla po nju smirila sam se jer nisam htjela da me gleda takvu,jucer smo isli kod mojih navecer,pomogli smo mami sto smo vise mogli,evo i ja se sad spremam,mm ce cuvati nasu L,tesko mi je kad dodem tamo a soba prazna,krevet,inv.kolica a nje nema...pozlilo mi je jucer kad sam dosla pa se sve bojim kako ce biti na sahrani,ocu li ja to moc izdrzat . BAKO ZNAJ DA TE VOLIMO,I HVALA TI ZA SVE ONO STO SI NAPRAVILA ZA NAS,SVU PAZNJU KOJU SI NAM POKLONILA,HVALA TI OD ,VOLE TE TVOJA UNUCICA IVANA,IVAN I PRAUNUKA LORENA