|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Toliko o ginekologu,a bas je bio ok na pregledu
21.12.2010 19:37:51   
mamino zlateko
JUTARNJI LIST : ČAKOVEC - Čakovečki ginekolog Nenad Muršić uhićen je u utorak ujutro na svom radnom mjestu na Odjelu za ginekologiju i porodništvo Županijske bolnice Čakovec, navodno zbog sumnje da je zlouporabio svoj položaj i ovlasti.
Prema neslužbenim informacijama Muršića se sumnjiči da je primao mito za obavljanje carskih rezova u čakovečkoj bolnici. Navodno je riječ o čak 200 slučajeva u kojima je Muršić od pacijentica primio određenu novčanu svotu ili neki drugi "poklon" za obavljanje carskog reza.

Mještani Čakovca koji su upoznati sa slučajem rekli su nam da se o tome priča dugi niz godina i da je bilo samo pitanje vremena kad će Muršić zbog toga biti uhićen.
Ravnatelj Županijske bolnice Čakovec Dragutin Kopasić potvrdio nam je da je Nenad Muršić jutros uhićen. Istaknuo je da su oko 8 sati na Odjel ginekologije i porodništva stigli policijski službenici koji su obavili razgovor s Muršićem i određene istražne radnje, a zatim je Muršić priveden. Dodao je da ga jutrošnja događanja u bolnici nisu previše šokirala.

- Znali smo da je policija, nakon akcije "Ordinacija" i uhićenja u varaždinskoj bolnici, usmjerila svoju pažnju na bolnicu u Čakovcu i psihički sam se pripemio za sve moguće scenarije. - istaknuo je Kopasić.

Kopasić je istaknuo da ne očekuje nova uhićenja vezano uz taj slučaj.

To nam je potvrdio i glasnogovornik PU međimurske Krunoslav Gosarić koji je istaknuo da je istraga usmjerena na jednu osobu. Gosarić je istaknuo da je liječnik Županijske bolnice Čakovec uhićen nakon opsežne kriminalističke istrage te da će biti priveden na Županijski sud u Varaždinu.

i sad ti nekome vjeruj !! a bas sam bila u petak kod njega na pregledu...svasta

< Poruku je uredio Ninaa -- 22.12.2010 9:26:06 >

T & H
03.01. & 12.02
Neposredna veza do poruke: 1
   [Brisano sporočilo]
21.12.2010 19:46:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu mamino zlateko)
  Neposredna veza do poruke: 2
   RE: toliko o ginekologu,a bas je bio ok na pr...
21.12.2010 19:48:32   
mamino zlateko
nebi ja njega ni u kom slucaju,nisam bas cula lijepih stvari o njemu....ali u petak je cak bio ok...

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 3
21.12.2010 20:04:09   
leilany
i mojeg su čvaknuli nedavno u vz rodilistu,al ga nebi mjenjala ni za milju drugih....
i da zavrsi u cuzi kad bi npr drugi put ostala trudna isla bi u prdekanu da me porodiuser posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 4
21.12.2010 20:37:16   
Fever

IZVORNA PORUKA: leilany

i mojeg su čvaknuli nedavno u vz rodilistu,al ga nebi mjenjala ni za milju drugih....
i da zavrsi u cuzi kad bi npr drugi put ostala trudna isla bi u prdekanu da me porodiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!