|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Mali mačić
13.10.2010 20:27:58   
Domy
Da li netko zna nešto o toj ženi..Baš me zanima jeli se snašla u novoj sredini..imala sam njen broj moba ali nažalost izgubila..

< Poruku je uredio Ninaa -- 13.10.2010 22:17:24 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: mali mačić
13.10.2010 21:51:32   
MaTana
Snašla se naravno, još se uhodavaju, ona je počela raditi pa nema baš puno vremena... Kad se organiziraju javit će se!!!

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 2
13.10.2010 21:56:55   
cuba
Javila se nedavno, kad joj je malenoj bio rođendan. Rekla je kad stigne da će nam napisati kako ide privikavanje na novu sredinuuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 3
13.10.2010 22:40:12   
Domy
ajde super baš mi je drago...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 4
13.10.2010 23:47:17   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: cuba

Javila se nedavno, kad joj je malenoj bio rođendan. Rekla je kad stigne da će nam napisati kako ide privikavanje na novu sredinuuser posted image

je tada se javila, potrazi temu o rockasu napisala je da se jos privikavaju i da ce se brzo javiti sa novostima, ali jos je nema user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!