|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Sveti Nikola
19.11.2008 17:33:37   
dami
Dolazi nam sv. Nikola, na koji način razveseli vašu dječicu, potrošite li mnogo više nego što planirate ? Eto mi imamo običaj da djeca objese svoje čizmice i onda mi roditelji natrpamo slatkišima, pošto mi sin ima tada i rođ. onda njemu posebno kupimo poklon za rođendan . Baš se veselimo nadolazećim blagdanima.   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Sveti Nikola
19.11.2008 22:16:23   
Puli
objesit ćemo čizmicu na prozor
i unutra staviti štapiće,kinderpinqui i mandarinu
to curka voli
a ovo joj je prvi sv.nikola
pa ću joj ja sašiti jednu lijepu čizmicu
s aplikacijamauser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 2
20.11.2008 8:57:25   
Florijan Jakov
za sv. Nikolu uglavnom slatkiši, grickalice...šiba iz fore i tako, sitnice a koje ga razvesele.

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 3
20.11.2008 9:00:04   
vjerae
Sveti Nikola nam je uviek slatki

Rijetki su trenuci kad je čovjek ravan sebi!

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 4
20.11.2008 9:02:03   
troubled
sveti nikola nosi slatkiše....bar kod nas....
user posted image user posted image user posted image
čizmica u prozor....za svakog ukućana svoja....
i večer prije, paula, još otkad je bila sasvim mala, čisti svoje cipele....i onda ih poreda pod prozor...SVE!!!
od papuča do tenisica, čizama, sandala......... user posted image user posted image user posted image
tu dobije bombončić u svaku user posted image

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 5
20.11.2008 9:03:50   
mlada mama
ja sam mom prosle god. natrpala slatkisa, on nije previse kuzio sta se desava,ali ove god vjerujem da ce mu biti puno zanimljivije, mislim da cu staviti samo slatkise i sibu,a za Bozic neku igracku, ili onaj vlakic sto izbacuje loptice i svira ili neke igracke za kupanje

(Odgovor članu vjerae)
Neposredna veza do poruke: 6
20.11.2008 21:46:52   
dami
...da zaboravila sam na tako dragu nam šibu, kažu da je zlatna za dobru djecu ,a srebrna malo manje dobru, ja se uvjek opredjelim za zlatnu naravno. Manje više svi nekako držimo sv. Nikolu nekako tradicijski. Nešto slatkiša , malo voća ... user posted image

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 7
20.11.2008 21:53:32   
piggy
ja za sada imam samo veliko djete mm-a,i do sada sam iz fore za nikolu njemu kupila šibu i bananka.user posted image user posted image

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 8
21.11.2008 22:04:12   
Dora04
Ja sam se uvijek najviše veselila Sv. Nikoli i još uvijek se veselim pa sam to prenesla i na svoje dijete.
Ona navečer očisti svoju čizmicu i stavi ju na prozor svoje sobe, jednu kod jedne none i nonića a jednu i kod druge none.
Kod svakog nešto pusti, doma naj više, bude slatkiša, igračke, nešto za obuć.......da i naravno zlatna šiba sa mašnicom.

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!