Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Seksi oblaćenje djevojčica 17.11.2008 21:17:18
|
|
|
|
lelo
|
I što je najstrašnije misle da su im curice baš lijepo tako obučene. Ne razmišljaju da to zapravo im šteti i da daje krivu sliku o njima.Kako li će biti za par godina kad malo porastu?
|
|
RE: Seksi oblaćenje djevojčica 17.11.2008 21:27:23
|
|
|
|
Elena
|
slazem se s vama,trudim se da martina uvjek bude ljepo obucena ali u farmerice,bluzice,cak sto vise najugodnije4 je i nju i meni kad smo u trenerice,pa zato drage mame pustite djecu da budu djecu,a ne seksi barbike,i samo jos nesto uopce mi se ne svidi kad vidim djevojcicu od 3,4 ili 5 go,s lak na noktima,karmin na usnama i jos gore nasminkane oci,bas mi je sve to odvratno....
|
|
RE: Seksi oblaćenje djevojčica 18.11.2008 10:32:04
|
|
|
|
tonkica
|
Prestrašno, kakve budu njihove cure kad dođu u pubertet ak ih već kao male tak oblače? Ni meni se to ni najmanje ne sviđa.
|
|
RE: Seksi oblaćenje djevojčica 18.11.2008 10:37:43
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: tonkica Prestrašno, kakve budu njihove cure kad dođu u pubertet ak ih već kao male tak oblače? Užasne...sestra mi ide 4. razred, kad vidim njezine prijateljice iz razreda..minjak, britele, šminka
|
|
RE: Seksi oblaćenje djevojčica 18.11.2008 10:53:32
|
|
|
|
sanjarica
|
ma joj to je meni bolest roditelja koji moze vlastito dijete obuci tako.mene opet nerviraju curice pocevsi od 5 osnovne koje oblace preuske stvari,izbace sisice i tangice..i hajmopovrh svega u skolu.mislim uzas.ja bih zabranila takvo nosenje u skolu.a po cesti i onako hoda uzas...
|
|
RE: Seksi oblaćenje djevojčica 18.11.2008 12:07:25
|
|
|
|
Dora04
|
Užasno mi je kad su osnovnoškolke, pa i srednjoškolke obučene i našminkane kao na modnoj pisti. Ja se uopće ne čudim "starijim" dečkima da ih zavode i ispadaju pedofili, jer tim curicama nemožeš odrediti dob, a i same lažu o svojim godinama.
|
|
|
|
RE: Seksi oblaćenje djevojčica 18.11.2008 12:08:00
|
|
|
|
Dajana
|
Mislim da su isključivo roditelji krivi za loše ponašanje svoje djece, pa tako i za to. Moja kćer ide u 7. razred i mogu vam reći da je prestrašno kako se te cure ponašaju i oblače. One koje još nemaju cice, nose puš ap grudnjake i u njih stavljaju vatu. kad su meni počele rasti cice u 5. i 6. razredu, bilo me je toliko sram da sam nosila široke majice da se to što manje vidi, a danas hodaju polugole po školi. Uzori su im sponzoruše, i to od malih nogu. U školi ima koliko hoćete budućih Severina i Vlatki Pokos.
|
|
|
|
RE: Seksi oblaćenje djevojčica 18.11.2008 12:31:13
|
|
|
|
ninolina
|
Užasno mi je kad su osnovnoškolke, pa i srednjoškolke obučene i našminkane kao na modnoj pisti. Ja se uopće ne čudim "starijim" dečkima da ih zavode i ispadaju pedofili, jer tim curicama nemožeš odrediti dob, a i same lažu o svojim godinama. baš sam malo prije pričala s frendicom i isto to rekla njoj zato potpisujem. Ja volim da je moja obučena u haljinice i često je u njima ali to nije izazovno nego slatko. Hulahopkice, šosić i gore sportska majca a dole starke i meni je to ok. A neke mamice rade od svoje djece svašta. Ružno
|
|
RE: Seksi oblaćenje djevojčica 18.11.2008 21:20:44
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: Dajana Uzori su im sponzoruše, i to od malih nogu. U školi ima koliko hoćete budućih Severina i Vlatki Pokos. zaboravila si na barbie i slicne lutke... one imaju po meni jos veci utjecaj na male curice... ako cu ikada imati curicu sigurno cu ju oblaciti u traperice i slicno casual odjecu jer sam i sama takav tip..
|
|
|
|
RE: Seksi oblaćenje djevojčica 19.11.2008 10:27:12
|
|
|
|
Vjeverica ST
|
pa da..moja teta je maloj rodici davala u početku samo moje stare lutke s popunjenim oblinama, jačim stomakom i trbuhom..Trebamo se borit protiv toga. Kažu da već u vrtićima ima anoreksične i iskompleksirane djece. Pa moraju imat djetinjstvo.Koliko god im to ne bilo tad drago i nepopularno oblačenje, kasnije će nam biti zahvalni
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!